Yıllarca senin sorununun aynısını yaşadım. Hiç bir şekilde baş edemezsin. Ağladım zırladım söylendim iyilikle konuştum kavga ettim. Evde keyif alması için herşeyi yaptım olmadı. En sonunda kendi haline bıraktım. Şimdi kendiliğinden erken geliyor. Umarım seninkide bir an önce evine bağlanır. Seninle ilgisi yok bunun. Kendinde suç arama. Onun yaşam tarzı bu diye kabullenBaşlıktan da anlaşıldığı gibi eşim eve gelmiyor, kızım iki yaşında 6 aylık hamileyim eşimle çocuklardan önce çok aktif hayatımız vardı çok gezerdik çok ilgiliydi. İlk hamilelikten sonra bir sene kendimi toparlayamadim o ara arkadaşlarıyla git gel alıştı sanırım kızımda çok yorar beş dakika yerinde durmaz. Evde olunca daha çok yoruluyor. Programdan takip ediyorum yaptığı tek şey arkadaşlarıyla sohbet muhabet aldatması içkisi kumarı birşeyi yoktur. Bana çok iyi davranır kalbimi kırmaz eve bakar para lafı yapmaz hatta kartlar bendedir ara sıra birlikte dışarı çıkarız bize düşkün aslında ama arkadaşlarından da geri kalmaz. Eve bağlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir istiyorum evine bağlı olan adamlar nasıl bağlılar.birde o dışarı çıktığında ben anneme gidiyorum evde tek kalmaktan korktuğum için kafası daha rahat ediyor bu yüzden