Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz uzun olduğunuz için kısa boylu olmak ne demek anlayamazsınız hanımefendi!
Kocam da ben de kısa boylu olduğumuz için evlendiğimizden beri perdesiz oturuyoruz mesela. İkimizin de merdiven fobisi var. Hayatımız banyoda geçiyor sadece orada pencere yok diye.
İkimizden biri uzun boylu bir sevgili bulana kadar böyle devam edeceğiz mecburen.
Bilip bilmeden yargılıyorsunuz insanları.
Ahshsh sunu ciddiye alip bir linçleseler keske seni :D :D

Beni linçleyecek kişi daha annesinin karnından doğmadı ama senin canını çok acıtmışım belli.
Alintiladigim kisi sen degilsin, onu bile fark edemiyor musun?
Cilek yagmurunun mesajına cevaben yazdim. Cilek yagmurunun kendisine verilen bir cevap o. Ustune alinmana gerek yok yani.

Benim canimi sen nasil acıtabilirsin ki? Kim olduğunu saniyorsun :KK70:

Simdi sakin ol ve kimin kime cevap verdiğini dikkatli takip et e mi cicegim 💕

Bak kardeş, "Eve çağırmak sizce doğru mu?" Diye sormuşsun, doğru olmaz dedik. Ne istiyorsun daha bizden be külhanbeyi mi kesildin başımıza :işsiz:
Ay mevzu o bile degil.
Cilek Yağmurunun şakalı mesajini alintilayip "biri ciddiye alip linclesin seni" dedim. Nasil hirs yaptiysa neyin kime yazıldığını bile algilayamayip atarlanmış :D

Ay mevzu o bile degil.
Cilek Yağmurunun şakalı mesajini alintilayip "biri ciddiye alip linclesin seni" dedim. Nasil hirs yaptiysa neyin kime yazıldığını bile algilayamayip atarlanmış :KK70:

Ben de söyleyeyim o zaman. Canını çok acıtmışım belli kiasdfh

Ben de söyleyeyim o zaman. Canını çok acıtmışım belli kiasdfh
Senin boyun benim canimi acitmaya yetmez ahshdd

Konu sahibi icin ek açıklama: işbu mesaj sana degil, alintilamis oldugum uyeye cevaben yazilmis olup, kendisiyle aramizdaki arkadasliga dayanarak boyunun kisaligina ithafen yapilmis bir sakadir. Ustune alınmana gerek yok.

Senin boyun benim canimi acitmaya yetmez ahshdd
Emin misin?

6B2CE35C-9445-4B51-84A1-631C9B79B1EA.webp

Bak kardeş, "Eve çağırmak sizce doğru mu?" Diye sormuşsun, doğru olmaz dedik. Ne istiyorsun daha bizden be külhanbeyi mi kesildin başımıza :işsiz:
Tamam dedik bir şey mi dedik fikir sormakta suç oldu. Söyledim gelemem dün arkadaşım sahada sakatlandı hastaneye gideceğim haberlerden görmüşsündür dedi. Ama senin için usta ayarlarım dedi perdeyi uygun zamanda hallederiz dedi.

Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
Herkes yatak matak demis de… o sizin bileceginiz is… sadece size zarar vermeyeceginden eminseniz cagirin. Dunyanin binbir turlu hali var Allah korusun…

Tamam dedik bir şey mi dedik fikir sormakta suç oldu. Söyledim gelemem dün arkadaşım sahada sakatlandı hastaneye gideceğim haberlerden görmüşsündür dedi. Ama senin için usta ayarlarım dedi perdeyi uygun zamanda hallederiz dedi.
Adam gayet kibarca “babanin usagi mi var?” Demis akshakjsks 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X