• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden yüzüğüm çalındı göz göre göre...

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
683
İstanbul
Selamlar kızlarrr...konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum...Geçen hafta içinde bir gün çarşamba olabilir...Bir tanıdığım geldi kızıyla gece oturmasına.
bir kızları var 18 yaşında...onlar gelecek diye ikram hazırlarken alyansımı çıkarıp bir süs tabağına bırakmıştım...sonra takmayı unuttum...kıza da eli uzun diyorlardı hep ama konduramıyordum...ertesi günü yüzük aklıma geldi baktım yok...her yeri aradım yok...oğluma eşime sordum görmemişler...dün beni gördü kız yolda...nereye böyle dedi...kuyumculara gidiyorum dedim yüzüğüm yok veya çalındı bilmiyorum dedim...alan bozacak olursa bilgi versinler diye...bundan sonra polis uğraşsın dedim...biraz da korkar hem diye özellikle söyledim...eli ayağı titredi...yüzü bembeyaz oldu...:kızgın:napacam ben ya ailesine mi söylesem? eşimden de bir sürü laf yedim...niye ortada bırakıyorsun diye?benneyaptımkimisafir hırsız...ailesi de toz kondurmuyor kızlarına...Geçen sene başka bir tanıdığın Bulgari marka saatini almış...onlar da telefon etmişler annesine kimse duymadan getirin diye...kız bağırıp çağırmış, ağlamış bende değil diye...:oklava:anne-babası da kızı hiç sorgulamadan direk kızımıza iftira atıyorlar diye ölümüne küstüler onlarla...:1closedeyes:
İşte böyle canlarım...bir yerde unutsam, kaybetsem sorun değil kendi hatam diyeceğim ama bile bile evimden bu şekilde gitmesi ağrıma gidiyor yani...senağlama
ne yapsam bilemiyorum..bir akıl verin...:gitme:

Kıza sorman lazım ,tek yolu o ..

bizim evde kamera var de ,kayıtlarda senın aldıgın gorunuyor ,yerse..

ikram yaparken neden çıkardın alyansını anlamış değilim.neyse olan olmuş artık diyecek birşey bulamıyorum.

Aynı şey benim başımada geldi benim 14 yıllık arkadaşım evlilik alyansımı çaldı. eşi ile bize yatılı olarak gelmişlerdi bende mutfakla uğraşırken yatak odasına şifonyerin üstüne koydum gece yatmadan önce çalındığını farkettim. Allah'ından bulsunlar 8-9 ay oldu çalalı. ama hala aklıma gelir benim için manevi değeri vardı artı yıllardır arkadaşım dediğim insan böyle yaptı annesine söyledim annesi benim kızım yapmaz felan dedi. o günden beri küsüz öyle insanlar benden uzak dursun.

Ailesine söyleyin küserlerse küssünler.Evlatlarına toz kondurmamakla ona en büyük kötülüğü yapıyorlar.Kendinizi üzeceğinize geri alın yüzüğünüzü.kaydirigubbakcemile5

ikram yaparken neden çıkardın alyansını anlamış değilim.neyse olan olmuş artık diyecek birşey bulamıyorum.
hamur vs yapışmasın diye çıkardım...mutfak açık mutfak ve odada bulunan bir tabağa koymuştum...siz çıkarmaz mısnız?:uhm:

kimsenin gözgöre göre günahı alınmaz iyice bir araştır canım
belkı bulursun
bu insanların eli niye uzun olur kı ellerını kesmek lazım
boşver bulamazsanda üzülme giden bizden değildir
yenisini alırsın

ablacım oncelikle geçmiş olsun
ne olursa olsun ailesine söyle
oncekini ciddiye almamıs iftira sanmış olabilirler ama baktılar ki bir değil iki değil belki kızlarının hasta olduguna ikna olur tedavi ettirirler
15 yıllık arkadaşımda var bu kleptomanlık
kendimi bildim bileli çalar
girdiği işlerden atıldı bu yüzden
evlendi ama hala değişen birşey yok...

