Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani amac birseyler paylaşmak kucuk seylerin sorumllugnu almak bence cagirin ama yakınlaşma olmasın hem beklentisini sorgulamazsiniz kendi içinizde hemde sizinle ilgli ozel yaklasimlar harici birseyler yapmakdan keyif aldığını görmüş olur

Kaç kere mail attım şikayet ederim dedim dava açarım dedim bu ürünlerin garantisi var daha alalı altı ay olmadı ki. Ne yaptım da yetkili servis bu kadar umursamaz anlamadım. Farklı arkadaşa arattım maalesef yoğunluk var dediler. Hep bana gelince mu yoğunluk oluyor acaba.
Maili bize de atar mısınız 😂

Evet yeni aldım ilk alınca gelip taktılar ben 2. Yıkamada sorun olduğunu fark ettim o gün bu gündür sorun var ve çok gürültü çıkarıyor bilmiyorum neden ilgilenmediler.
Makinede ki sorunu adam nasıl yapacak gerçekten, önce boru dediniz, sonra makineden ses geliyor.

Benim de şu sıralar boksa gitmek gibi bir hevesim var yaş 40 + zor mu ?
Ben Haziran ayında bıraktım onun öncesinde 6 ay gitmiştim. İlk başta çok zorlandım ama sonraları eğer kick boks a evrilirseniz çok eğlenceli oluyor ben bacağını çok iyi açarım o yüzden sorun yaşamadım.

Eğer söylediğiniz doğruysa beyaz esya şikayetlerinizi 'sikayet var' sitesine yazın. Gün içinde mutlaka iletişime geçerler.

Kaç kere aradım sorunu dinledi size dönüş yapılacaktır dedi bekledim yok. Üç sefer aynı hikaye yıldım artık.
Dediğim gibi mesela Google de reklam verenler en üstte çıkıyor onlar kendilerince aralarinda anlaşan üç beş tamirci. Dediğim gibi gerçek yetkili servisi aradığınızda emin olun. Hangi marka bilmiyorum ama gerçek yetkili servisi asla oyalamaz. Sisteme kayıt acar gün tarih saat aralığı kesinlikle verir. Servisin gelme ücreti minumum 250₺ civarı herhangi bir sorun yoksa bile bu ücreti talep ederler. Bunu da telefonda size bildirirler. Sonra mesaj gelir telefona x gün y saat servis yönlendirilmiştir. O gün ve saat geldiğinde yetkili servisin telefonundan aranirsiniz. Asla özel telefon numarası değil bu sistemsel arıyorlar. Bugün için değil gelecekte de sorun yasarsan diye anlattım.

S

Su çekerken ve sıkma işleminde o kadar çok ses geliyor ki alt komşu wp grubuna yazdı.
Ben de onu diyorum tamamen teknik bir konu, bu badana yapmak ya da çivi çakmak gibi birşey değil.Ayrıca herşeyin gerçek olduğunu varsayalım, bu adamla çok sık görüşüyorum dediniz, görüşme esnasında muhakkak bahsetmişsinizdir, yeni yerleştiğinizden vs. size yardım teklifinde bulundu mu? Derseniz yanlış anlayacağımı düşünür diye sormadı, siz çağırmak istiyorsunuz yanlış anlamazsınız. Henüz o kadar samimi değiliz derseniz yine sizin çagirmaniz yanlış olacak.

Bakın burada samimi olduğum kişi sayısı çok az. Ve en mantıklı seçenek erkek arkadaşım.
Yahu normal insanlar işin ustasını çağırır sizin ki gerçekten komik ötesi olur. Hem adam bu işleri bilmiyorda olabilir. Hayatımda perde takmak için erkek arkadaşını çağıran hatta birini çağıran kimseyi duymadım prenses gibi yaşadınız galiba .Düşünce yapiniz çok saçma geldi bana

Sizin konularınız hep böyle saçma sapan.

Bu tespiti geçen konunuzda yapmıştım ama yapmak için acele etmişim. Zira ben böyle saçmalık okumadım. Adam sizin sığırtmaçınız mı? Bir de çok iş var çok iş var deyip durmuşsunuz sinir bozucu.

Okuduğumu anladığım için yalanlarına inanmıyorum babe. Yoo adını falan duymamışsın kıvırıyorsun sadece. Eski konun duruyor orda. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok ki ona bile tanıyıp tanımadığını sormuşsun. Adını duymuş olsan arkadaşına tanıyor musun diye sormaz x ile tanıştım derdin.
Bu hanımefendinin konularıda mesajlarıda bir tuhaf kendisi daha önce bir konuda babalar bebek bakamaz adı altında bir sürü şey dedi. Banada eşim cocugumuza seve seve bakiyor dedim diye kocani köle gibi kullaniyosun diyen bir zihniyette biri. Kendisi elin adamını evine iş yaptirmaya çağariyor yersen tabi.

Adını duydum dedim zaten. Arkadaşım buna benzer bir şeklide tacize uğradı yıllar önce o yüzden usta çağırmak istemiyorum içiniz rahat etti mi? Etkileşim için buraya hiç ihtiyacım yok Instagram'dan alacağım kadar alırım istersem. Zaten arkadaş çağırmayı düşünüyorum dedim üstte.
Aplacim calm down bu ne sinir ya ağzından alev firlatiyorsun. İdare edemem anne idare edemem videosundaki bebe kadar gerginsin bu kadar gerilecek sebep ne ? Bu kadarcik konuda geriliyorsun büyük gelirim size falan demişsin de Began görmüş ablalar burda seni hulahop gibi çevirir. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X