Eve gelmeyen koca

Başlıktan da anlaşıldığı gibi eşim eve gelmiyor, kızım iki yaşında 6 aylık hamileyim eşimle çocuklardan önce çok aktif hayatımız vardı çok gezerdik çok ilgiliydi. İlk hamilelikten sonra bir sene kendimi toparlayamadim o ara arkadaşlarıyla git gel alıştı sanırım kızımda çok yorar beş dakika yerinde durmaz. Evde olunca daha çok yoruluyor. Programdan takip ediyorum yaptığı tek şey arkadaşlarıyla sohbet muhabet aldatması içkisi kumarı birşeyi yoktur. Bana çok iyi davranır kalbimi kırmaz eve bakar para lafı yapmaz hatta kartlar bendedir ara sıra birlikte dışarı çıkarız bize düşkün aslında ama arkadaşlarından da geri kalmaz. Eve bağlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir istiyorum evine bağlı olan adamlar nasıl bağlılar.birde o dışarı çıktığında ben anneme gidiyorum evde tek kalmaktan korktuğum için kafası daha rahat ediyor bu yüzden
Yıllarca senin sorununun aynısını yaşadım. Hiç bir şekilde baş edemezsin. Ağladım zırladım söylendim iyilikle konuştum kavga ettim. Evde keyif alması için herşeyi yaptım olmadı. En sonunda kendi haline bıraktım. Şimdi kendiliğinden erken geliyor. Umarım seninkide bir an önce evine bağlanır. Seninle ilgisi yok bunun. Kendinde suç arama. Onun yaşam tarzı bu diye kabullen

Yıllarca senin sorununun aynısını yaşadım. Hiç bir şekilde baş edemezsin. Ağladım zırladım söylendim iyilikle konuştum kavga ettim. Evde keyif alması için herşeyi yaptım olmadı. En sonunda kendi haline bıraktım. Şimdi kendiliğinden erken geliyor. Umarım seninkide bir an önce evine bağlanır. Seninle ilgisi yok bunun. Kendinde suç arama. Onun yaşam tarzı bu diye kabullen
Nasıl birden bire mi oldu eve gelmesi

Eşinizle açık açık konuşmalısınız. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Dışarı çıkış saatlerini birlikte belirlemeyi önerin. Tamamiyle kısıtlamayın çıksın ama sizin ona ihtiyaç duyduğunuz zamanda da yanınızda olsun. Şimdilik buna alıştırın. Ara ara küçük kızınızla ilgili ona sorumluluklar verin. Yemek yedirmesi, yatağa yatırıp uyutması, masal anlatması gibi.. Bunu ondan isterken mümkün oldukça 'bana yardım eder misin', 'ben kendimi halsiz hissediyorum kızımızı bu akşam sen yatırır mısın' gibi rica cümleleri kurun.

Nasıl birden bire mi oldu eve gelmesi
Birden bire değil tabiki. Git gide geliş saatini biraz daha öne alarak. Bi de çocuklar biraz büyüyünce akşam yemeklerinde babalarını sofrada görmek istediler. Bir iki derken bir senedir evde şükür. Yani aslında birazda çocuklar düzeltiyor onları galiba. Biz kendimizi yırtsak boş. Sende üzülme düzelir. Hamileliğinin tadını çıkar

Birden bire değil tabiki. Git gide geliş saatini biraz daha öne alarak. Bi de çocuklar biraz büyüyünce akşam yemeklerinde babalarını sofrada görmek istediler. Bir iki derken bir senedir evde şükür. Yani aslında birazda çocuklar düzeltiyor onları galiba. Biz kendimizi yırtsak boş. Sende üzülme düzelir. Hamileliğinin tadını çıkar

Bende öyle düşünüyorum çocuklardan sonra belki görmek isteyecekleri için düzelme olur 🤷🏻‍♀️

Başlıktan da anlaşıldığı gibi eşim eve gelmiyor, kızım iki yaşında 6 aylık hamileyim eşimle çocuklardan önce çok aktif hayatımız vardı çok gezerdik çok ilgiliydi. İlk hamilelikten sonra bir sene kendimi toparlayamadim o ara arkadaşlarıyla git gel alıştı sanırım kızımda çok yorar beş dakika yerinde durmaz. Evde olunca daha çok yoruluyor. Programdan takip ediyorum yaptığı tek şey arkadaşlarıyla sohbet muhabet aldatması içkisi kumarı birşeyi yoktur. Bana çok iyi davranır kalbimi kırmaz eve bakar para lafı yapmaz hatta kartlar bendedir ara sıra birlikte dışarı çıkarız bize düşkün aslında ama arkadaşlarından da geri kalmaz. Eve bağlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir istiyorum evine bağlı olan adamlar nasıl bağlılar.birde o dışarı çıktığında ben anneme gidiyorum evde tek kalmaktan korktuğum için kafası daha rahat ediyor bu yüzden
Annene gitme. Mecbur yalnizsin diye gelir. Ya da annemlere de mahçup oluyorum, annem bana ' kizim esin senin yüzünden çok arkadaslarinin yüzünü goruyor' dediyini soyle. Kendin de ona sor ' kizimiz ne zaman evde babasiyla zaman gecirecek? Ne zaman basbasa ailecek birseyler yapicaz. Aksam sofrada seni de gormek istiyoruz. Yaknizca benim gorevim mi cocuk buyutmek' gibi konusma yap

