AlabilirsinizDun olan bisey icin suan alabilir miyim?
Ben birkac gublugune sehirdisina gidecektim bu hafta o sirada toparlanip gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AlabilirsinizDun olan bisey icin suan alabilir miyim?
Ben birkac gublugune sehirdisina gidecektim bu hafta o sirada toparlanip gitsin
Girsin...... Barışmak mı istiyorsunuz...... Yada olay durulsun mu..... Kalkan el inmez bu bir..... Hemen karakola gidip şikayet edin.... Doğal olarak can güvenliğim yok diyin.... Korunma talep edin.... Eşyalarını kapıya koyun. Anahtarı değiştirin.... Maddi manevi tazminat davası için barodan ücretsiz avukat isteyin.... Şiddet görmüşsünüz yasalar sizden yana. Niye bunları yapmıyorsunuzOlay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Onun gidecek yeri var alın raporu şikayet edin güle güle parmaklıklar arkasına. Yatağı da hazır hiç düşünmenize gerek yok gönderin hapise de aklı başına gelsin.Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
O gıdecek tabıkı.Bırde darp raporu al.Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Evet olay durulsun istiyorum . İlerde bana daha buyuk zarar verebilir.Girsin...... Barışmak mı istiyorsunuz...... Yada olay durulsun mu..... Kalkan el inmez bu bir..... Hemen karakola gidip şikayet edin.... Doğal olarak can güvenliğim yok diyin.... Korunma talep edin.... Eşyalarını kapıya koyun. Anahtarı değiştirin.... Maddi manevi tazminat davası için barodan ücretsiz avukat isteyin.... Şiddet görmüşsünüz yasalar sizden yana. Niye bunları yapmıyorsunuz
PekiEvet olay durulsun istiyorum . İlerde bana daha buyuk zarar verebilir.
evden daima erkek giderKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
1.Darp raporu alKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Zarar vermek isteyen er geç verir zaten. Korkarsanız daha da üstünüze gelir.Evet olay durulsun istiyorum . İlerde bana daha buyuk zarar verebilir.
Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
Eğer darp raporu almaz ve bu adamı içeri attırmazsanız, okuldaki çocukların vebali sizin üzerinizde kalır.Merhaba esim bir kac yil once ot kullanirken yakalanmis ve denetimli serbestlik dosyasi yeni geldi .. bu arada ara sira kullanir dosya geldikten sonra birakti bende buna sevinmistim ama d.s gittiginde hic test mest yapilmamis direk terapi verilmis. 1 yil boyunca sadece seminere katilacak yani. Bu yuzden bu rahatlikla hala devam ediyor ? Ayrica usta ogretici olarak bi okulda calismaya baslayacak. Okulu etkilemez mi bu durum ?
Darp raporu alin,beklemeyin o zaman yinecanlasmali bosanirsi iz sizin sartlarinizl aolur ,raporu alip iyi bir avukata gidinOlay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
Allah yardımcınız olsun gidin darp raporu alın şikayetçi olun evden uzaklaştırma alın siz neden gidecekmissiniz kendini gönderinKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor