Evden kaçmak istiyorum.

Ben de böyle bişeyi asla düşünmedim ama babamın bıraktığı tek çare o içime beni okul başladıktan sonra yollamayacak gibi bile geliyor
Başta hatayı anneniz babanıza donmekle yapmış. Bir insan elini dayağa dilini küfüre alıştırdı mı bırakamaz, Kumar gibidir. Anneniz pasif kaldığı sürece siz daha çok dayak yer hakaret duyarsınız. 19 yaşındaki bir kız evladına bu düşüncelerin çoğunu aklına sokan sadece baba değil anne unsuru da vardır. Benim yüzümden böyle oluyor deyip kendinizi suçlamayı bırakın...

Aman kaçma ve şuan şiddete maruz 19 yaşında bir kız evden kaçmış ve diğer bir konuda örneği var .
Okuyabilirsin.Üstüne birde çıkmazda onun üstüne bir de iğrenç bir gerilimli yuvada çocuğu var.
Günah.Şuanki İĞRENÇ tABİRİ İLE bahsettiğin evi arayabilirsin.
Herşeyin usülü var .

Geçen gün en sağlıklı evlilik görücü usulu diye bişeyler dedi aklında başkası mı var çok korkuyorum ya başkasını getirirse al evlen diye napıcam

Annemle babam barıştı annem gittikten sonra babam bizi ağlaya ağlaya getirdi sizi özledim size bidaha vurmucam diye 1 ay geçti geçmedi yine dövüyor

Annenle konus yani ne zamana kadar dayak yemeni izleyecek ki? Hata annende, baskasinda degil. Net konus, ya sen ben ablam cikip gidicez ya da ben evlenip tek basima gidicem bu kadar.

Senin yerinde olsam once annemle konusurum, sonra da olmazsa evlenirim ama kacmam. Kacma, cocugun ailesiyle konus, mehir ve dugun hediyesini ayarla once.
Evlenirken sakin okulunu birakma. Dik dur, ailesizim diye ezilme. Bir yandan da para biriktir, evliligin kotu giderse cebinde basip gidecek paran olsun. Cocugun ailesinden mehir ve altin iste, yani dunyanin turlu turlu hali var ben ailesinden fayda gormemis bir kizim bosanirsam ortada kalmamak icin mehir istiyorum diceksin. Mehiri ve hediye altinlari al, bankaya kendi adina koy kimselere de verme. Umarim sansin yaver gider.

Annenle konus yani ne zamana kadar dayak yemeni izleyecek ki? Hata annende, baskasinda degil. Net konus, ya sen ben ablam cikip gidicez ya da ben evlenip tek basima gidicem bu kadar.

Senin yerinde olsam once annemle konusurum, sonra da olmazsa evlenirim ama kacmam. Kacma, cocugun ailesiyle konus, mehir ve dugun hediyesini ayarla once.
Evlenirken sakin okulunu birakma. Dik dur, ailesizim diye ezilme. Bir yandan da para biriktir, evliligin kotu giderse cebinde basip gidecek paran olsun. Cocugun ailesinden mehir ve altin iste, yani dunyanin turlu turlu hali var ben ailesinden fayda gormemis bir kizim bosanirsam ortada kalmamak icin mehir istiyorum diceksin. Mehiri ve hediye altinlari al, bankaya kendi adina koy kimselere de verme. Umarim sansin yaver gider.
Abla zaten kaçarsam evlenirim erkek arkadaşımda nikah kıymadan eve sokmam ben o sorumluluğun altına girmem diyor

Başta hatayı anneniz babanıza donmekle yapmış. Bir insan elini dayağa dilini küfüre alıştırdı mı bırakamaz, Kumar gibidir. Anneniz pasif kaldığı sürece siz daha çok dayak yer hakaret duyarsınız. 19 yaşındaki bir kız evladına bu düşüncelerin çoğunu aklına sokan sadece baba değil anne unsuru da vardır. Benim yüzümden böyle oluyor deyip kendinizi suçlamayı bırakın...
Kesinlikle haklısın neden döndük bilmiyorum bir daha gitsek annemgil kabul eder mi bilmiyorum

Okuyup bir iş sahibi olmadan evlenme canım. Eşinle ileride sorun yaşadığını düşün dönecek bir baba evin de yok. Yaşadıkların kolay değil ama sabretmek zorundasın.

Geçen gün en sağlıklı evlilik görücü usulu diye bişeyler dedi aklında başkası mı var çok korkuyorum ya başkasını getirirse al evlen diye napıcam

Ozaman gelsin istesin seni
Ailesi ile iletişiminiz var mış madem gönül rızasını alsınlar ailenizden sevgilin ikna etsin.
Hoş ben bu yaştaki birini doğru bulmuyorum evlenmesini ama siz şiddet görüyorum demişssiniz.
Bilemiyorum.

