Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.301
En iyi cevaplar
1
16.541
448
40
Bursa
Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Annem geçen sene kısmi felç geçirdi ayakları ve eli ağrıyor bende yapabildiğim kadarıyla yapıyorum yetişemiyorum

Son düzenleme:
Kendinizce haklısınız
Ama corona zamanı neden yardımcı çağırdınız? Anneniz de yanınızdaymış üstelik.
yapsaymışsınız keşke.

kadın sonuçta çocuğunuzu sevmeye kalktığı elleriyle temizlik yapıyor.
yada evinizde bulunduğu süre boyunca maskeli de kalmıyor.
yani siz zaten belli riski almışsınız.
Üslubunuzu bilemediğim için kadının tavrına bir şey diyemiyorum. Belki cahilliğinden yanlış yapıyordur ama siz de kırmışsınızdır.

Salgın zamanında almayın zaten eve kimseyi. Elinizden geldigince yapın oldugu kadar. Siz cocugunuza suyu bile ozenle alirken kimse boyle lakayt davranamaz. Ben hic yardimciyla calismadim ama bu sitede cok okudum sorun yasayanlari. Kimisi calisana gaddar davraniyor kimisi de tepesine cikariyor. Profesyonel birini bulmak gerekiyor sanirim.

Allah yeni doğum yapmış ,panik annelerden hepimizi korusun (amin)
Benim ablam da bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye:halay::halay:
Siz de onun gibi 'cocugun suyunun üzerine kıyafet koydu' falan demişsiniz. Kadın ne bilsin,yerde eşyalar varsa koymuştur oraya. Üstünde altın varakla 'selinin suyu,yaklaşma' falan mı yaziyor?
Ayrıca el yika demenin de , bebeğe dokunma demenin de binbir tane yolu var. Şu yazıdaki paniginize ve kadının çekip gitmesine dayanarak sizin yolunuzun çok da iyi olmadığına eminim.
Üslubunca 'bebege dokhnulmasindan hoşlanmıyoruz' deseydiniz kadın kaçmadı herhalde...
Ne diyim ki? Ortalıkta virüs var, siz panikten öleceksiniz. Madem öyle ne demeye elin kadınını eve sokuyorsunuz? Annenizle iş bölümü yapın, seline bir o baksın bir siz. Oda da köşe bucak girin, iki güne biter zaten ev.
İyi yapmış kadın kacmakla. Ben olsam ben de kaçardim (kendi ablamdan yegenimi çok sevdiğim için kacamazdim,üstüme 'ya sabır' ceketimi giyer , dediği her şeyi uygulardim. Ama yeğen sevgisi olmasa yeni anne tribi cekilecek çile değil. Allah sabır versin çevrenizdekilere)

Kendinizce haklısınız
Ama corona zamanı neden yardımcı çağırdınız? Anneniz de yanınızdaymış üstelik.
yapsaymışsınız keşke.

kadın sonuçta çocuğunuzu sevmeye kalktığı elleriyle temizlik yapıyor.
yada evinizde bulunduğu süre boyunca maskeli de kalmıyor.
yani siz zaten belli riski almışsınız.
Üslubunuzu bilemediğim için kadının tavrına bir şey diyemiyorum. Belki cahilliğinden yanlış yapıyordur ama siz de kırmışsınızdır.
Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum

Salgın zamanında almayın zaten eve kimseyi. Elinizden geldigince yapın oldugu kadar. Siz cocugunuza suyu bile ozenle alirken kimse boyle lakayt davranamaz. Ben hic yardimciyla calismadim ama bu sitede cok okudum sorun yasayanlari. Kimisi calisana gaddar davraniyor kimisi de tepesine cikariyor. Profesyonel birini bulmak gerekiyor sanirim.
Asla insanları da aşağılamam alnının akıyla para kazanıyor ama yaptığı korona zamanıyken hoş değildi

Zaten o kadar dikkatsiz biri temizliği baştan savma yapar yine canınızı sikardi. Hem paranizdan olur hem canınız sikilirdi. Şimdi sadece canınız sikilmis iyi tarafından bakın😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X