eve gelmeyen koca

Yanlis mi anladim yoksa siz calisan bir bayan misiniz? Calistiginiz halde bu adama katlaniyorsaniz ve katlanmak istiyorsaniz o zaman diyecegim eve geldiginde bir sikayetiniz olmasin. Susun ve hic bisey olmamis gibi devam edin. Madem aldatilmaya veya dayak yemege tahammulunuz var, o zaman bunu kavga konusu yapmayin.

Çok kötü yazmışsın. Ne nedir anlamak için uğraşmak gerekiyor. Nokta virgül zaten yok.

Neyse, anladığım kadarıyla şiddet uygulayan, aldatan, umursamaz, bencil vs bir insan. Benden korksun falan demişsiniz de geçin oraları. Hiçbir erkek karısından korkmaz kolay kolay, bu saate kadar kuramadığınız sağlıklı ilişkiyi kurabileceğinizi sanmıyorum. Adam eve gelmiyor dahası var mı? Bence en güzeli kendi yolunu çizmek, öbür türlü huzuru bulamazsınız.

Profilinizde sosyolog yazıyor ve mezuniyetiniz lisans görünüyor. Üniversite mezunu biri bu kadar anlamsız yazabiliyorsa artık, vay halimize! İnanın ne anlatmak istediğinizi anlamadım. Nokta, virgül hak getire. Fiiller, zaman ve kişi ekleri birbirine girmiş, kim ne yapmış anlaşılmıyor. Üstelik bir sosyologun, kendisini bir hayat kadını için terk etmiş kocasını eve döndürmeye çalışması daha bir inanılmaz! Nereden tutsan elinde kalır yani. Yorum yapılacak gibi değil!!!

Sizin gerçekten tek derdiniz adamın eve gelmemesi mi ciddi misiniz ? Kendinize gelin lütfen

Daha yeni anneliği tadan bi kadının mutluluğuna ortak olmak varken hayat kadınıyla aldatan adam ANNELER GÜNÜNÜ kutlasa ne değişecekti ki ?
Şiddet var,aldatma var. Hala bu adama bedel odetebileceginizi mi zannediyorsunuz.
Sizin uğrunuza mücadele etmeyen birini yenebileceginizi mi zannediyorsunuz ?
Boşanmak için daha ne yasamanız lazım

AIDS testi yaptırdı çok zorla yaptırdım gerçi aimdi nereden ne yapıyor bilmiyorum gelince yatakları ayırsam mi diyorum o zaman zaten hiç huzurmuz olmaz

Aaaa olur mu sen nap biliyomusun.
Kocana yalvar yakar eve döndür. Harika sofra hazirla ellerinle yedir icir. Sonrasinda bir güzel gönlünü eyle. Haftada bir iki kerede jilet gibi giydir adami ona birakma sen bul birini adamin gözü gönlü acilsin. Sirf adam seni dövüyor hemde hamileyken hatta karakolluk olacak kadar birde hayat kadinlariyla beraber oluyor diye adam bosanir mi. Aaaaaa ne ayip......

Insallh kocan dönmezde sende bebeginde kurtulur . Adam hamile karisina acimamis . Sen lohusayken Aldatmiş. Anneler gününü mü düşünür. Düşünse kaç yazar. Sen daha taze anneyken yediği halt ortada Lutfen tedavi olun esten önemli bebek var.

Eve gelmeyen şiddet uygulayan aldatan bir koca var. İpleri nasıl ele alırım diye sormuşsunuz ip kalmamış ki ortada. Evladınıza üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah.

Tamam baban yamuk biri olabilir kocan da insanlıktan yoksun biri olabilir.
Hadi annen katlanmış babana eski nesil vs.
Sen peki neden böyle saftiriksin 2018 yılında?
Bahaneler yaratmayı bırak hayatin gerçekten berbat düzeltmek senin elinde.
Ise yaramaz herifin teki kocan ondan nasıl kurtulurum diye düşün.
Sana para veriyor mu eve bakıyor mu nasıl geciniyorsun?
Alabildiğin kadar para al bu adamdan at köşeye para biriktir çocuğunu emanet edeceğin birini bulursan ise gir çalış yoksa da mecbur çocuk büyüyene kadar bekleyeceksin.

Bu amacınızı anlamıyorum ??? Basımda koca olsunda çamurdan olsun mu ??

evlılıgın cok guzel devam et...boyle denılınce buna ınanacakmısınız...bazı kadınları polyanna gorse ellerını operdı....bu adamın size daha ne gibi rezıllık cıkartması lazımkı kurtulasınız....adam bile bulamıyordur...bu kadın ne yapsamda gitse basımdan diye duusnuyorkı bukadar rezıllık yapmıs ama cabası bosa gitmiş...daha yatakları ayırsammı diyen bir kadın var evde...

Bencede bosanma erkektir yapar.. ama agirligini koy .. bunlar yetermi sence bosan dememek icin

Bir daha aynı şeyleri farklı nasıl yaşarım diye mi akıl istediniz? Adam şeyini peşinde size o amaçla baktığı belli ki sizin en özel döneminizde başka kadınlara el sürebiliyor. Adam sizi sevse yaptığı hatalara rağmen o eve gelir sizin yanınızda durur, evliliğinizi düzeltmeye çalışır. Siz suçluymuş gibi nasıl düzeltirim demeyin düşünmeyin. Aileniz zaten biliyor ayrılın hayatınızı kurun . Boşan demek bize kolay geliyor biliyorum belki yorumlar da size ağır geliyor kusura bakmayın ama sizi sevse size kıyamazdı. Başkasına dokunamazdı..

Üzüldüğünüz için değil, herşeye boyun eğdiğiniz ve herşeyi affedip hala ondan iyi bir koca profili beklediğiniz için burdanda ezik duruyorsunuz. Böyle bir adama nasıl tavsiye vereceğim ? Süründür kapıyı açma seni kaybetmekten korksun mu diyeceğim? Zaten adam boşanmak istemese gelirdi eve o tehditten sonra. Böyle bir adamla sadece mutsuz olursunuz.

Böyle adami eve döndürmeye calismak mi?adami eve sokmam bi daha vallahi.. seviyorsun heralde kocani onu anladim ben ama sevgini ,seni ve bebegi haketmiyor..bosan!! illa ki kendi ayklarinin uzerinde durabilirsin..bu kadar aciz hissetme kendini nedir bu..adam beni bosa diye ilan verecek nerdeyse elinden geleni yapmis ama sen hala nasil ders vereyim diyorsun..bu adamlari bu kadar havalandirmayin yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…