eve gelmeyen koca

AIDS testi yaptırdı çok zorla yaptırdım gerçi aimdi nereden ne yapıyor bilmiyorum gelince yatakları ayırsam mi diyorum o zaman zaten hiç huzurmuz olmaz
Ayrıca ne yazık ki bu aids denen hastalıkta diğer virüslerde kanda hemen çıkmıyor bazen haftalar bazen aylar sürüyor kanda çıkması için kendini düşün kendini düşünmüyorsan çoçuğunu düşün zaten psikolojin mahvolmuş herşeyi kabullenir hale gelmişsin bide hayatını karartma şu adam yüzünden

Dönünce ne olacak dönmesi şart mi? Öyle birine gercekten ihtiyacin var mi? Biraz mantikli ol evladin var oyle biriyle mi buyuteceksin ne verecek evladina.. kadin olarak kendinize sayginiz olsun sonra da evladiniza..

Bu adam ne yaparsa boşayacaksın gerçekten merak ettim maşallah boşamak için yapılabilecek herşeyi yapmış ama sen hala yola getirme derdindesin. Gençliğine güzelliğine yazık bacım yol ver zorla tutamazsın kimseyi eskide yaşama eskiden iyi olabilir ama şimdi değil... İyi olan her zaman iyidir ...

Yapılması gereken şey belli. Hala soruyorsunuz. Hak veriyorum size boşanmak kolay değil ama o şiddet, aldatma varsa yapılacak başka birşey yok.
Sizi sevmeyen değer vermeyen döven aldatan takmayan biriyle mi ömrünüzü geçireceksiniz. Ben sizi kesinlikle anlıyorum. Ne hayallerle evlendiniz neler yaptı eşiniz size. Ama böyle biriyle yaşamak çok kötü. Karakol diyorsunuz. Can güvenliğiniz bile yok. Biz ne desekte siz kendi istediğinizi yapacaksınız. Ama ben bir Anaokulu öğretmeni olarak yazıyorum. O çocuğun böylesi bir ortamda yetişmesi gelecekte öfkeli, saldırgan ve sorunlu biri yapacak. Çocuklar anne babadan hareket öğreniyor.

Yorumlar için sağolun haklısınız ayrı ayrı cevaplamadim ama bu sabah gene yok neyi bekliyorum ki haklısınız olsa ne değişecek yaşanan ne gecicem mezun değilim okulu yarıda bırakıp evlendim bu adamla.bosanmak için daha ne yapmalı evet çok ezdinz çocuğum yanımdaydı okurken çok utandım dirilmem lazım birşeyler yapmam lazım. Evde devekussuylu yapmakla olmuyor.yalniz okul yarı kaldı bıri var çocuğuma bakcak ablam yeni mezun yardım ederim diyor o zaman ben bı kalkayim konuşmaya gideyim bı çözüm bulayım oğlum için, doğru söylemişsin iz bende neden özgüvenini herşeyin yitirdim diyorum saygım bile kalmamış bı onunla bı bunlar sonra benle yatıyor.neyse Allah a şükür elim kolum var çalışırım çok haklısınız.kursun gibi beynime yedim. dediklerinizi ömür gidiyor en önemlisi bir erkek çocuğum var karşısında nasıl bir profil var ben bile bilmiyorum bide nasıl bir anne görecek kim bilir bunları bilse beni çünkü daha 6aylik. Onun için artık toplanmaliyim.hic bişey bunlardan ağır olamaz.hepimiz çok sağolun.

Evlilikte çaba göstermek, bitmesin diye gayret etmek, yapıcı olmak falan bunlar güzel şeyler ama hiç kusura bakma bunlar senin için geçerli değil. İhanet var şiddet var var da var yani daha ne olsun. Blöf yapmak yerine gerçekten boşanmak için neyi bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…