• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden yüzüğüm çalındı göz göre göre...

Yorumlarınız için teşekkürler...a.s.ben bütün evi aradım onu suçlamadan önce...bu kız misafir olarak geldiği zaman o odadan bu odaya, balkona, cama...hep onun peişnden mi koşayım ben bütün gece...bir kaç kez WC ye gider...annesi de otur oturduğun yerde ne dolaşıyorsun demez hiç...ben aileyi de suçluyorum iyi eğitim vermedikleri için...2 tane oğlum var hiç böle bişi olmadı kimseyle...Allah utandırmasın...:Saruboceq:ailenin yanlışı kızı korumak oluyor bir bakıma...ne ya psam nasıl yapsam bilemiyorum...:uhm:dersaneye gidiyormuş şimdi...gidip drsanenin önünde bekleyip te baksam mı? hava mı yapıyo ordakilere acaba ben sözlüyüm fln diye...:oklava:

ay çok üzüldüm canımya. çok zor. acısını bilirim.bizimde ev sahibinin eltisinin kızı böleydi.benden 2 yaş büyük.8-9 yıl önce kadardı. tv nin üstünden 5lira kadar para kayboldu. tabi biz bilmiyoruz, düşünüyoruz ne oldu die. sonra ev sahibimiz anlattı durumu. dikkat edin o geldiğinde yapıyo dedi. ki onların bile nelerini çalmış. zaman içinde kardşmin para biriktirdiği cüzdanı çalındı.ve o gün eve tek gelen oydu. yan komşudanda yine aynı şekilde yaptı.kızın nişan paralarını çaldı. ve kızlar beddualar etmeye başladı. artık korktu sanırım tüplü sobanın içine atmış(gördüler). ve gidip knd buldu bide onu,ben çalmadım bak düşmüş der gibi. ama biz en sonunda ailesiyle konuştuk.bize sırt çevirmediler.sadece kız bize bulaşmadı bidaha. o sene evlendi ve apartmanda kim varsa çalınmadık ayakkabısı,biblosu kalmadı.en son birisi görüyor ayakkabıyı alırken ve apartman boşluğuna atmış. ve çalınan tüm ayakkabılar ordan çıktı.bnm en son bildiğim komşunun gelip annesiyle konuştuğu. ve ondan sora ailesi yanına aldı damadıyla kızını.yanyana oturuyolar şimdi. kimse gelip gitmez evine. o yüzsüzlük yapıp geliyo arasıra. ve biz hep pür dikkat tabi evde. neolur neolmaz diye.
arkdşların dediği gibi kamera çok iyi bi yöntem bence. dene derim. sonuçta maddi olmasada manevi değeri olan bişey bu diye düşünüyorum

evt yaa manevi değeri var sonuçta...ben zaten maddiyatına sıkılmıyorum..insanı aptal yerine koyuyorlar böyleleri...ispat da edemediğim için bişey diyemedim...yalnız o gün ondan başka gelen olmadı...annesi de oturduğu yerden kalkamdı...kesin o yaptı ama günahı boynuna tabii...:((

herşeyden önce eminsen -yüzde yüz ama- elinden geleni ardına koyma canım ailesini ara söyle,kızla gidip konuş,kamera fikri güzel onuda söylemen etkili olabilir,polis tanıdık varsa onunlada biraz korkutup sonuç alabilirsin..sende kızın biliyorsun madem huyunu ne bırakıyorsun ortalığa öyle şeyler...kilitleseydin heryeri..bir daha tövbe artık eve sokmazsın :) geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin...

herşeyden önce eminsen -yüzde yüz ama- elinden geleni ardına koyma canım ailesini ara söyle,kızla gidip konuş,kamera fikri güzel onuda söylemen etkili olabilir,polis tanıdık varsa onunlada biraz korkutup sonuç alabilirsin..sende kızın biliyorsun madem huyunu ne bırakıyorsun ortalığa öyle şeyler...kilitleseydin heryeri..bir daha tövbe artık eve sokmazsın :) geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin...

% 100 eminim cnm ama ıspatı yok...kamera olmadığını bilirler evde...annesiyle birbirimize gireriz ona sölersem...sonra takarım nasılsa diye gözönüme koydum pnkçim yaa...mala gelsin doğru ama göz göre göre olunca kanıma dokunuyo...senağlama

kızlakonuşun... konu uzamasın kayıtlar açılmasın parmak izi aranmasın diyorsan aldığın yere koy ama araştırılsın dersn sen bilirsin diyebilirsiniz.

belki usulca bırakır.

bence annesinden önce kızla bi konuş ablacım
bak böyle böyle bir şey oldu biliyorsun o akşam siz bendeydiniz
acaba yanlışlıkla almış olabilir misin eğer bi yanlışlık olmuşsa bunu sessizce çözebiliriz
alyansımın manevi değeri çok büyük benim için falan diye konuşsan acaba ikna olmaz mı

bencede yapılması gereken önce kızla konuşman önce tatlı dille baktın olmuyor hala inkar yalan tehtid etmeyi dene onu arkadaşlarına rezil edeceğini derhanenin önünde seni gösterip bu kız benim yüzüğümü çaldı filan diye tehtid etsen belki geri verir diye düşünüyorum ben