2.5 sene önce açtığım konu şuan yazdıklarımı gördükçe darlandim öğünlere gittim 🤦 dUrum güncellemek istedim olurda öne çıkar birileri görür diye çabaladım arkadaşlar baya çabaladım ve evliliğimi cocuklar için kendim için kurtardım suan günlerden pazar ve biz çocuklarımızi uyutuyoruz. Hani boşan felan diyenler evet dinlemeyin kimseyi. Artık ben kocam için deegil o benim için çabalıyor✌️ çocuklar büyüdü, artık haftada bir dışarı çıkıyor ve çevresinde kim varsa sildi attı. Taktik yok bam bam 😂 dilerim ki herkes günün birinde mutlu olsun

2.5 sene önce açtığım konu şuan yazdıklarımı gördükçe darlandim öğünlere gittim 🤦 dUrum güncellemek istedim olurda öne çıkar birileri görür diye çabaladım arkadaşlar baya çabaladım ve evliliğimi cocuklar için kendim için kurtardım suan günlerden pazar ve biz çocuklarımızi uyutuyoruz. Hani boşan felan diyenler evet dinlemeyin kimseyi. Artık ben kocam için deegil o benim için çabalıyor✌️ çocuklar büyüdü, artık haftada bir dışarı çıkıyor ve çevresinde kim varsa sildi attı. Taktik yok bam bam 😂 dilerim ki herkes günün birinde mutlu olsun
Sizinkinin duzelecegi varmış düzelmis ne guzel. Ama bu iş herkeste boyle yurumuyo maalesef

Nasıl yapabildiniz biraz taktik lütfen 😂

Sorumsuz çok sorumsuz. Bu yaşta beni gerçekten dert sahibi yapti. Çocuktan sonra çok değişti.
İlk çocuğunuz isteyerek mi oldu? Çocuktan sonra değişti ise belki çocuğun sorumluluğunu almak istemiyordu. Psikoloğa gitmeyi teklif ettiniz mi?

Nasıl yapabildiniz biraz taktik lütfen 😂
İlk çocuğunuz isteyerek mi oldu? Çocuktan sonra değişti ise belki çocuğun sorumluluğunu almak istemiyordu. Psikoloğa gitmeyi teklif ettiniz mi?
İlk çocuk isteyerek di ikinci sürpriz oldu, inanılmaz zordu ama bu süreçte çocukları bahane etmeyeceğim kendim çok sevdiğim için eşimi bırakmak değil çabalamak istedim. En başta zayıfladım 20 kilo vücut hatlarim onun istediği gibi oldukça ilgisi daha bir arttı. Cinsellik olarak baya geliştirdim kendimi bunun için baya araştırmalar yapmıştım onun zevk aldığı şeyleri kesfettikce haftada bir benimle cinsellik yaşayan adam şimdi ikinci gün cinsellik yasamayinca bana küsüyor. Ailesine soylenmeyi bıraktım.kafamin içinde kurup sinirlenip ona saldırmayı (sözlerle) bıraktım. O dışarı ciktigin da bende çıktım zmaanla bunun önüne böyle geçtik. Haftada bir ona hala zaman veriyorum istediğin kadar arkadaşlarının yanında kal diye 12 de en geç geliyor sabahlara kadar gelmeyen adam. Öz bakımıma çok dikkat ettim görünüşme daha da dikkat ettim. Parasını harcamaya kiyamazdim şimdi düşünmüyorum. Bana bakmak zorunda ( çok kısardim kendimden) çocukların sesinden yoruluyor hala öyle çocukların enerjisini gün içinde attırıp akşam eve geldiğinde enerjiler en az seviye de olduğu için sakın olduklarından başı çok ağrımadi 😂 eşime bu süreçte sen evimizde olmayınca otaritem oluşmuyor çocuklarımızin baba kavramı yok düzenimiz yok gibi şeyleri aşıladim. Gün içinde 100 defa arar şimdilerde ve daha çok çok şey. Sakinlestim.sessizlesmedim ama. Herşey dozunda güzelmiş gerçekten

Back
X