Bugün evime temizlik için birini çağırdım. İlk defa geldi ama çok genç daha sonra keşke çağırmasaydım dedim kendi kendime çünkü belli yani işi yapamadığı. Koltukları çekerken zorlandı,yardım ettim. Her seferinde böyle olup olmadığını sordum,hamile olduğunu o yüzden zorlandığını söyledi. Tabiki devamında iş yaptırmadım ve de çok üzüldüm. Çok güzel gencecik bir kız,kocasıyla da kaçarak evlenmiş. Kayınvalidesiyle yaşıyormuş iyi davranıyorlarmış ama işte para yok mecbur çalışacak. Kendisi ilkokul eşi ortaokul mezunuymuş. Kızın ailesi görüşmek istemiyormuş. Kıza iş yaptırmadım hamile diye ama parasını verdim,gönderdim yazık diye.
Konuyu eşimle paylaştım,inanmamamı söyledi. Öyle bir durumu olsa pat diye önüne gelene anlatmazdı,kendini acındırıyordur kocasına iş falan ister dedi. Ama kız hiç öyle değildi. Ne bileyim saf bir kızdı. Hiç iş falan da istemedi,parayı bile zorla kabul ettirdim. Ben işe başlayacağım zaman kızımın bakıcısı şehir değiştirmiş olacak. Bu kıza güvenip evladımı bıraksam mı diye düşündüm,bilmiyorum içim ısındı. Aslında eğitimi olmadığı için istemezdim normalde ama hamile haliyle çalışmak zorundaymış. Bu fikir olmasa da bu kıza nasıl yardım edebilirim? Eşimin söyledikleri çok acımasızca geldi,sizler ne düşünüyorsunuz?