Dogrudur ama simdi dusunuyorum esim bazi konularda canimi cok skiyo o canmi skinca herseyden elimi etegimi cekiyorum simdi cocugum olsa ne yaparim o anEvet sorumluluğu var ama dünyada ondan da güzel sorumluluk yok ... Herkes kendi başına bakıyor çocuğunu. Bende kendi başıma bakıyorum. Yardımsız... Yettiğim kadar.
Esim tek dolasmama izin vermiyo .. galiba cok insansiz kaldim insanlara ihtiyac duyuyorumBakmaya niyetli degilsen ya da bakamayacaksan kesinlikle cocuk yapmamalisin. Can sıkıntım gitsin iki cocuk yapayim, saka mi bu ya? Sen yürüyüş yap açılırsin biraz ya da cik bos bos dolaş keşif yap nerde ne var diye vs
Halk egitim kurslarina katilabilirsinMerhaba arkadaslar 4 yillik evliyim cocugum yok bir yil calistim simdi evimdeyim ama cok bunaliyorum skliyorum tekrar calismak istemiyorum evde ve ya disarida ne yapmaliyim nasil kaliteli bilgi icerikli gunumu gecrebilirim runtin monoton yasamak bana gore degil esim sabah isi gidip aksam 8 de geliyor ama bn ondan once yemegimi falan yiyorum o gelincede skliyorum esim yorgun oldugu icin onu rahat birakiyorm ama kendi basima biseyler yapmak istiyorum merkezde otrmadigim icin surekli merkeze gidip gelemiyorum evde neler yapabilirkm yada ne yapmaliyim bnim gibi olan varmi aranizda
Bu yıl ben de böyleydim hep
Ha gayret 4 ay kaldı diyorum kendime
Ben araştırma yapıyorum genelde veya ufak çapta işler oluyor evden yapabileceğim onları yapıyorum
Bir şeyler okurken zaman geçiyor
Bence bu dönemlerin kıymetini de bilmek lazım
İş başı yapınca oturacak vakit kalmıyor :)[/QUOTE
Haklisin bnde cok arastirma yaparim nette ama telefon daki gb yetmiyor malesef
esin madem öyle diyor o zaman aksamları ya da hafta sonları bari sana eşlik etsin, o sekilde bir tavır bencillktir bana gore, insansız olmak da sıkar evet ancak sırf sıkıntı gecsin diye bulunan insandan ne hayır gelirEsim tek dolasmama izin vermiyo .. galiba cok insansiz kaldim insanlara ihtiyac duyuyorum
severim ama evde alerjim oluyoBence kedi al :)
Senin herseyden önce eşinle iletişim sorunun var gibi geldi banaDogrudur ama simdi dusunuyorum esim bazi konularda canimi cok skiyo o canmi skinca herseyden elimi etegimi cekiyorum simdi cocugum olsa ne yaparim o an
Bütün işler 10 a kadar değildir vardır başka işler,ama seni yalnız disari çıkarmayan esin çalışmana nasıl izin verecek ?İs bakiyorum ama gece 10 da eve gelmekte zor geliyor bana komusm arkadasim yok maalesef bi arkadasim var burada oda cocuklu surekli bn ariyorum disari ciklim diyorum yani surekli bnm insanlari cagrmam bnm artik zoruma gidiyo kndi basima taklmak daha mantkli geliyo insanlara muhtac kalmak istemiyorum
Evet var her seyde fikirlerimiz farkli o yuzden cok ustune dusmuyorum bi kelimeyi soyleyince onu farkli algiliyo ama bn farkli anlamda soylemis oluyorum sonra kiziyo bnde konusmuyorum kndi basima kaliyorum o yuzden hic kimseye minnet etmek istemiyorum .. cocuk oluncada kimseden yardim beklemek istemiyorum o yuzden hazrlikli olmaliyimSenin herseyden önce eşinle iletişim sorunun var gibi geldi bana
Tartismistik bnde bi an sinirle is gorusmesine gittim ve girdim ise ondan sonra bir yil boyunca saba on aksam on calistim cok yoruluncada biraktmBütün işler 10 a kadar değildir vardır başka işler,ama seni yalnız disari çıkarmayan esin çalışmana nasıl izin verecek ?
Calismayacaksan bir arkadaş edinmen şart,onun içinde evden çıkıp sosyallesmen lazim.Halk eğitim kursların katil,devam edemesende arkadaş edinmene yardımcı olur.
Ama arkadas sart ta farkli oluyo ya bn arakadasima cok deger veriyorum karsi taraftan bunu alamayincada uzak duruyorum birde herkesle arkadas olamiyorum fikirlerim farkliBütün işler 10 a kadar değildir vardır başka işler,ama seni yalnız disari çıkarmayan esin çalışmana nasıl izin verecek ?
Calismayacaksan bir arkadaş edinmen şart,onun içinde evden çıkıp sosyallesmen lazim.Halk eğitim kursların katil,devam edemesende arkadaş edinmene yardımcı olur.
Hayırlısı olsun ama iyi olurduBilmiyorum cocuk yani esimle istemedik daha ustelik hazirda hissetmiyorum ki
Anladığım kadarıyla eşle sorun var, her anlamda.Bebek icin biseylerin olmasi lazim oda esimle bnm aramda cok olmadigi icin bebegn de olmasi cok mantli gelmedi
Kitap okuyorum daha da arttiricam , puzzle alicam kurs isi mantikli geliyor ama kursa gidebilmem icin gunluk 4 araba degstrimem gerekiyo . Gezmeyide seviyorum ama esimle bazin skntilar cikiyo ornk kopek korkum var ne olursa olsun yanima yanastigi zaman nefesim kesiliyo ve elim ayagim titriyo esimde buna kiziyo bni zorla yanindan gecrmeye calisincada bnde kiziyorum yolumu degstrip esimi bile orada birakip baska tarafa gidiyorim bu tur konular konusurken jest mimiklerimi kullanmama müdahale ettigi icin cok cikma taraftari olamiyorum arkadaslarimla daha rahat gezebiliyorm ve arkadas edinmem icinde kurs sart gibiAnladığım kadarıyla eşle sorun var, her anlamda.
Bu da can sıkıntınızı katmerliyordur.
Evde muhakkak yapacak işler vardır, uafk değişiklikler yapabileceğiniz şeyler.
Kitap okuyun çokça.
Gündem takip edin.
Kurslara gidin, sosyalleşin, arkadaş edinin.
Boyama, puzzle, el işi tarzı şeyler yapabilirsiniz.
İş bulun veya bebek yapın demiyorum, istemediğinizi söylediniz.
Aklıma pek bişey gelmedi.
Ama böyle boş vakit fırsattır. her zaman eline geçmez insanın.
Değerlendirin.
Eşinizin izin günlerinde ufak çaplı geziler ayarlayın, görmek istediğiniz yerler vardır illaki, yakın yerler.
O zaman çocuk yapmaEvet var her seyde fikirlerimiz farkli o yuzden cok ustune dusmuyorum bi kelimeyi soyleyince onu farkli algiliyo ama bn farkli anlamda soylemis oluyorum sonra kiziyo bnde konusmuyorum kndi basima kaliyorum o yuzden hic kimseye minnet etmek istemiyorum .. cocuk oluncada kimseden yardim beklemek istemiyorum o yuzden hazrlikli olmaliyim
esiniz neden tek yurumenize izin vermiyor ki ?Bnde puzzl alim en iyisi yuruyuse esim tek izin vermiyor ama yuzmede mantkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?