- 20 Mart 2008
- 142.227
- 214.599
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
gençler arasında bir arada satanist gibi giyinme modası vardı.. özenti gençlerin hepsi kapkara dolaşırdı ortalıklarda.. satanistler gitti emolar geldi.. emolardan sonra kimler gelcek merak ediyorum doğrusu
bu emo denir ya cok sacma geldi bana.netten baktım yasam tarzıymıs.sacları yüzünü kapatıp,cool giyiniyorlarmıs falan..tabi saygım var tercihtir ama zaten bu emocu dedikleri hep 15-18 yas arası gencler.ne bilsinler yasam tarzını falan.özenti haline gelip dikkat cekmeye calısıyorlar.ailelere cok iş düsüyor.Allah herkesin cocugunu korusun.aminn:Saruboceq:
gördüm tv de ..ve hiç tasvip etmedim şımarık şımarık haraketler..
yaşları küçük ama aileleri fazla şımartıp yüz vermiş bence....
Ben de sürekli görüyorum dışarıda.. Hepsi lise öğrencisi.. Ellerinde sigara, ağızlarında küfür.. Ne kızları kıza benziyor ne erkekleri erkeğe.. Yaptıkları bir şey de yok.. Belli başlı yerleri var.. Giyiyorlar kısacık şortları kaldırımda oturuyorlar sabahtan akşama kadar.. O değil popolorunu üşütecekler haberleri yok -tatlicadiarzu-
başta anneler babalar olmak üzere ve öğretmenlerde suç var...
kız saçlarını sapsarı yapmış daha 14 yaşında valla annesimyim onun kapıdan çıkarken asılırım saçlarına sen nereye gidiosun diye.
nasıl izin verirler saçlarını başlarını öyle yapmalarına kısacık giymelerine..
okul müdürümüyüm öğretmenmiyim hadi yavrum git o saçlarını kendi rengie boya öyle gel derim..
nedir bu boya merakı yaa...
dışarıda görüyorum 8*10 yaşlarındaki kızlara annesi perçemlerine boya atmış..olcak iş mi?
anneler de hata annelerde...
15-17 yas tehlikeli yaslardir biraz siki tutmakta fayda var .. inatlasmadan benim ve babanin kurallari bunlar bunlar uymak zorundasin denmeli bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?