- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
O zaman hepsini birlikte çağırın, niyetiniz sevişmek değildi nasıl olsaYok onlarla samimiyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hepsini birlikte çağırın, niyetiniz sevişmek değildi nasıl olsaYok onlarla samimiyim.
Ben hayallerde yaşıyorum evet.Sağol cınım tavsiyen için, psikoloğum bozuk değil
Aciz davranmasaydın aciz demezdik ki. 15 gündür tanıdığın adama evinin işini mi kitlemeye çalışıyorsun, yatağa mı atmaya çalışıyorsun anlamadımgerçi öyle bir adam var mı yoksa hayallerinde mi yaşıyorsun orası da meçhul ya.
Ben de öyle tahmin ediyorumBen hayallerde yaşıyorum evet.
Rica ederim. Emin olun en uygunu bu olur..Daha önce adını çok duydum varlığından haberdar olmuştum ama bir aydır ilişkimiz var. Arkadaş işi mantıklı o daha iyi olabilir öneri için teşekkür ederim.
Bu daha mantıklı geldi üstte dediğim gibi önce arkadaşlarımdan isterim.O zaman hepsini birlikte çağırın, niyetiniz sevişmek değildi nasıl olsa![]()
Ben psikoloğum zaten merak etme.Ben de öyle tahmin ediyorumpsikolog tavsiyene kendin mi uysan acaba, iyi gelebilir.
Evet. Herkes nasıl çağırıyorsa öyle çağıracaksınız. Hayatınızda bir erkek yoksa hep ailenizi mi bekleyeceksiniz? Yeni evlerde ocak takılınca gaz kontrolü için adamını çağırmak şart mesela. Öyle bir durumda olsanız ne yapacaktınız? Tatlı bir flört konusu diye girdim garip bir şey çıktıYalnız yaşamak böyle bir şey.
Ertesi gün de gelmek için bahanesi olur işte.Sanmıyorum olacağını çünkü evde çok iş var.
Ya kusura bakmayın ama tepki aldınız diye geri adım attınız, insanın aklına ilk arkadaşları gelir, bunu düşünmemiş olduğunuza inanamadımBu daha mantıklı geldi üstte dediğim gibi önce arkadaşlarımdan isterim.
Yani bu sitede insanlar nedense çok önyargılı ve hemen eleştirmek istiyor. Siz yazmadan aklıma böyle bir fikir gelmemişti tekrardan teşekkür ederim bu fikir daha uygun olur diye düşünüyorum.Rica ederim. Emin olun en uygunu bu olur..
Ben seyide onbaşı falanmışım onu anladım. Eve bir sürü tamirci usta girdi çıktı kazağımın altına havalı tabancayı takıp açtım kapıyı bi şey olmadı.Üstte neden usta tutmak istemediğimi açıkladım.
Pskolog olman psikoloğa ihtiyacın olmadığı anlamına gelmez. Psikolog olduğuna da inanmadım gerçi, eski konularını düşünürsek…Ben psikoloğum zaten merak etme.
İnanın ben insanların tepkisini hiç umursamam ve şu ana kadar umursamadım. Arkadaşlarım ya farklı şehirde ya evlilik hazırlığı yapıyor onun için aklıma ilk önce erkek arkadaşım geldi.Ya kusura bakmayın ama tepki aldınız diye geri adım attınız, insanın aklına ilk arkadaşları gelir, bunu düşünmemiş olduğunuza inanamadım
Tamam sen inanma seni mi kıracağım bir psikolog arkadaşıma giderim kahve içmeye.Pskolog olman psikoloğa ihtiyacın olmadığı anlamına gelmez. Psikolog olduğuna da inanmadım gerçi, eski konularını düşünürsek…
Ben sevişmem demedim ki.Ben seyide onbaşı falanmışım onu anladım. Eve bir sürü tamirci usta girdi çıktı kazağımın altına havalı tabancayı takıp açtım kapıyı bi şey olmadı.
Burda bile kadınlar olarak sevişme fikri oluştuysa adam da öyle bir beklentiyle gelir. Katiyen sevişmem diyorsanız çağırmayın.
Kahve içmek kurtarmaz, düzenli seans lazım.Tamam sen inanma seni mi kıracağım bir psikolog arkadaşıma giderim kahve içmeye.
Küçük merdivenler satılıyor 1 milyon milyoncularda vs. Evde bulunsun acil ihtiyaç da olabilir. Ben olsam çağırmazdımMerhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
16 Kasım'da 7 aylık ilişkiniz varmış, daha 16 Aralık olmadı nerden 1 aylık ilişkiniz oldu da 7 kez buluştunuzİnanın ben insanların tepkisini hiç umursamam ve şu ana kadar umursamadım. Arkadaşlarım ya farklı şehirde ya evlilik hazırlığı yapıyor onun için aklıma ilk önce erkek arkadaşım geldi.