Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parasını veriyorsun gelip yapıyorlar. Sevişmek için bahane arıyorum demiyor da 😂

Bilmem. Burda hatunlar sevişip sevişip ağlıyor genelde.
Hiç tanımadığım birini iş içinde olsa eve çağırmam. Ben sevişmek için olsa derim bahaneye ihtiyacım yok.

O zaman bu isleri yapan elemanlardan yardim isteyin, parasi neyse verin. 7 kere gorustugunuz adama neden amelelik yaptiracaksiniz?
Ben amelelik olarak görmüyorum her işi sadece ona yaptırmam zaten. Para anlamında değil hiç tanımadığım kimseyi eve neden çağırayım. Onun yerine gider erkek arkadaşıma saat alırım daha iyi.

Yani bir merdiven alabilirsiniz. Bunu karşı taraf da düşüneceğinden merdiven yerine beni çağırıyor yani evde yakınlaşmak istiyor diye düşünür 😃 Amacınız oysa güzel bahane çağırın.
Ben de koltuk montajına çağırmıştım. Çağırana kadar emin değilmiş benim flörtümden çağırınca emin olmuştu😃

Parasıyla ustayı çağırıyosun yapıyor ne iş varsa evde. Eve çağırmaya bahane lazım desene sen şuna. Biz yemedik,adamda yemez.
Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?

Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
Hamile nasil kaliniyor biliyorsan.Kizlik zari korkun yoksa.Aile korkun yoksa.
Ay kizlar acaba zevk suyundan hamile kalmişmiyimdir ilişkiden sonra 6 ay geçti acaba hamilemiyim diye konular açmiyacaksan çagira bilirsin.😊

Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
Evet. Herkes nasıl çağırıyorsa öyle çağıracaksınız. Hayatınızda bir erkek yoksa hep ailenizi mi bekleyeceksiniz? Yeni evlerde ocak takılınca gaz kontrolü için adamını çağırmak şart mesela. Öyle bir durumda olsanız ne yapacaktınız? Tatlı bir flört konusu diye girdim garip bir şey çıktı😃 Yalnız yaşamak böyle bir şey.

Normalde insanlar aynen öyle yapıyor, evde bir ariza veya yapılacak birşey varsa çoğunlukla tanımadığı ustayı çağırıyor,ücretini veriyor

Hiç tanımadığım birini iş içinde olsa eve çağırmam. Ben sevişmek için olsa derim bahaneye ihtiyacım yok.
Niye ustalar adam mı yiyor? Ya da biz kadın değil miyiz ki gerekince eve usta çağırıyoruz.

Valla biz yemedik bahaneyi, herif de normal zekada bir adamsa yemeyecektir. O kadar bariz ki 😂

Evet. Herkes nasıl çağırıyorsa öyle çağıracaksınız. Hayatınızda bir erkek yoksa hep ailenizi mi bekleyeceksiniz? Yeni evlerde ocak takılınca gaz kontrolü için adamını çağırmak şart mesela. Öyle bir durumda olsanız ne yapacaktınız? Tatlı bir flört konusu diye girdim garip bir şey çıktı😃 Yalnız yaşamak böyle bir şey.
Bilmem belki de ben yanlış düşünüyor olabilirim ilk defa ailemden ayrı kaldım çünkü ve Ankara'da tanıdığım çok az kişi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X