Merhaba ablalarım , ben 19 yaşında bir genç kızım. 2 senedir görüştüğüm erkek arkadaşım vardı annem biliyordu hatta bir dönem annem babamı terk etmişti dedemgile gitmişti erkek arkadaşımı dedemgil dahi biliyordu. Bundan yaklaşık 2 ay önce babama birisi erkek arkadaşımla olan fotoğrafımızı göstermiş fotoğrafta kesinlikle sarılma öpüşme koklaşma yok yan yana duruyoruz teni tenime bile değmiyor selfie çekilmiştik o günden beri babam bana evde erkek arkadaşım var diye sindirmiyor anneme neden sakladın sen o...pusun şöyle böyle diye hakaretler ediyor bana demediği şeyi bırakmadı hatta bir kere kavga ettik erkek arkadaşım doğuda bir şehirli ben aleviye kız vermem dedi (alevi değil) sonra mezhep farklılığı olduğu için vermem dedi ki evlilik bile dememiştim babama . Babam 2 aydır evden düzgünce çıkarmıyor sürekli bana herşeyde trip atıyor erkek arkadaşımdan ayrılmamı bekliyor ama ayrılmayacağım. Bana zaten şimdiye kadar hiç babalık yapmamış bi adam bütün ihtiyaçlarımı senelerdir dedemgil karşılıyor (Annemin tarafı) anneme senelerce şiddet uygulamış hala uygulamaya devam eden iğrenç biri benim gözümde bizi dövüyor kardeşimle sürekli ilk fırsatta erkek arkadaşımın ailesi beni biliyor onlarla konuşuyorum. Babam bu sene üniversite tercihlerinde bulunduğum şehir hariç başka yeri yazdırmadı ve istediğim bölüme bile gidemedim (kendi şehrimde istediğim bölüme puanım yetmiyordu) bu sefer de burda babamın zoruyla kalmama rağmen bana sen benim istediğim bölüme gitmedin diye şiddet uyguluyor ben napıcam bilmiyorum artık. Erkek arkadaşım babam erkek arkadaşımı öğrendikten sonra beni dövdüğünde babamla konuşmaya gitmişti ona gayet insancıl bi şekilde konuşmuş ama babam bize yalan söyledi ona şöyle dedim böyle dedim koçum dedim falan diye kısaca efelik tasladığını söyledi ama yalan söyledi aslında böyle bişey dememiş bile bu arada erkek arkadaşım benden 5 yaş büyük ama askerliğini yapıp işini eline almış biri 2 senedir bana karşı hiçbir hatası olmadı benim ona karşı defalarca hatam olmasına rağmen o bi kere bile bir şey yapmadı beni çok seviyor hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğine bile eminim biliyorum hissediyorum. Erkek arkadaşım diyor ki kaç bana ben sana bakarım seni okuturum sizce ne yapmalıyım. Çünkü erkek arkadaşımın canına da tak etti benim yanımda erkek arkadaşım hakkında sürekli küfürlü ve saygısız bi şekilde konuşuyor o p...ç o o...çocu diye inanın tahammül edemiyorum artık nolur bana bi çıkar yol gösterin