Evden kaçmak istiyorum.

ceken çok kişiyi gördüm bu sene olmadiysa birdahaki sinav için dişini sık ders çalışmak için ev uygun degil de bunu bahane olarak kullan dedenler sakinse orda kal ve mutlaka kazanmaya bak hayatla kumar oynanmaz canim ya iyi giderse diye bu genç yaşında kendini ateşe atma sevgilin yarın annemlerle oturalim yaş erken plansiz oldu der bi dünya hakaret dayak oranin hizmetçiliği sana kalir degerini düşurme kimse içinde fedakarlik etme sevgilinin ilelebet yanında olacağını da kimse garanti edemez evli insanlar bosanıyor o zaman da sen kendine gidecek yer ararsın da bu kapı yüzüne kapanir
Sevgilim ailesiyle ayrı şehirlerde yaşıyor .. Onun işi burda

Herşeye tıka kulaklarını onların bu halini kendi azmine ateş yap hırslan eline mesleğini al. Zor am a başarabilirsin. Sakın bi erkeğe güvenip gitme. Kocam peşimde kölem olur bana ama yine de kendimden başkasına güvenmem. Hataya düşme diye yazıyoruz sakın kaçma. İlerdr çok için yanar pişmanlıktan evinden usulüyle çık. Sevgilin seni istedi de vermediler mi

Herşeye tıka kulaklarını onların bu halini kendi azmine ateş yap hırslan eline mesleğini al. Zor am a başarabilirsin. Sakın bi erkeğe güvenip gitme. Kocam peşimde kölem olur bana ama yine de kendimden başkasına güvenmem. Hataya düşme diye yazıyoruz sakın kaçma. İlerdr çok için yanar pişmanlıktan evinden usulüyle çık. Sevgilin seni istedi de vermediler mi
Sevgilim onu da dedi hayır üniversitesi bitmeden olmaz diyor (bahane ediyor üniversiteyi eminim)

Yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım ve şimdi evimde eşimle mutluyum Allah a şükür. Ve şuan kendi kendime düşünüyorum da iyiki kaçmamışım neler yaşamısım ve kaçmamışım diyorum ve bu hayatımda yaptığım en büyük olgunlukdu bence. Ve bunu inan insan yalnızca kendi iyiliği için yapmalı.

Nereye gidicem abla dedemgile gitsem dedemgile gelir babam yine iki yalan söyler kandırır dedemgili

Devlet kurumları bunun ıçin var. Evlilik hiçbir zaman bi çözüm değil. Yağmurdan kaçıp doluya yakalanma sende. Önünde örnek var,o yuzden once ayaklarının üstünde dur.

Kocayı hep bulursun sırf evden kaçmak için kocaya sarılma. Ailene ayrıldık de. Öyle bilsinler sen okulunu bitir. Baban okulun bitmeden vermiyorsa baskasına da vermez. Yaşın küçük inan 1 sene sonra çok farklı düşünceksin.

Kocayı hep bulursun sırf evden kaçmak için kocaya sarılma. Ailene ayrıldık de. Öyle bilsinler sen okulunu bitir. Baban okulun bitmeden vermiyorsa baskasına da vermez. Yaşın küçük inan 1 sene sonra çok farklı düşünceksin.
Hayır abla çocuğun mezhebi farklı diye böyle yapıyor

ben anlamaıyorum babanın htaları olabilri ama herkeste kızının erkek arkadası edinöesini istemez

kacda bakalım dünyakac bucakmıs gör

Babanız sizi dövdüğü zaman polisi arayın darp raporu alın. Annen ayrılsın dedenizin yanında kalın .
Çok üzüldüm içim parçalandı valla dayak kısmından diğer sevgili meseleni düşünendim bile .
Kaçma kardeşim kocaya kaçmak iyi değil . Dedeniz sahip çıksın size .
Darp raporu alın daha kolay uzaklaşırsınız babadan.
Allah yardımcın olsun !

Kaçma , yağmurdan kaçarken doluya tutulursun, mesleğini eline al, kendi ayaklarının üstünde dur, kimseye muhtaç olma. İlerde evliliğinde sıkıntı yaşarsan kimseye muhtaç olmadan kapıyı çekip çıkabilecek durumda olmalısın, çünkü ailende arkanda olmaz öyle bir durumda

Kaçacaksan bir erkeğe değil ayrı eve çık kendi ayaklarının üzerinde hem çalış hem oku. Mesleğini eline alınca da evlen. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma bakarsın güvendiğin dağlara karlar yağar...

Kaçacaksan bir erkeğe değil ayrı eve çık kendi ayaklarının üzerinde hem çalış hem oku. Mesleğini eline alınca da evlen. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma bakarsın güvendiğin dağlara karlar yağar...
Babam peşimi bırakır mı acaba

Merhaba ablalarım , ben 19 yaşında bir genç kızım. 2 senedir görüştüğüm erkek arkadaşım vardı annem biliyordu hatta bir dönem annem babamı terk etmişti dedemgile gitmişti erkek arkadaşımı dedemgil dahi biliyordu. Bundan yaklaşık 2 ay önce babama birisi erkek arkadaşımla olan fotoğrafımızı göstermiş fotoğrafta kesinlikle sarılma öpüşme koklaşma yok yan yana duruyoruz teni tenime bile değmiyor selfie çekilmiştik o günden beri babam bana evde erkek arkadaşım var diye sindirmiyor anneme neden sakladın sen o...pusun şöyle böyle diye hakaretler ediyor bana demediği şeyi bırakmadı hatta bir kere kavga ettik erkek arkadaşım doğuda bir şehirli ben aleviye kız vermem dedi (alevi değil) sonra mezhep farklılığı olduğu için vermem dedi ki evlilik bile dememiştim babama . Babam 2 aydır evden düzgünce çıkarmıyor sürekli bana herşeyde trip atıyor erkek arkadaşımdan ayrılmamı bekliyor ama ayrılmayacağım. Bana zaten şimdiye kadar hiç babalık yapmamış bi adam bütün ihtiyaçlarımı senelerdir dedemgil karşılıyor (Annemin tarafı) anneme senelerce şiddet uygulamış hala uygulamaya devam eden iğrenç biri benim gözümde bizi dövüyor kardeşimle sürekli ilk fırsatta erkek arkadaşımın ailesi beni biliyor onlarla konuşuyorum. Babam bu sene üniversite tercihlerinde bulunduğum şehir hariç başka yeri yazdırmadı ve istediğim bölüme bile gidemedim (kendi şehrimde istediğim bölüme puanım yetmiyordu) bu sefer de burda babamın zoruyla kalmama rağmen bana sen benim istediğim bölüme gitmedin diye şiddet uyguluyor ben napıcam bilmiyorum artık. Erkek arkadaşım babam erkek arkadaşımı öğrendikten sonra beni dövdüğünde babamla konuşmaya gitmişti ona gayet insancıl bi şekilde konuşmuş ama babam bize yalan söyledi ona şöyle dedim böyle dedim koçum dedim falan diye kısaca efelik tasladığını söyledi ama yalan söyledi aslında böyle bişey dememiş bile bu arada erkek arkadaşım benden 5 yaş büyük ama askerliğini yapıp işini eline almış biri 2 senedir bana karşı hiçbir hatası olmadı benim ona karşı defalarca hatam olmasına rağmen o bi kere bile bir şey yapmadı beni çok seviyor hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğine bile eminim biliyorum hissediyorum. Erkek arkadaşım diyor ki kaç bana ben sana bakarım seni okuturum sizce ne yapmalıyım. Çünkü erkek arkadaşımın canına da tak etti benim yanımda erkek arkadaşım hakkında sürekli küfürlü ve saygısız bi şekilde konuşuyor o p...ç o o...çocu diye inanın tahammül edemiyorum artık nolur bana bi çıkar yol gösterin
Evden kaçma,biraz daha sabret belki zamanla birşeyler yoluna girer.

Yani ne kdar etkisi olur bilmiyorum ama babanı kızdıracak seylerden bundan sonrası için uzak dur , yanına fazla yaklasma yani gözünden uzak ol en azından şiddetten biraz olsun kurtulursun . Erkek arkadasınla da zaten su anda evlenmeyi düşünmüyormussun yaşında küçük o yuzden öyle bir hata yapma . Evde erkek arkadasınla konustugunu belli etme babana o yanındayken teli eline alma yada odaya falan kapanma düşünmesin erkek arkadaşnla konustugunu en azından bir süre yatışır baban. Öfkesi diner .

