• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden istediğim gibi çıkamamak

Zaten farkinda degil ama gec ergenlik yasiyor uye. Eski konulardaki cevaplarina falan baktim yazim tarzi ergenlikteki bir genc kiz gibi adeta. Cok degisik bir profil
40 yaşına gelince ayrı bir dil paketi mi yükleniyor insanlara. asıl tuhaf olan sizin gibi herşeyi yaşa bağlanlayanlar. insanlar 70 yaşında da şımarabilir, sevebilir, aşık olabilir, hatta herşeyi yapabilir. bu geri kalmış zihinlerden kurtulun artık

40 yaşına gelince ayrı bir dil paketi mi yükleniyor insanlara. asıl tuhaf olan sizin gibi herşeyi yaşa bağlanlayanlar. insanlar 70 yaşında da şımarabilir, sevebilir, aşık olabilir, hatta herşeyi yapabilir. bu geri kalmış zihinlerden kurtulun artık
"Geç ergenlik yaşıyor", "değişik bir profil" , "normal değil" deyip duruyor bu üye. Herkese kabul ettirmek ister gibi. Biri desin ki ona "aaa evet haklısın" öyle istiyor. Önce üslubunu düzeltse keşke.

Bunu mu anladin yani aferin sana.

çok saçma
40 yaşında kadına hala izin mi veriyorlar
bence alın karşınıza ben çocuk değilim , 40 yaşındayım diye açıklayın , anlamazlarsa da terapiste falan götürün.

Annenizin tedaviye ihtiyacı var, sizinde psikolojinizi bozduğu için; sizinde ihtiyacınız var… evden çalışmadan ofis ortamına dönebiliyorsanı dönün, evde kafayı yersiniz

Bugün anneme haftasonu geziye gideceğimi söyledim. Aslında arkadaşımla ev tutup kalacaz bir gece iki gün ama anneme öyle anlatamazdım.
Tabi yine kıyamet koptu. Biri tutmayınca öbür bahaneleri sürdü önüme.
Önce "ben izin vermiyorum hadi gidiyorsan git ama bir daha da geri gelme"
Senden izin istemiyorum haber veriyorum dedim.
"Sen safsın tanımadığım insanlarla göndermem seni" dedi
Millet kız başına yurt dışına gidiyor dedim.
"Tansiyonum çıkar hastanelik olurum" dedi
İlacını al otur dedim.
Senin psikolojik sorununun cerenmesini çekmek zorunda değilim git tedavi ol dedim.
Bağırdı çağırdı sonra dışarıya çıktı hala gelmedi kardeşime gitti galiba.
Yok ben yapamicam bu kadınla. Bir yere gitmiyorum kendi evime çıkana kadar. O da Allah bilir ne zaman..
Teşekkür ederim herkese
@Dreamies sormuşsun canım durum bu.
Cevabı şimdi gördüm. Kalkıp gidecektin neden oturdun bacım o kavgayı boşuna mı ettin :( Bir sürü açıklama yapmışsın bir de...

Bugün anneme haftasonu geziye gideceğimi söyledim. Aslında arkadaşımla ev tutup kalacaz bir gece iki gün ama anneme öyle anlatamazdım.
Tabi yine kıyamet koptu. Biri tutmayınca öbür bahaneleri sürdü önüme.
Önce "ben izin vermiyorum hadi gidiyorsan git ama bir daha da geri gelme"
Senden izin istemiyorum haber veriyorum dedim.
"Sen safsın tanımadığım insanlarla göndermem seni" dedi
Millet kız başına yurt dışına gidiyor dedim.
"Tansiyonum çıkar hastanelik olurum" dedi
İlacını al otur dedim.
Senin psikolojik sorununun cerenmesini çekmek zorunda değilim git tedavi ol dedim.
Bağırdı çağırdı sonra dışarıya çıktı hala gelmedi kardeşime gitti galiba.
Yok ben yapamicam bu kadınla. Bir yere gitmiyorum kendi evime çıkana kadar. O da Allah bilir ne zaman..
Teşekkür ederim herkese
@Dreamies sormuşsun canım durum bu.
Dreamies'in dediği gibi o kavgayı boşuna etmiş olmayın. Sanıyorum ilk kez bu şekilde bir tartismaya girdiniz. Sınırlarımızı biz belirleriz imkanlarımız ölçüsünde. Genelde çocuk örneği verilir, çocuğa hayır deyip ağladığında istediğini yaparsanız artık ağlayarak elde etmeye çalışır çünkü bilir ki çözümü bu. Anneniz de bir nevi bu şekilde ilerliyor. Başlangıçta sizin için zor olacak evet ama değişim istiyorsanız bu zorluğa katlanmanız gerekecek. Bu zamana kadar bu kadar baskı kuran kadın elbette ilk etapta tüm tuşlara basacak sizi vazgeçirmek için. Fakat zamanla bunun işe yaramadığını görecek diye düşünüyorum.

Back
X