Evden kim gider?

Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer

benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Girsin...... Barışmak mı istiyorsunuz...... Yada olay durulsun mu..... Kalkan el inmez bu bir..... Hemen karakola gidip şikayet edin.... Doğal olarak can güvenliğim yok diyin.... Korunma talep edin.... Eşyalarını kapıya koyun. Anahtarı değiştirin.... Maddi manevi tazminat davası için barodan ücretsiz avukat isteyin.... Şiddet görmüşsünüz yasalar sizden yana. Niye bunları yapmıyorsunuz

Hem denetimli serbestlikte hem eşini dövebiliyor, iyi cesaret... yak canını işte ne duruyorsun sonra pişman olacaksın bu çok net

Sizi aldatmış-sevmiyor
Sizi dövmüş-sevmiyor
Sizi nereye gideceginizi önemsemeden kovmuş-sevmiyor
Hapse girebilir endişesiyle darp raporu almadınız siz öyle mi?
Ben mi kötüyüm bazi kadinlar mi cok pısırık.
Düşünüyorum da bunlar benim başıma gelecek ortalığı ayağa kaldırırım.
Neden böyle yapıyorsunuz?

Erkek gider toplasin pılısını pırtısıni doğru anasının evine veya nereye isterse şiddet varsa donuna kadar al tazminat nafaka

Ev zaten kira neden bu kadar diretiyosunki ? Ne fark eder kimin gidicegi zaten kim giderse gitsin geçici o evde .çok sacma

Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer

benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Onun gidecek yeri var alın raporu şikayet edin güle güle parmaklıklar arkasına. Yatağı da hazır hiç düşünmenize gerek yok gönderin hapise de aklı başına gelsin.

Girsin...... Barışmak mı istiyorsunuz...... Yada olay durulsun mu..... Kalkan el inmez bu bir..... Hemen karakola gidip şikayet edin.... Doğal olarak can güvenliğim yok diyin.... Korunma talep edin.... Eşyalarını kapıya koyun. Anahtarı değiştirin.... Maddi manevi tazminat davası için barodan ücretsiz avukat isteyin.... Şiddet görmüşsünüz yasalar sizden yana. Niye bunları yapmıyorsunuz
Evet olay durulsun istiyorum . İlerde bana daha buyuk zarar verebilir.

Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
evden daima erkek gider

Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
1.Darp raporu al
2.Avukata git anlaşmalı istiyorsa senin şartlarına uymak zorunda uymuyorsa çekişmeli aç
3.Evden daima erkek gider
4.Uzaklaştırma kararı çıktıktan sonra polisler sürekli kontrol ediyor şahıs evde kalıyor mu diye eğer evde kalırsa alıp götürüyorlar
5.Maddi manevi tazminat iste
6.Korkma sinme hakkını ara

Evet olay durulsun istiyorum . İlerde bana daha buyuk zarar verebilir.
Zarar vermek isteyen er geç verir zaten. Korkarsanız daha da üstünüze gelir.

Madem uğraşmak istemiyorsunuz, evden çıkın. Neyi bekliyorsunuz?

Eğer rapor almazsaniz çok pişman olursunuz

Ve sakın çıkmayın evinizden.

Merhaba esim bir kac yil once ot kullanirken yakalanmis ve denetimli serbestlik dosyasi yeni geldi .. bu arada ara sira kullanir dosya geldikten sonra birakti bende buna sevinmistim ama d.s gittiginde hic test mest yapilmamis direk terapi verilmis. 1 yil boyunca sadece seminere katilacak yani. Bu yuzden bu rahatlikla hala devam ediyor ? Ayrica usta ogretici olarak bi okulda calismaya baslayacak. Okulu etkilemez mi bu durum ?
Eğer darp raporu almaz ve bu adamı içeri attırmazsanız, okuldaki çocukların vebali sizin üzerinizde kalır.

Kizlar elimde darp raporu olmasa da bir koz var o yuzeen gidecegini soyledi. Ama evden calismasi gerek bu sure icerisinde evdeki isi bittiginde defolup gidecek bense bu sure icinde sehirdisina gidecegim bikac gunlugune.

Böyle olmayın işte olmayın yaa.

İçeriye girermiş, girsin ablacım girsn , cehennemin dibine de girsn .
Sana şiddet uygularken , kovmaya çalışırken o seni böyle düşünmüyor işte .

Darp raporu alin,beklemeyin o zaman yinecanlasmali bosanirsi iz sizin sartlarinizl aolur ,raporu alip iyi bir avukata gidin

Allah yardımcınız olsun gidin darp raporu alın şikayetçi olun evden uzaklaştırma alın siz neden gidecekmissiniz kendini gönderin

Back
X