Inanamiyorum ya... kac diye akil verenler var bi de.
Kacmak o kadar kolaydiysa sen kacsaydin @oykum786
Senin de konu sahibinden bir farkin yok anladigim kadariyla hemen hemen de ayni yaslardasiniz.
Ben izmirliyim izmir gibi bir postmodern sehirde hukuk fakuktesini okudum. Avukat oldum. Sirf ailemin yaninda okumak icin disarisinin pisliginden haberdardim cunku. Ve emin ol ben de 18 yaslarindaydim uni.yi kazandigimda. Benim ailem bu denli muhafazakar degillerdi lakin ben de onlari cildirtacak birseyi yapmadim. Sonra evlendim, esim muhafazakar bir yapida. Ailesi de oyle. Sevdigim insan icin biraz daha hal hareket ve giyim tarzima dikkat ettim. Mini etek giymedim mesela. Saclarimk platin sarı yapmiyordum eskisi gibi. Facebooktaki erkek arkadas sayimi neredeyse 0'a indirdim. Bunlar karsilikli saygi ve sevgi ile olan seyler...
Ama amcamin kizi uni.de okurken annesinden ve ablasindan muhafazakar gorusleri yuzunden siddet gordugu icin evden kacti. Aradan 10 yil gecti. Kuzenim yok. En son bir barda calistigini duyduk

Almak cikarmak icin ugrastik ama gelemem artik mecburum dedi bize. Bunun ne demek oldugunu biliyormusun sen. Sadece dizilerde filmlerdemi oluyor bu seyler saniyorsun. Senaryodan ibretmi oldugunu dusunuyorsun???
Konu sahibi ben 11 yillik meslek hayatimda suna sahit oldumki ( ki iddia ediyorum hic biriniz benim kadar bu olaylarin, davalarin icinde olmamissinizdir) ailen senin derini de yüzse o evden kactigin an değil ailenin hic kimsenin yuzune bakamazsin. Aklini nasina al. Seni belki doverler soverler ama asla satmazlar... cunku onlar senin bu dunyaya gelme sebebin. Mimarların...