Eve geri dönüs ve suclanmak :(

bence dönmemeliydin eşin gelene kadar beklemeliydin. eşin şimdi paşa paşa döndü diye düşünüyor canım. burnunu iyi sürtmemişisn yani

bence eşin ne derse desin peşinde dolanma sakın.siz ikna ettiniz geldim tavırlarında ol.birşey derse madem geri döndüm bir daha tatsızlık istemiyorum,yuvamızda artık huzur olsun de,konuşturma bile.böyle kendinden emin olmazsan iyice ezerler seni.

onlar yokmuş gibi davranıcaksın bi süre tek başına yaşıyormuş gibi....görmezden gelceksin takmıycaksın dinlemiyceksin....kendi bildiğini yapıp ben tek başıma bir bireyim diyceksin madem öle işte böle diyceksinki bu kız kafayı artık deyip ellerini ayaklarını çekicekler üzerinden....laf soknalara gül yooo öle değilki de suratlarına böm böm bakarak bak nasıl sıkılıcaklar artık uğraşmaktan....

her dediklerine "he" de.. haksızlık etsinler sularına git.. yok ya olur mu öyle şey.. neden sen insan değil misin? değersiz misin? kendine saygın yok mu? hiç de çekmek zorunda değilsin.. ve eve de dönmemeliydin.. eşin olacak kişi merak edip de aramamış ve sen tıpış tıpış gitmişsin. 12 gün gitmediysen yine gitmeyebilirdin. sen boşu boşuna kendini üzüyorsun. lanet bir eş ailesi, aileci bir eş nereye gidecek böyle peki? ilerde başını vurursun geç oldu derler ben sana söyliyim..

madem haksız olduğunu düşünmüşler, neden geri dönmen için gelmişler?..
eşinde ayrı bişey..evde bekliyor seni, ne ilginç..

halledilmiş,giderilmiş bir sorun yok?yani sorun halen devam ediyor..

bundan sonra daha çok ezileceksiniz. eşiniz size gel dememiş ve en önemlisi aileniz sizi ezmiş-ezilmenize izin vermiş

işte insanın ailesi böyle yapınca el daha beterini yapıyor

kaynananıza da haklısın falan demeyin. çıkartmayın tepenize şu cadıyı

kaç yaşındasınız, mesleğiniz var mı bilmiyorum ama imkanınız varsa kendinize yeni bir yol çizin

çocukta yapmayın. inanın çok üzüldüm size

bana göre bir kadın evini terkediyorsa boşanmaya karar vermiş olmalı.kızıp,küsüp baba evine gitmek te ne oluyor.eşinle sorunların varsa mücadele eder çözmeye çalışırsın.çözemiyorsan da boşanırsın.
çocuk gibi küsüp annene gitmişsin,eşin gelip eve dönmeni istememiş,kayınvaldenler seni almaya gelmiş,seni annenlerin yanında bir güzel suçlamış,sen de kalkıp onlarla dönmüşşsün.
kusura bakma ama evlilik çocuk oyuncağı değil.eşin ve sen bakış açılarınızı değiştirmediğiniz sürece bu evlilikten kiseye hayır gelmez.

sanırım siz boşanmak değilde eşinize bir ders vermek istemişsiniz ama işte bu düşüncenizde büyük hata etmişsiniz..eğer baba evine dönüyorsam,eşim bu süreçte beni birkez bile aramıyorsa,üstüne birde eşimin ailesi gelip bana hakaretler yağdırıyorsa feriştahı gelse o eve bir daha döndüremezdi beni.ailenizide anlayabilmiş değilim,bütün bunlara rağmen size dön demişler...eğer aileniz ve eşiniz size sahip çıkmıyorsa siz kendinize sahip çıkın ve ezdirmeyin.

sanırım siz boşanmak değilde eşinize bir ders vermek istemişsiniz ama işte bu düşüncenizde büyük hata etmişsiniz..eğer baba evine dönüyorsam,eşim bu süreçte beni birkez bile aramıyorsa,üstüne birde eşimin ailesi gelip bana hakaretler yağdırıyorsa feriştahı gelse o eve bir daha döndüremezdi beni.ailenizide anlayabilmiş değilim,bütün bunlara rağmen size dön demişler...eğer aileniz ve eşiniz size sahip çıkmıyorsa siz kendinize sahip çıkın ve ezdirmeyin.

eşin gelmeden dönmemeliydin canım aileside seni suçlamış sende kabul etmiş gibi dönmüşsün keşke ailende yanında olup seni göndermeseydiler :19:

Canım şöyle düşün , sen son bir şans veriyorsun.Elinden geleni yap , baktın olmuyor değil 12 gün 12 yıl geçse dönme

canim allah sabir versin..mecburiyetlik ne zor sey..evlilik güzel gider erkekten bilinir evlilikde bi sorun cikar evlilik biterse önce kadin suclanir :S nasil bi anlayissa hic anlamadim gitti.. :(

Esiniz sizi almaya gelmemis.