Merhaba ablalarım , ben 19 yaşında bir genç kızım. 2 senedir görüştüğüm erkek arkadaşım vardı annem biliyordu hatta bir dönem annem babamı terk etmişti dedemgile gitmişti erkek arkadaşımı dedemgil dahi biliyordu. Bundan yaklaşık 2 ay önce babama birisi erkek arkadaşımla olan fotoğrafımızı göstermiş fotoğrafta kesinlikle sarılma öpüşme koklaşma yok yan yana duruyoruz teni tenime bile değmiyor selfie çekilmiştik o günden beri babam bana evde erkek arkadaşım var diye sindirmiyor anneme neden sakladın sen o...pusun şöyle böyle diye hakaretler ediyor bana demediği şeyi bırakmadı hatta bir kere kavga ettik erkek arkadaşım doğuda bir şehirli ben aleviye kız vermem dedi (alevi değil) sonra mezhep farklılığı olduğu için vermem dedi ki evlilik bile dememiştim babama . Babam 2 aydır evden düzgünce çıkarmıyor sürekli bana herşeyde trip atıyor erkek arkadaşımdan ayrılmamı bekliyor ama ayrılmayacağım. Bana zaten şimdiye kadar hiç babalık yapmamış bi adam bütün ihtiyaçlarımı senelerdir dedemgil karşılıyor (Annemin tarafı) anneme senelerce şiddet uygulamış hala uygulamaya devam eden iğrenç biri benim gözümde bizi dövüyor kardeşimle sürekli ilk fırsatta erkek arkadaşımın ailesi beni biliyor onlarla konuşuyorum. Babam bu sene üniversite tercihlerinde bulunduğum şehir hariç başka yeri yazdırmadı ve istediğim bölüme bile gidemedim (kendi şehrimde istediğim bölüme puanım yetmiyordu) bu sefer de burda babamın zoruyla kalmama rağmen bana sen benim istediğim bölüme gitmedin diye şiddet uyguluyor ben napıcam bilmiyorum artık. Erkek arkadaşım babam erkek arkadaşımı öğrendikten sonra beni dövdüğünde babamla konuşmaya gitmişti ona gayet insancıl bi şekilde konuşmuş ama babam bize yalan söyledi ona şöyle dedim böyle dedim koçum dedim falan diye kısaca efelik tasladığını söyledi ama yalan söyledi aslında böyle bişey dememiş bile bu arada erkek arkadaşım benden 5 yaş büyük ama askerliğini yapıp işini eline almış biri 2 senedir bana karşı hiçbir hatası olmadı benim ona karşı defalarca hatam olmasına rağmen o bi kere bile bir şey yapmadı beni çok seviyor hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğine bile eminim biliyorum hissediyorum. Erkek arkadaşım diyor ki kaç bana ben sana bakarım seni okuturum sizce ne yapmalıyım. Çünkü erkek arkadaşımın canına da tak etti benim yanımda erkek arkadaşım hakkında sürekli küfürlü ve saygısız bi şekilde konuşuyor o p...ç o o...çocu diye inanın tahammül edemiyorum artık nolur bana bi çıkar yol gösterin
Hangi akla hizmet kacmayi dusunursun. Babanin yaptigi hatalar sende sadece evden kacmayi mi dusundurdu.
Kac tabi sonunda nolur yazayim sana
19 yasinda heba ettigin gencligin.

Babana baksana insan babasına guvenemezken sen uzaktan tanidigin sevgiline nasil guveneceksin. Ne kadar guveneceksin.
Sehir disina gondermiyorsa bi sekilde yinede oku kendini kurtar.
Ekonomik ozgurlugu olan kadin zor ayakta kaliyor bu devirde; yoksa omuzlarinda cok agir yukler tasirsin.
Seni seven adam anneni de düşünür kac demez. Sende nasil bencil bir evlatsin ki senelerdir oyle boyke seni buyutmus anneni birakip kacmayi dusunuyorsun. Tamamen zayiflik acizliktir kacmak

Back
X