öncelikle geçmiş olsun =( Şey deneseniz bide kızı arasanız bugün bize gelebilirmisin bişey konuşucam seninle önemli diye bakalım kızın tepkisi ne olucak tereddüt mü edicek weya sakin mi bi deneyin isterseniz

bence rezidence ta falana oturmuyorsanız kamera olayına inanmayabilir kaç kişinin dairesinde var ki. o yüzden ailesine söyleyin madem daha önce de böyle bir şikayet gelmiş bu sefer durup düşünürler belki acaba doğru mu diye

benimde basıma geldi dershanede cüzdanım calındı içinde yüklü miktar parayla ve sıra arkadasımdı alan 2 hafta sonra baktımelinde benim cüzdanım bide aynısından aldım bak fln dedi delirdim o an hayatta beklemezdim bi arkadasım ona gördüm senin aldığını götürüp tekrar cantaya koyarsan sölemem gördüğümü fln demişti oyun yapmıştık tabi 2 gun sonra baktım aynı para aynı cüzdan çantamda o andan sonra ilişkimi kestim onla bence sende gördüm ailene sölemek istemedim sana kızmasınlar diye fln de

Kizi yanliz yakalayip gözünü korkutman lazim...Ailesi direkt savunmaya gectigi icin onlarin yaninda birsey yapamazsin canim...Sen yaptin...senden baska kimse yapamaz, simdi hemen polise vericem seni diye tehdit et....gerekirse esinle beraber gidin...korkudan itiraf edecektir mutlaka.

Bizim cocuklugmuzun bir arada gectigi komsumuzun oglu koltuk ve vitrinin yerini degistirirken yardimci olmak icinde geldiginde göz göre göre 1000 Mark paramizi calmisti...Babam türkiyeye göndermek icin vitrinin en üstüne koymus annemede söylemeyi unutmus...

Babam eve geldi...vitrin ve koltuklarin yerini degisik gördügünde, en üste para vardi...nereye koydunuz diye sordugunda durumu fark ettik...Babam hemen cocugun babasi aradi böyle böyle diye...Allahtan iyi insanlardi oglullarini alip hemen geldiler...Babam onu odaya cekti ve itiraf etti sonunda...:delphin:

O günden sonra kesinlikle hic kimseye bu konuda güvenilmeyecegini her zaman kendimin dikkatli olmam gerektigni anladim...:kahve:

bence o kişileri tekrar çağır ve sakın ortada değerli bişey olmadan.arada bir ortadan kaybol.eğer yaptığından utandıysa ve alyansını satmadıysa herhengibiryere belki tekrar koyar.belki biraz fazla iyimser düşündüm ama ne bilim aklıma bu geldi.ama eğerki kleptomani dercesindeyse yapılacak hiçbişi yok bu ciddi bir hastalık.

ah canım yaa
millet ne kadar düşmüş böyle.
söylesen olmaz söylemesen olmaz.
ama ben olsam söylerdim hakkımı ararım yani küsende küssün haklıysam kaybeden onlar..
benimde öyle bi arkadaşım vardı benim özel eşyalarımı çalardı (parfum krem vs)
bence bi hastalık kesinlikle..
söyle bacım çekinme bence

Kıza sorman lazım ,tek yolu o ..

bizim evde kamera var de ,kayıtlarda senın aldıgın gorunuyor ,yerse..

ayy evet yaa bizim evde gerçekden var kamera evden çıkarken açıyoruz misafir geleceği zaman falan değilde
Ama bence açık açık söyle kıza
Gerçi ben olsam en başından kabul etmezdim olan olmuş artık

geçmiş olsun ne kadar zor bir durumla karşı karşıyasınız bu saatten sonra yapacak bişey yok gibi çaldıysa çoktan satmıştır :kızgın: sizin için maneviyatı büyük olan alyansınızı bu şekilde kaybettiğiniz için çok üzüldüm :teselli:

ben olsam bir daha eve cagiririm,ve o gelmeden bir yere kamera koyarim,mesela ciceklerin arasina falan saklarim kamerayi. sonra ortaya bir yere mesela ciceklerin ordan gözükebiliceek bir yere altin gibi gözüken uyduruk bir bilezik yada kolye gibi birsey koyarim,eger böyle bir huyu varsa onu da calacakdir. diger odalari kitlerim tabi,gözümüz arkada kalmasin dimi;) eger o uyduruk taki ortada yoksa o calmis demektir.görüntülerde de olduguna göre ailesine de gösteririm.ailesi buna da montaj demiycektir heralde:) sonra alyansimi geri isterim:)
nasil fikir:)

canım bende tam umudumu kesmiştim kimsenin aklına gelmedimi bu ben yazym bari diyede gerek kalmadı :)

kamera yalanına gerek yok cidden çek kameraya,zehir ederdim hayatı bana böyle yapsalar,ihtiyacı varsa hayatta ses çıkarmam ama kızın yaptığı pişkinlik resmen.adınıda çıkarırdım özellikle arkadaş çevresinde sositososito

:) lafi mi olur canim,hic sorun degil,fikirler bizde tükenmez zemuszemus
valla ben de ayni düsünceyle yazdim zaten,kimsenin aklina gelmiyor mu gercekten kamerayla kaydetmeye diye:) ve ailesi artik onca sikayetten sonra buna da inanmamazlik etmeycektir heralde ki,bu utanc o kisiye de ceza olarak yeter. herkese ifsa etmek belki o kisiyi yola getirmektense yoldan da cikarabilir,diye düsünüyorum...sengözlerimebaksanab

Back
X