Kıza sorman lazım ,tek yolu o ..

bizim evde kamera var de ,kayıtlarda senın aldıgın gorunuyor ,yerse..

bence bu mantıklı vereliniortak
Ablacım madem karakola gidiyorum dediğinde öyle korktu.
Bunu söylersen daha iyi etki eder.KEndiliğinden bırakır.:Saruboceq:
Geçmiş olsun.:teselli:

bende normalde eve girer girmez çıkartırım yüzüklerimi hiçde aklıma gelmez valla. ama eşimin alyansını kaybettik bizde bilmiyor ne olduğunu nereye koyduğunu sağlık olsun ne yapalım giden gitmiştir. üniversiteye giderken kalın künyemi kaybetmiştim çok ağlamıştım bir sene sonra arkadaşımın kolunda gördüm benim künyeme benziyor dediğimde pişkin pişkin ablam almış dedi. yalan çünkü o sene o künyeler yoktu babam çok öncelerde almıştı bana.

hamur vs yapışmasın diye çıkardım...mutfak açık mutfak ve odada bulunan bir tabağa koymuştum...siz çıkarmaz mısnız?:uhm:

acikcasi canim ben cikarmazdim

cikarsam bile gidip görülcek yere koymazdim

ki zaten biliyorsunuz eli uzun oldugunu

niye tedbir edinmiyorsun ki

insallah alabilirsin ama kizi uyarmakla hata etmissin cunku o civara saticagi varsada satmaz artik

gider uzaktaki kuyumculara satar

Ahh cnm ya daha sonuÇ yok dımı
gÖzle gÖrmedende ıftıra atamıyokı ınsan ne desek boŞ
bence ses Çıkarma ama bıdaha gelrıse kesınlıkle odadan Çıkmasına ızın verme yada kapıları kılıtle
neden kılıtlı dıye sorcak kadar arsız deĞıldır heralde
dersede evım deĞılmı sanane dersın
ÜzÜldÜm ama ne dıyebılırsınkı

evlada böle mi terbiye verilir
küserlerse küssünler bence sorun kendilerine :delphin:

ben ikram sırasında çıkardın sandım ama elinin uzun olduğunu duydun keşke gözükecek yere koymasaydın.

bu arada emin olmadan günahını alma derim.benim arkadaşımda künyesini kaybetti eltisinin günahını aldı ama sonra evde buldu yine.

bence söyleyin ailesine .....canım
en azından evlatlarının durumunu bilirler....
bunun bir hastalık oldugnu duymuştum........her gittigi yerden bi şey çalmanın .......sanırım tekrar getiriyordu çalan kişi.......
öyle bir rahatsızlıgıda olabilir....
tedavisine baksınlar.......
yada uyarsınlar kızlarını....
küserlersede yapacak bi şey yok malesef...

bence kızı çek kenara tatlı dille söyle öbür türlü söylersen küsmeleri çok dert değilde yüzüğünü alamazsın

ailesi de toz kondurmuyor kızlarına...Geçen sene başka bir tanıdığın Bulgari marka saatini almış...onlar da telefon etmişler annesine kimse duymadan getirin diye...kız bağırıp çağırmış, ağlamış bende değil diye...:oklava:anne-babası da kızı hiç sorgulamadan direk kızımıza iftira atıyorlar diye ölümüne küstüler onlarla...:1closedeyes:

ayy pes ya o eli uzun olan kızın elini kesmek lazım kendimi kazanıp koymuş orayakötükedihüsokötükedihüso
ailesi de iyiyimiş ya kızına toz kondurma sormadan soruşturmadan pess
sen şimdi söylesen sanada bağırırlar kızda ailesine ağlar sızlar duygu sömürüsü yapar ben almadım diyeee pes yaaa
biraz korkutarak ima et yada korkutarak sölesen acabaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım kamera var demen çok iyi bi yöntem bence ikram yaparken siteye vermek için kayıt yapıyordum açık kalmış dersin mesela sonraki kayıtlarda var aldığın dersin yer bence

Back
X