Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmak istemezse zaten yap diye zorlayamam ki.
Tamam ama adamı 1 aydır tanıyorsunuz, belki de çok özenerek, acaba bir şeyler yaşar mıyız diye gelecek. As şu perdeyi sakın korniş kaydırma söker tekrar takarsın mı diyeceksiniz? İyi sen de gel bizim banyoyu tuvaleti ov ben anlamıyorum derse hoş olur mu?

Ben usta çağırdığım zaman kapıya eşimin ayakkabısını koyar, içerideki odada da ders verdiği kaydın birini açardım. Eşim online ders veriyor çok gürültü çıkar mı acaba derdim. Siz kardeşim kuzenim dayım amcam... herhangi birini diyebilirsiniz.

Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
He biz usta cagirdigimizda once pastanede muhallebi yiyoruz cunku ahshshd

Gecen klima bakımı için usta geldi mesela. Dedim seni tanimiyorum eve girmeden disaridan yap bakimi.

Kafaniz cok guzelmis, iyi gunlerde kullanın.

Not: Evde perdeleri her zaman ben asıyorum. Henuz perde asmaktan ölmedim, o kol agrisi da isiniz bitince bes dakikada falan gecer panik yok.

Eğer ciddi ciddi bir şey yaşamayalım sadece evdeki işleri yapsın diye çağırıyorsanız düşünceniz saçma biraz. Henüz aranızda net bir şey yok adamı ev tadilatı için çağırmak çok anlamsız bu işleri yapan insanlar zaten varken. Adam amele değil yani ki aranızda net bir ilişki yokmuş. Ki gelirse aranızda bir şeyler olması beklentisiyle gelecek kesinlikle. Ustayı eve çağıramam tarzı yorumlarınız da gerçekten adamla sevişmek için bahane arıyormuşsunuz gibi anlaşılıyor. Cümle alem çağırıyor evine korkmayın size bir şey yapmaz usta 😂

Tamam ama adamı 1 aydır tanıyorsunuz, belki de çok özenerek, acaba bir şeyler yaşar mıyız diye gelecek. As şu perdeyi sakın korniş kaydırma söker tekrar takarsın mı diyeceksiniz? İyi sen de gel bizim banyoyu tuvaleti ov ben anlamıyorum derse hoş olur mu?

Ben usta çağırdığım zaman kapıya eşimin ayakkabısını koyar, içerideki odada da ders verdiği kaydın birini açardım. Eşim online ders veriyor çok gürültü çıkar mı acaba derdim. Siz kardeşim kuzenim dayım amcam... herhangi birini diyebilirsiniz.
Zaten önce arkadaşıma söyleyeceğim. Üstte açıkladım servisi üç kez aradım tık yok bugün tekrar ararım .

He biz usta cagirdigimizda once pastanede muhallebi yiyoruz cunku ahshshd

Gecen klima bakımı için usta geldi mesela. Dedim seni tanimiyorum eve girmeden disaridan yap bakimi.

Kafaniz cok guzelmis, iyi gunlerde kullanın.

Not: Evde perdeleri her zaman ben asıyorum. Henuz perde asmaktan ölmedim, o kol agrisi da isiniz bitince bes dakikada falan gecer panik yok.
Ben bu güzel kafa ile hayal edemeyeceğin şeyler yaptım rahat ol.

Eğer ciddi ciddi bir şey yaşamayalım sadece evdeki işleri yapsın diye çağırıyorsanız düşünceniz saçma biraz. Henüz aranızda net bir şey yok adamı ev tadilatı için çağırmak çok anlamsız bu işleri yapan insanlar zaten varken. Adam amele değil yani ki aranızda net bir ilişki yokmuş. Ki gelirse aranızda bir şeyler olması beklentisiyle gelecek kesinlikle. Ustayı eve çağıramam tarzı yorumlarınız da gerçekten adamla sevişmek için bahane arıyormuşsunuz gibi anlaşılıyor. Cümle alem çağırıyor evine korkmayın size bir şey yapmaz usta 😂
Yetkili servisi kaç kez aradım hep ya umursamadı ya yoğunluk var dedi bahane falan aramıyorum sevişmek istesem gidip derim çekingen bir kişi değilim.

Düşersem falan diye almadım.
Niye düşüyorsunuz merdivenden ben anlamadım.
Çocuklar bile düşmüyor dikkat edince,siz tek yaşayan kocaman kadın düzgünce açıp bir yere yaslayarak kullanırsanız niye düşesiniz?
Ha canım ona yaptırmak istiyor,eve davet etmek istiyorum derseniz amenna ama merdivenden düşerim komik yani kusura bakmayın

Ben amelelik olarak görmüyorum her işi sadece ona yaptırmam zaten. Para anlamında değil hiç tanımadığım kimseyi eve neden çağırayım. Onun yerine gider erkek arkadaşıma saat alırım daha iyi.
Tamircilerle önce tanışıp sonra eve almıyoruz zaten normali tanışmamış olmak.
Ha eşim diğer odada ses yapmayın falan dersiniz çok çekiniyorsanız adam evde biri var zanneder falan ama gerekte yok buna emin olun hepsi sapık değil.

Niye düşüyorsunuz merdivenden ben anlamadım.
Çocuklar bile düşmüyor dikkat edince,siz tek yaşayan kocaman kadın düzgünce açıp bir yere yaslayarak kullanırsanız niye düşesiniz?
Ha canım ona yaptırmak istiyor,eve davet etmek istiyorum derseniz amenna ama merdivenden düşerim komik yani kusura bakmayın
Zaten çağırmak istiyordum ama bunu bahane olarak düşünmedim hiç.

Kahkaha attım resmen bu yoruma.
:KK70::KK70::KK70:
Niyet belli bacım çağır sen, güzel bir sofra hazırla mum ışıkları filan.
Yalnız yaşayan her kadın perde takamaz, merdivene çıkamaz, böyle şeyler hep olur zaten.:KK19:
Boyum kısa diye söylemiştim ailemin evinde merdivene çıksam dahi ayağımı kaldırmam gerekiyor yeterince uzanmak için.

Ben bu güzel kafa ile hayal edemeyeceğin şeyler yaptım rahat ol.
Ahshhs naptin ya allasen naptin :D

Hayal edemeyecegim seylermis ahshs arkadas su yasinda kendi perdesini takamayan kadin, 19 yasinda tek başına yurtdisinda okumus insana bunu diyor :D

Naptin kiz Allah askina, Mars'a falan mi gittin diyecegim de tanimadigin astronotla ayni mekiğe de binmezsin ki sen.

Ahshhs naptin ya allasen naptin :KK70:

Hayal edemeyecegim seylermis ahshs arkadas su yasinda kendi perdesini takamayan kadin, 19 yasinda tek başına yurtdisinda okumus insana bunu diyor :KK70:

Naptin kiz Allah askina, Mars'a falan mi gittin diyecegim de tanimadigin astronotla ayni mekiğe de binmezsin ki sen.
Aferin sen yurt dışında tek başına okumayı meziyetleri say.

Siz uzun olduğunuz için kısa boylu olmak ne demek anlayamazsınız hanımefendi!
Kocam da ben de kısa boylu olduğumuz için evlendiğimizden beri perdesiz oturuyoruz mesela. İkimizin de merdiven fobisi var. Hayatımız banyoda geçiyor sadece orada pencere yok diye.
İkimizden biri uzun boylu bir sevgili bulana kadar böyle devam edeceğiz mecburen.
Bilip bilmeden yargılıyorsunuz insanları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X