Ozaman gelsin istesin seni
Ailesi ile iletişiminiz var mış madem gönül rızasını alsınlar ailenizden sevgilin ikna etsin.
Hoş ben bu yaştaki birini doğru bulmuyorum evlenmesini ama siz şiddet görüyorum demişssiniz.
Bilemiyorum.
Abla bizim aklımızdan geçen evlilik değildi babam durduk yere böyle tavır takındı galiba beni kendi köylerinden birine vermek istiyor

yaşın çok erken üniversite okumuyorsan sinava odaklan meslegini eline al inan yoksa başını vurucak yer ararsın çok pişman olursun bu gitmek istedigin evi mumla ararsın

yaşın çok erken üniversite okumuyorsan sinava odaklan meslegini eline al inan yoksa başını vurucak yer ararsın çok pişman olursun bu gitmek istedigin evi mumla ararsın
İnanın çekmeyen bilmiyor bu kavga dövüş içinde sınava girdim bu kadar oldu abla hiçbir şeye odaklandırtmıyor

Şu mezhep ayrımı nedir ya. Nasıl bi zihniyettir bu, sözde değil özde ne olduğundur önemli olan. Ben ona buna kız vermem diyene kadar, benim gibi ök..ze nasıl kız verdiler die oturup düşünsün. Sende evliliği çıkar aklından, daha çok gencsin. Evlilik ağır bi sorumluluk. Ben 25 yaşında evlenmeme rağmen, keşke biraz daha gec evlenseydim dediğim zamanlar olmuyor değil. Madem şiddet goruyorsunuz, daha orda durup sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz ?

Annesi magdur oluyorsa bosansin, kizin bir sucu yok. Annesi ailesi destek olmasina ragmen bosanmiyormus. Asil kizin gordugu zarardan annesi suclu
Anneme köpekler gibi yalvardık babam anneme sen ötekisin benim ailem önce gelir istersen git bile dedi en son geldiğinden sonra bile bu adam inanın iki yüzlü ve yalancı

Uzun yıllar nisanlı kaldım ailemden bu yüzden çok laf yedim hatta şiddet gördüm nisanlım kaçalım dediği halde kaçmadım hep sabrettim kendime ve aileme bunu yapmamak ve evden gelinlikle çıkmak için. Hep sabrettim. Sonunda evlendik ve çok iyiyiz Allah a şükür. Bak bn forumu takip ediyordum ama üye degildim sana yazmak için üye oldum tecrübeyi dinle evde ne şiddeti görsen de kaçma sakın bak ilerde çok pişman olursun kötü de olsa ailene bunu yapma ilerde anlarsın demek istediklerimi. Zaten ailen utanır bu yaptıklarından ilerde. Sen herşeyi göremezsin şuan. Ama sakın kaçma kocan çok iyi olsada pişman olursun. Yeri gelir ailesi bile deger vermez. Oku eline ekmeğini al.

Şu mezhep ayrımı nedir ya. Nasıl bi zihniyettir bu, sözde değil özde ne olduğundur önemli olan. Ben ona buna kız vermem diyene kadar, benim gibi ök..ze nasıl kız verdiler die oturup düşünsün. Sende evliliği çıkar aklından, daha çok gencsin. Evlilik ağır bi sorumluluk. Ben 25 yaşında evlenmeme rağmen, keşke biraz daha gec evlenseydim dediğim zamanlar olmuyor değil. Madem şiddet goruyorsunuz, daha orda durup sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz ?
Nereye gidicem abla dedemgile gitsem dedemgile gelir babam yine iki yalan söyler kandırır dedemgili

İnanın çekmeyen bilmiyor bu kavga dövüş içinde sınava girdim bu kadar oldu abla hiçbir şeye odaklandırtmıyor
ceken çok kişiyi gördüm bu sene olmadiysa birdahaki sinav için dişini sık ders çalışmak için ev uygun degil de bunu bahane olarak kullan dedenler sakinse orda kal ve mutlaka kazanmaya bak hayatla kumar oynanmaz canim ya iyi giderse diye bu genç yaşında kendini ateşe atma sevgilin yarın annemlerle oturalim yaş erken plansiz oldu der bi dünya hakaret dayak oranin hizmetçiliği sana kalir degerini düşurme kimse içinde fedakarlik etme sevgilinin ilelebet yanında olacağını da kimse garanti edemez evli insanlar bosanıyor o zaman da sen kendine gidecek yer ararsın da bu kapı yüzüne kapanir

Back
X