Kitap okuyorum hergun 1 saat spor yapiyorum kurslara gitmek istiyorum ama merkeze gidip gelmek cok zorKurslara gidebilirsin
Bi kitaba başlayabilirsin
Örgü örebilirsin
Spora başlayabilirsin
Bilmiyorum cocuk yani esimle istemedik daha ustelik hazirda hissetmiyorum kiÇocuk istemiyor musunuz, hazır evdeyken yapsanız iyi olurdu aslında
Bnde puzzl alim en iyisi yuruyuse esim tek izin vermiyor ama yuzmede mantklipuzzle yapıyorum kitap okuyorum bazen yürüyüş yapıyorum yüzmeye gidebilirsin lokallerle görüşüp
en iyisi çocuk hiç bitmeyen iş sanırım
Bebek icin biseylerin olmasi lazim oda esimle bnm aramda cok olmadigi icin bebegn de olmasi cok mantli gelmediBebek :)
İs bakiyorum ama gece 10 da eve gelmekte zor geliyor bana komusm arkadasim yok maalesef bi arkadasim var burada oda cocuklu surekli bn ariyorum disari ciklim diyorum yani surekli bnm insanlari cagrmam bnm artik zoruma gidiyo kndi basima taklmak daha mantkli geliyo insanlara muhtac kalmak istemiyorumÇok sıkılıyorsan yeni bir iş bakabilirsin.
Kurslara katılabilirsin.
Komşu,arkadaş falan yokmu onlarla zaman gecirebilirsin.
Yardım derneklerine üye olabilirsin.
Tuvalette banyoda , ocakta kapıda pazarda her alanda buyuk mesgulıyet evet.Bebek yap dolu dolu geçer günlerin... Hatta boşluk bulursan ne âlâ
Bebek bilmiyorum ya esim istemiyo simdilik bnde olsun demedim dusunmedim bazen dusunuyorum ama o sorumluluklari alabilicekmiyim diyorum kndi basima kalicam butun sorumluluk bnde olucak oyle dusununcede cok zor geliyoBebek yap dolu dolu geçer günlerin... Hatta boşluk bulursan ne âlâ
Yani evet. Tabi bir de bebeğin huyuna bağlı. Mesela ben 3 ay çok zorlandım kafamı kasiyacak vaktim olmuyordu. Şimdi daha rahatım...Tuvalette banyoda , ocakta kapıda pazarda her alanda buyuk mesgulıyet evet.
Bnde puzzl alim en iyisi yuruyuse esim tek izin vermiyor ama yuzmede mantkli
Ya bi kere denedimde esim cok seviyo bi baktim fazla su verip curutmus balkonda yaptik ama curuyunce attimBos yer varsa yakinda domates biber falan yetistir.
Evet sorumluluğu var ama dünyada ondan da güzel sorumluluk yok ... Herkes kendi başına bakıyor çocuğunu. Bende kendi başıma bakıyorum. Yardımsız... Yettiğim kadar.Bebek bilmiyorum ya esim istemiyo simdilik bnde olsun demedim dusunmedim bazen dusunuyorum ama o sorumluluklari alabilicekmiyim diyorum kndi basima kalicam butun sorumluluk bnde olucak oyle dusununcede cok zor geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?