Evdeyim cok sıklıyorum

Bakmaya niyetli degilsen ya da bakamayacaksan kesinlikle cocuk yapmamalisin. Can sıkıntım gitsin iki cocuk yapayim, saka mi bu ya? Sen yürüyüş yap açılırsin biraz ya da cik bos bos dolaş keşif yap nerde ne var diye vs

Evet sorumluluğu var ama dünyada ondan da güzel sorumluluk yok ... Herkes kendi başına bakıyor çocuğunu. Bende kendi başıma bakıyorum. Yardımsız... Yettiğim kadar.
Dogrudur ama simdi dusunuyorum esim bazi konularda canimi cok skiyo o canmi skinca herseyden elimi etegimi cekiyorum simdi cocugum olsa ne yaparim o an

Esim tek dolasmama izin vermiyo .. galiba cok insansiz kaldim insanlara ihtiyac duyuyorum

Bu yıl ben de böyleydim hep

Ha gayret 4 ay kaldı diyorum kendime

Ben araştırma yapıyorum genelde veya ufak çapta işler oluyor evden yapabileceğim onları yapıyorum

Bir şeyler okurken zaman geçiyor

Bence bu dönemlerin kıymetini de bilmek lazım

İş başı yapınca oturacak vakit kalmıyor :)

Halk egitim kurslarina katilabilirsin
Dikis makinesi al dikis dik cok zevkli
Ben evde kaldigim sure zarfi icerisinde dikis nakis, ahsap boyama, sepet yapma vs seyleri ogredim ve zevk alaraktan yapiyordum.

Ha

Esim tek dolasmama izin vermiyo .. galiba cok insansiz kaldim insanlara ihtiyac duyuyorum
esin madem öyle diyor o zaman aksamları ya da hafta sonları bari sana eşlik etsin, o sekilde bir tavır bencillktir bana gore, insansız olmak da sıkar evet ancak sırf sıkıntı gecsin diye bulunan insandan ne hayır gelir

Bütün işler 10 a kadar değildir vardır başka işler,ama seni yalnız disari çıkarmayan esin çalışmana nasıl izin verecek ?
Calismayacaksan bir arkadaş edinmen şart,onun içinde evden çıkıp sosyallesmen lazim.Halk eğitim kursların katil,devam edemesende arkadaş edinmene yardımcı olur.

Senin herseyden önce eşinle iletişim sorunun var gibi geldi bana
Evet var her seyde fikirlerimiz farkli o yuzden cok ustune dusmuyorum bi kelimeyi soyleyince onu farkli algiliyo ama bn farkli anlamda soylemis oluyorum sonra kiziyo bnde konusmuyorum kndi basima kaliyorum o yuzden hic kimseye minnet etmek istemiyorum .. cocuk oluncada kimseden yardim beklemek istemiyorum o yuzden hazrlikli olmaliyim

Tartismistik bnde bi an sinirle is gorusmesine gittim ve girdim ise ondan sonra bir yil boyunca saba on aksam on calistim cok yoruluncada biraktm

Ama arkadas sart ta farkli oluyo ya bn arakadasima cok deger veriyorum karsi taraftan bunu alamayincada uzak duruyorum birde herkesle arkadas olamiyorum fikirlerim farkli

Bebek icin biseylerin olmasi lazim oda esimle bnm aramda cok olmadigi icin bebegn de olmasi cok mantli gelmedi
Anladığım kadarıyla eşle sorun var, her anlamda.
Bu da can sıkıntınızı katmerliyordur.
Evde muhakkak yapacak işler vardır, uafk değişiklikler yapabileceğiniz şeyler.
Kitap okuyun çokça.
Gündem takip edin.
Kurslara gidin, sosyalleşin, arkadaş edinin.
Boyama, puzzle, el işi tarzı şeyler yapabilirsiniz.
İş bulun veya bebek yapın demiyorum, istemediğinizi söylediniz.
Aklıma pek bişey gelmedi.

Ama böyle boş vakit fırsattır. her zaman eline geçmez insanın.
Değerlendirin.
Eşinizin izin günlerinde ufak çaplı geziler ayarlayın, görmek istediğiniz yerler vardır illaki, yakın yerler.

Kitap okuyorum daha da arttiricam , puzzle alicam kurs isi mantikli geliyor ama kursa gidebilmem icin gunluk 4 araba degstrimem gerekiyo . Gezmeyide seviyorum ama esimle bazin skntilar cikiyo ornk kopek korkum var ne olursa olsun yanima yanastigi zaman nefesim kesiliyo ve elim ayagim titriyo esimde buna kiziyo bni zorla yanindan gecrmeye calisincada bnde kiziyorum yolumu degstrip esimi bile orada birakip baska tarafa gidiyorim bu tur konular konusurken jest mimiklerimi kullanmama müdahale ettigi icin cok cikma taraftari olamiyorum arkadaslarimla daha rahat gezebiliyorm ve arkadas edinmem icinde kurs sart gibi

O zaman çocuk yapma

Bence kendine bir sayfa aç hediyelik üstüne ve Çerçeve işte harf kalıpları falan al kokulu taş duymussundur onunla çerçeve falan yap yannda söz nişan tepsisi falan yap sayfana koy biraz uğraş hem evde olursun hem vaktin geçer hemde para kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…