eve davet durumu :/ hemde ilk ayımızda..

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
merhaba arkadaşlar..

fikirleriniz benim için önemli.. size danıştıkça açıkçası daha emin oluyorum...
Yaklaşık 1 aydır ilişkim var..
şuan için iyi aramz.. ee tabi haliyle arada pürüzler çıkabiliyor. ama üstesinden gelinebilecek küçük sorunlar..
sevgi,lim eve davet ettiğini söyledi bana..
ne bileyim .. benm için çok çok erken..
güvenmemezlik değil. elbette ki güvenmesem ne diye onunla çıkayım ki..
fakat daha çok yeniyiz.. ve bu süreci açıkçası dışarda onu daha iyi tanıyarak geçirmek istiyrum..
her ne kadar kahve içmeye çağırsa da elbette yakınlaşma olacak..
bunu doğru bulmuyorum.. kafam karışık.. ve bu teklifi birkaç kere de aldım.. :44:
hayr dedim. sanki o soru bana hiç sorulmamış gibi ilerleyen zamanlarda tekrar aynı soruyu sordu..
şu zamana kadar bana yanlış yapmadığını, bu durumda da bir problem olmadığını düşünüyor..
aman ne biliyim .

gitmek istememekte çok haklısınız... mutlaka tüm içtenliğinizle nedenlerinizi açık açık konuşun, anlatın.. Bir daha teklif etmemesini dile getirin.

1 ay gerçekten çok erken bir süre evine gitmen için tavsiyem sakın gitme.HAni bir söz var bu devirde babana bile güvenme derler henüz 1 aylık tanıdıgın birisine hele hiç güvenme.

gitmek istememekte çok haklısınız... mutlaka tüm içtenliğinizle nedenlerinizi açık açık konuşun, anlatın.. Bir daha teklif etmemesini dile getirin.

Gerçekten ciddi düşündüğüm birisi. ama ben birşeyleri hazmederek, paylaşarak belli bir yere gelmek istiyorum..
çookk erken.. eğer bu tip şeylere başlangıcımız bu kadar kısa bir sürede olursa sağlıklı bir ilişki düşünemiyorum..

Bende 1 buçuk aydır biriyle beraberim ve aynı mahallede oturuyoruz. Beni evine davet etti ısrar etmeden tabi... Ben önce kabul etmedim ama daha sonra 10. günümüzde falan gittim... sonra bir kez daha gittim ve ikinci gidişimizde çok hafif bir yakınlaşma oldu ve bilmiyorum ama niyeyse o günden sonra eskisi gibi değiliz sanki... romantikliği masuymiyeti azaldı bana karşı... Bence sakın gitme! kendini ağırdan al... zaten bi gün gideceksin birşeylerin ağır ağır gelişmesi ilişkinizin kalitesi açısından çok önemli. Ben şu an da pişmanım...

Son düzenleme:
1 ay gerçekten çok erken bir süre evine gitmen için tavsiyem sakın gitme.HAni bir söz var bu devirde babana bile güvenme derler henüz 1 aylık tanıdıgın birisine hele hiç güvenme.

Aslında çok fazla zamannn zamannn diyen biri değilim..
önce ilişkimde senelerdir tanıdığım adam bir anda hiç tanımadığım birine dönüştü..
ama daha çok yeni bir ilişki diye de düşünüyorum

Yaşadıklarından yola çıkarak anlattığın için çok teşekkür ediyorum size

Yaşadıklarından yola çıkarak anlattığın için çok teşekkür ediyorum size

rica ederim.... benimde samimi bi arkadaşım bana gitmemi söylemişti ama ben dinlememiştim.. keşke onu dinleyip gitmeseydim.... şu an ayrılık aşamasındayız.... Ne olduysa evine gittiğim için oldu sanırım...

canım benim ev ortamı bizler için malesef sakıncalı :)
sana tavsiyem gitmemen yönünde yalnız arkadaşını kırmak istemiyorsan yalnız gitmeyeceksin
ateşle barut yan yana durmaz aklından çıkarma

peki gerçekten o durumun sebep olduğuna emin misiniz.. sırf gittiğiniz için mi böyle oldu

Kızlar biraz kendinizi ağırdan alın..erkekler zoru sever, zordan hoşlanmıyorsa niyeti bellidir..kolay kadına doğru yol alır buda o kişiden kurtulduğunuz için el açıp dua etme sebebidir.

Kızlar biraz kendinizi ağırdan alın..erkekler zoru sever, zordan hoşlanmıyorsa niyeti bellidir..kolay kadına doğru yol alır.

henüz 1 aylık bir ilişkide bu kadar ısrarcı olması çok masumane duygularla davet etmediğini düşündürtüyor bana:26:

belki uç bi örnek olacak ama bugün türkiyede insanlar 20 yıllık kocaları tarafından boğazları kesilerek öldürülüyor..1 ayda kmseyi tanıyamazsın..ay ne biliyim bu ara çok kötü haberler okuyorum hep aklıma münevver karabulut falan geldi uzak dur gitmee

peki gerçekten o durumun sebep olduğuna emin misiniz.. sırf gittiğiniz için mi böyle oldu

evet.... Yani aynı dört duvar içinde olunca biraz yakınlaşma oluyor... Ve ilişkinin ilk ayları özellikle 3-4 ayı çok masum geçmeli bence... ağır ağır yaşamak lazım birşeyleri... Aynı eve girince daha yakın oluyorsun bir tek cinsel anlamda değil.. birbirinizi daha hızlı tanıyorsunuz ve ağır ağır tanımak varken hızlı tanıyınca kopuyor birşeyler... biz 1 buçuk aydır görüşüyoruz ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor

siz goldflay sınız ben sizin konunuzu sürekli takip ediyorumm

siz goldflay sınız ben sizin konunuzu sürekli takip ediyorumm
evet bu yeni profilim... bizim birbirimize saygımız kalmadı.. Belki ağır ağır gitseydik birbirimizin bu kötü tarafları bu kadar gözümüze batmayacaktı... Çünkü benim erkek arkadaşım ilk başlarda çok iyiydi tam aradığım erkek çıktı karşıma diye oturup allaha şükür bile etmiştim...

1/5 aylik gorusmede ne kadar taniyabilirsinki gitme gelin ata binmiste
Ya kismet demis pisman olacagin bisey yapma sakin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…