• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden birer birer kaybolan esyalar

Buna inanmış olmanız gerçekten komik.
Üç harfliler aldı diyen kimse, kendidir o cinliği yapan.

kardeş, gözünle görmediğin şeylere inanma. cin, şeytan, peri insanların uydurduğu hurafeler.. cin de insanın ta kendisi, şeytan da melekte.. Sorunuzun cevabına gelince, ya anannen paranın koyduğu yeri unuttuu. Ya da aranız da eli uzun birisi var..

Kesinlikle bende sacma buluyorum...biz en yakınlarımıza yakıştıramıyoruz boyle seyleri ama cinlerin almasından daha mantıklı...yada para biryere konuldu ve unutuldu

Belliki ya konulan yer unutuldu yada biri o paraları aldı.

sacmalik..isleri guclerini yok para mi calacaklar tovbe Yarabbim
birisi calmis paranizi.

Evin icindendir o insan konduramiyor ama ya oyle bir para yok yada evden biri odedigin cok sacma oyle bisey yok canim

Onlar çalmismıdır bilmemde.akşam akşam evde yalnız olan beni korkuttun odadan çıkamıyorum onu biliyorum

Ivy league universite mezunu bir arkadas inanirdi bu tur seylere, sok olmustum ben.
Cinlerin varlığına bende inanırım.Kuranda geçtiği için yani.Fakat bu tarz hurafelere anlam veremiyorum.Yok paramı çaldı,yok saçımı çekti vs vs. Ne komik şeyler.Onlar kendi aleminde yaşayan varlıklar,biz kendi dünyamızda.Ne kadar meraklı insanlarımız böyle saçma sapan şeylere kafa yormaya.Polise gidip şikayette bulunsa şimdiye belki bulunmuştu yapan kişi,beklesin dursun belki cinler geri getirir:KK53:

Back
X