- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Bence biraz daha tanımalısın 1 ay çok erken.Bu kadar ısrarla çağırması da hoş değil.
gitmek istememekte çok haklısınız... mutlaka tüm içtenliğinizle nedenlerinizi açık açık konuşun, anlatın.. Bir daha teklif etmemesini dile getirin.
Bende 1 buçuk aydır biriyle beraberim ve aynı mahallede oturuyoruz. Beni evine davet etti ısrar etmeden tabi... Ben önce kabul etmedim ama daha sonra 10. günümüzde falan gittim... sonra bir kez daha gittim ve ikinci gidişimizde çok hafif bir yakınlaşma oldu ve bilmiyorum ama niyeyse o günden sonra eskisi gibi değiliz sanki... romantikliği masuymiyeti azaldı bana karşı... Bence sakın gitme! kendini ağırdan al... zaten bi gün gideceksin birşeylerin ağır ağır gelişmesi ilişkinizin kalitesi açısından çok önemli. Ben şu an da pişmanım...merhaba arkadaşlar..
fikirleriniz benim için önemli.. size danıştıkça açıkçası daha emin oluyorum...
Yaklaşık 1 aydır ilişkim var..
şuan için iyi aramz.. ee tabi haliyle arada pürüzler çıkabiliyor. ama üstesinden gelinebilecek küçük sorunlar..
sevgi,lim eve davet ettiğini söyledi bana..
ne bileyim .. benm için çok çok erken..
güvenmemezlik değil. elbette ki güvenmesem ne diye onunla çıkayım ki..
fakat daha çok yeniyiz.. ve bu süreci açıkçası dışarda onu daha iyi tanıyarak geçirmek istiyrum..
her ne kadar kahve içmeye çağırsa da elbette yakınlaşma olacak..
bunu doğru bulmuyorum.. kafam karışık.. ve bu teklifi birkaç kere de aldım.. :44:
hayr dedim. sanki o soru bana hiç sorulmamış gibi ilerleyen zamanlarda tekrar aynı soruyu sordu..
şu zamana kadar bana yanlış yapmadığını, bu durumda da bir problem olmadığını düşünüyor..
aman ne biliyim .
1 ay gerçekten çok erken bir süre evine gitmen için tavsiyem sakın gitme.HAni bir söz var bu devirde babana bile güvenme derler henüz 1 aylık tanıdıgın birisine hele hiç güvenme.
Bende 1 buçuk aydır biriyle beraberim ve aynı mahallede oturuyoruz. Beni evine davet etti ısrar etmeden tabi... Ben önce kabul etmedim ama daha sonra 10. günümüzde falan gittim... sonra bir kez daha gittim ve ikinci gidişimizde çok hafif bir yakınlaşma oldu ve bilmiyorum ama niyeyse o günden sonra eskisi gibi değiliz sanki... romantikliği masuymiyeti azaldı bana karşı... Bence sakın gitme! kendini ağırdan al... zaten bi gün gideceksin birşeylerin ağır ağır gelişmesi ilişkinizin kalitesi açısından çok önemli. Ben şu an da pişmanım...
Yaşadıklarından yola çıkarak anlattığın için çok teşekkür ediyorum size
merhaba arkadaşlar..
fikirleriniz benim için önemli.. size danıştıkça açıkçası daha emin oluyorum...
Yaklaşık 1 aydır ilişkim var..
şuan için iyi aramz.. ee tabi haliyle arada pürüzler çıkabiliyor. ama üstesinden gelinebilecek küçük sorunlar..
sevgi,lim eve davet ettiğini söyledi bana..
ne bileyim .. benm için çok çok erken..
güvenmemezlik değil. elbette ki güvenmesem ne diye onunla çıkayım ki..
fakat daha çok yeniyiz.. ve bu süreci açıkçası dışarda onu daha iyi tanıyarak geçirmek istiyrum..
her ne kadar kahve içmeye çağırsa da elbette yakınlaşma olacak..
bunu doğru bulmuyorum.. kafam karışık.. ve bu teklifi birkaç kere de aldım.. :44:
hayr dedim. sanki o soru bana hiç sorulmamış gibi ilerleyen zamanlarda tekrar aynı soruyu sordu..
şu zamana kadar bana yanlış yapmadığını, bu durumda da bir problem olmadığını düşünüyor..
aman ne biliyim .
rica ederim.... benimde samimi bi arkadaşım bana gitmemi söylemişti ama ben dinlememiştim.. keşke onu dinleyip gitmeseydim.... şu an ayrılık aşamasındayız.... Ne olduysa evine gittiğim için oldu sanırım...
peki gerçekten o durumun sebep olduğuna emin misiniz.. sırf gittiğiniz için mi böyle oldu
evet.... Yani aynı dört duvar içinde olunca biraz yakınlaşma oluyor... Ve ilişkinin ilk ayları özellikle 3-4 ayı çok masum geçmeli bence... ağır ağır yaşamak lazım birşeyleri... Aynı eve girince daha yakın oluyorsun bir tek cinsel anlamda değil.. birbirinizi daha hızlı tanıyorsunuz ve ağır ağır tanımak varken hızlı tanıyınca kopuyor birşeyler... biz 1 buçuk aydır görüşüyoruz ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor
evet bu yeni profilim... bizim birbirimize saygımız kalmadı.. Belki ağır ağır gitseydik birbirimizin bu kötü tarafları bu kadar gözümüze batmayacaktı... Çünkü benim erkek arkadaşım ilk başlarda çok iyiydi tam aradığım erkek çıktı karşıma diye oturup allaha şükür bile etmiştim...siz goldflay sınız ben sizin konunuzu sürekli takip ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?