evden işş çokk acill

perimsiii

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
4
0
Arkadaşlar meraba
Bugün arkadaşım söyledi bir tanıdığı evden düğme basma işiyle ek gelir elde ediyormuş.Bu konuyu araştırırken evden buna benzer mandal işi,,katlama işi gibi işler olduğunuda duydum. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum ve şu an acil ek gelire ihtiyacım var halihazırda çalışıyorum zaten:KK43: ama bu firmalara nasıl ulaşılır bilmiyorum yardımcı olursanız çokkk sevinirim, şimdiden çokkk teşekkür ederim :)

Arkadaşlar meraba
Bugün arkadaşım söyledi bir tanıdığı evden düğme basma işiyle ek gelir elde ediyormuş.Bu konuyu araştırırken evden buna benzer mandal işi,,katlama işi gibi işler olduğunuda duydum. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum ve şu an acil ek gelire ihtiyacım var halihazırda çalışıyorum zaten:KK43: ama bu firmalara nasıl ulaşılır bilmiyorum yardımcı olursanız çokkk sevinirim, şimdiden çokkk teşekkür ederim :)

bende ankaradayım siz buldunuzmu acaba ben bulamadım :KK43:

Is isteyen varsa yardimci olayim biobellinda temizlik ve kozmatik urunu tamamen dogal. Ben keyfi olarak yaparim demistim ama inanilmaz kkazandiriyo neden mi cunku hem bitkisel hemde lekeler muthis bir sekilde cabuk cikiyo insanlar bunu gorunce konusmana bile gerek kalmiyo direk aliniyo ve hatta bana diger ay bunu ayir diyolar. Bende avrupa yakasindayim yardimci olurum

Bende evde çalışmak istiyorum ama satış işi olmuyor yapamıyorum ben mandal işi vs bilginiz varsa bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
X