- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Eşinizle problemleriniz var anladığım kadarıyla.
Belki bir kaç günlük özlem iyi gelir size. Eğer gerekirse tatili uzatın biraz daha.
Evet eksik kaliyor gercekten. Esim olmadimi ozellikle ilk gunler eksik mutsuz isteksiz oluyorum. Evde olsam birbirimize gicik alarak dolasiyo olurduk halbukiBende anneme gelmeden nasıl gelesim var buraya ama akşam olup esimin yoklugunu hissettigmde öyle ozluyormki ama gttgmde gttigm günden daha keşke biraz daha kalsaydım diye geçiyor icimden besgun burdayim simdi doktor kontrollerimden dolayı hamile olmadan bukadar kalamiyordum.yani tam olarak ne annemde ne evimde mutlu olamıyorum hep bir parçam eksik kaliyor( bunu nasıl asabiliriz acaba
Subat tatili icin annemin evine geldim. Bikac gune donecegim. Esimi ozledimde ama iki gun sonra baslar kalp kirmalarimiz tartismalarimiz. İstiyorumki kirmayalim birbirimizi hic. Ama olmuyor uc gun iyi gitse ya o ya ben kesin bi konuda tartisicaz illa... Hic donesim yok burda kalasimda yok.
Canim olmuyo. Konusuyoruz ama sinir aninda ikimizde kalp kiriyoruz. Bizim enerjimiz ters birbirimize bence. Bu yuzden asik olarak evkendik. Zit kutuplar ceker derler ya oyle. Yem anlasamiyoruz hem cok ozluyoruz. Seviyoruz. Ama tabi huzursuz edici bir durumeşinizi karşınıza alıp konuşsanız o tartıştığınız konularda? bugün bizim miladımız olsun ilişkimizin kıymetini bilelim gibilerinden yumuşak sözlerle? bence işe yarayabilir
Canim olmuyo. Konusuyoruz ama sinir aninda ikimizde kalp kiriyoruz. Bizim enerjimiz ters birbirimize bence. Bu yuzden asik olarak evkendik. Zit kutuplar ceker derler ya oyle. Yem anlasamiyoruz hem cok ozluyoruz. Seviyoruz. Ama tabi huzursuz edici bir durum
kendinize özel vakitleriniz olsa? belki herşeyi birlikte yapınca didişiyosunuzdur canım olabilir mi
Bu defa deniyeyim yine. Tartisma ortami olursa tartismak istemyorum diyim yumusatmaya calisayim... da iste bi bakiyorum o beni tersliyo. E boyle olunca bende dayanamiyorum. Bu defa israrla sakinligimi korumaya calisayim. İyice tepeme cikmaz insallahbence ayri kalmalar care degil.En iyisi kendini sartlandirip onunla tartismaya girmemek yada tartismaya basladiginizda her zaman yaptiginiz seyleri yapmadan(mesela bagip cagirmadan) sakince meseleleri cözmeye calissaniz?Eminim tartismalariniz sizin kadar esinizide rahatsiz ediyordur,siz bu durumdan rahatsiz oldugunuzu ve degismek istediginizive bunun icin onunda yardimina ihtiyaciniz oldugunu söyleyebilirsiniz esinize.
Evet eksik kaliyor gercekten. Esim olmadimi ozellikle ilk gunler eksik mutsuz isteksiz oluyorum. Evde olsam birbirimize gicik alarak dolasiyo olurduk halbuki
konu açsam mı diye düşünüyordum ama sen açmışsın bile. son gecem annemin evindeki bir haftadır annemlerdeyim tatil bitmek üzere eşimi özledim mi evet özledim ama buraya doydum mu hayır işin kötüsü gider gitmez kalan bir haftamı eltimleri ağırlayarak geçirecek olmam.
biliyorum beni özledi ev işinden sıkıldı düzeni bozulduğu için rahatsız oldu ama bunların hepsini beni özledi olarak algıladı ve otobüsten ineceğim gelecek öpecek eve geçeceğiz biraz sırnaşacak sonra hooop işe gidecek akşam yorgun olacak tv açacak nete bakacak ruh gibi geçireceğiz. Stres atmaya gelip dönerken bin stresle varmak of ya.
hani 7 yılı nasıl tamamladık nasıldık nasıl olduk hiç bilemedim ama karar verdim kendimle ilgileneceğim
diyeti ihmal ettim ona döneceğim spor salonu ayarlıcam yada bir enstrüman için araştırma yapacağım falan
konu açsam mı diye düşünüyordum ama sen açmışsın bile. son gecem annemin evindeki bir haftadır annemlerdeyim tatil bitmek üzere eşimi özledim mi evet özledim ama buraya doydum mu hayır işin kötüsü gider gitmez kalan bir haftamı eltimleri ağırlayarak geçirecek olmam.
biliyorum beni özledi ev işinden sıkıldı düzeni bozulduğu için rahatsız oldu ama bunların hepsini beni özledi olarak algıladı ve otobüsten ineceğim gelecek öpecek eve geçeceğiz biraz sırnaşacak sonra hooop işe gidecek akşam yorgun olacak tv açacak nete bakacak ruh gibi geçireceğiz. Stres atmaya gelip dönerken bin stresle varmak of ya.
hani 7 yılı nasıl tamamladık nasıldık nasıl olduk hiç bilemedim ama karar verdim kendimle ilgileneceğim
diyeti ihmal ettim ona döneceğim spor salonu ayarlıcam yada bir enstrüman için araştırma yapacağım falan
Bu defa deniyeyim yine. Tartisma ortami olursa tartismak istemyorum diyim yumusatmaya calisayim... da iste bi bakiyorum o beni tersliyo. E boyle olunca bende dayanamiyorum. Bu defa israrla sakinligimi korumaya calisayim. İyice tepeme cikmaz insallah
sözde bizde ailelerden uzak yaşıyoruz geçen sene ki sömestre'da ilk hafta ailesi gelmişti ikinci hafta annemlere gelebilmiştim bu sene hiç sormadan aradılar sen ilk hafta git ikinci hafta abinler gelicekler dediler o an salaklığıma geldi heralde yok gelmeyin ben annemlerde kalacağım diyemedim. gerildim be
İnan aslinda hic sinirli deiki. Aksine cok alttan aldim hala aliyirum. Ama terslenince bende artik bazen onun gibi davraniyorum. O da olmuyo. Bakalim deniycem.Anladigim kadariyle iki taraf da biraz fevri ve inatci...
Biz de cok cektik bundan...
Ben artik daraldim tartismalarin uzayip gitmesinden...
Cok kizmadiysam simdi gidip opuveriyorum, gel hicbir sey senden onemli degil, diye...
O da basladi artik alttan almaya...
Biraz sabir isi ama mutlaka karsiligini gorursun, seviyorsan bosver siniri falan, agir kelimeler sarfetmeyin birbirinize ve alttan aliverin...
Umarim ozlem iyi gelir, dondugunde her sey farkli olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?