slm arkadaşlar evinize kalabalık misafir geldiğinizde bebeğinizle nasıl ilgileniyorsunuz ya da yeterince ilgilenebiliyormusunuz?yarın bana 25-30 kişilik bir misafir gelecek,bebeğimle nasıl ilgileneceğim bilmiyorum,gelenlerin çocukları da çok fazla.oğlumu uyutsam odasına girerler ya da odasının önünde gürültü yaparlar kesin uyandırmak için.ne yapacağımı bilmiyorum.bebeğime kaynanam bakmaz daha doğrusu misfirlerin yanında tutmak ister o kalabalığa da oğlumu girdirmek istemiyorum.bu kadar fazla misafir getiriyor diye kaynanama sinir oluyorum zaten o ayrı konu :) sizler nasıl yapıyorsunuz kalabalık misafir gelince tecrübeli anneler.bana fikir verin,çözüm üretin yarına kadar lütfen.
Kayınvaliden kendi evine çağırsın o kadar misafiri.Şayet aynı evde yaşıyorsanız bebeği bahane edip zamanın büyük çoğunluğunu bebeğinizin odasında geçirin.Öyle başa,öyle tarak...[/QUOTE ha sunu bıleydın katılıyorum arkadasa
kendi evine çağıracak kadar düşünceli değil malesef,bugün akşamdan bana br de yatıya geldi yardım edecekmiş gibi...sadece dolma yaptı çekildi bir köşeye,diğer pastaları sen yap dedi.ağzını aradım bebeği napacaz dedim benim kucağımda misafirlerle oturur diyor.Allah bana sabır versin yarın için.bir atlatsaydım şu bela misafirleri,oğluma bakması içi kardeşimi çağırmaya karar verdim,hayırlısı bakalım...
allah kolaylık versin cnm şu an kımbılır onun telasındasındır .. nasıl gectıgını anlat umarım herşey gönlunce olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?