Burada fena halde bir hata var.

Adam gayet vurdumduymaz davranmis keza ailesi desen negatif duygular icinde.

Baba evi daha uygun degil miydi?

kaynınvaliden seni sevmiyor ve istemiyorsa
almaya neden geldi acaba. ne güzel fırsat onun için biter giderdi iş.
hem de gelip seni suçlamış. yada sen öyle anladın belki.
eğer annesi istemiyorsa, o zaman eşin zorla gönderdi onları.
o da zorla istemeye istemeye geldiği için alttan almak tatlıya bağlamak yerine üste çıktı.
demek eşin senden vazgeçmek istemiyor. gurur mu yaptı utandı mı artık nedense kendisi gelememiş.
bu durumda eşinle ilişkini tazele. önceki hataların tekrarlama.
eşinin de kendi hatalarını tekrarlamasına neden olacak zemin hazırlama.

eşin seni geri istemeseydi seni almaya gelmezlerdi.

Seni uzmek istemem ama yazdiklarindan ailenin yeterince arkanda olmadigini hissettim. Esin gelmemis bile seni almaya, kaynanan gelmis ama oda olmayacak laflar etmis. Bence degil seni alamak kovulmayi haketmisler.

Ve sen yinede yuvana siginip kaynanana yaranmaya mi calisiyorsun. Nötr davran bence. O seni kizi yerine koymuyorsa sen onu insan yerine koyma. İsterse eltini koynuna soksun bosver. Cikar iliskisi yarin birgun onunla da cikari catissa akraba falan dinlemez onuda halleder merak etme. Allaha havale et..

Birde lutfen esine karsi kendini ezdirme. Eger gitmeyi goze aliyorsan o yalvarmadan gelme. Suan en buyuk kozu vermissin zaten. Bir daha yapma. Sen degerlisin degerini bildirt

Seni uzmek istemem ama yazdiklarindan ailenin yeterince arkanda olmadigini hissettim. Esin gelmemis bile seni almaya, kaynanan gelmis ama oda olmayacak laflar etmis. Bence degil seni alamak kovulmayi haketmisler.

Ve sen yinede yuvana siginip kaynanana yaranmaya mi calisiyorsun. Nötr davran bence. O seni kizi yerine koymuyorsa sen onu insan yerine koyma. İsterse eltini koynuna soksun bosver. Cikar iliskisi yarin birgun onunla da cikari catissa akraba falan dinlemez onuda halleder merak etme. Allaha havale et..

Birde lutfen esine karsi kendini ezdirme. Eger gitmeyi goze aliyorsan o yalvarmadan gelme. Suan en buyuk kozu vermissin zaten. Bir daha yapma. Sen degerlisin degerini bildirt

Allah Yarabbiiiiiiiiiiii .....
Gece gece okuduğum ikinci beni yıkan konu bu.
Böyle konuları gördükçe gerçekten , feminist damarlarım kabarıyor ve evlenmekten korkuyorum :(
Daha 6 aycık ya ! 6 AY ! 6 YIL bile değil ki !
Bak canım, bence kayınvalidenle sık görüşmeyi artık kenarı bırakman gerekiyor. Anlaşıldı. Eşinle gittiğinizde gidersin.
Hatta bana kalırsa hiç gitmemen lazım ama işte eşin biraz tuhaf :(
Bence eşinle konuşup bir şeylere karar verin , ona göre yolunuzda devam edin. Orta yolu bulamazsanız ayrılmaktan başka bir çareniz yok gibi.
Bugün ayrılmayı önerdiğim ikinci kişisin :(

:( allaha havale ettim ben herkezi. Bana bir söz hakki tanimadilar, ne ettiysem babam susturdu, anlamadi beni :( Ben neyaparsam yapim esimin ailesine, hic birzaman iyi bir gelin olmaicam. Eltimi cok seviyorlar, neden cünkü akrabalari ve bense EL kiziyim :(

bu şekilde düşünme canım.senin yaşadığın şeylerin belki daha fazlasını yaşadım ben ama şu anda çok iyiyiz eşimlede ailesiylede ne zaman ailesini elde edersen işte o zaman eşini elde etmiş olucaksın.seninde hataların oluyodur eşinin ailesine sık sık git resmen bezdir onları seni kırıcı şeyler söyleyeceklerdir ama umursamıyormuşgibi davran sanki hiç etkilenmemiş gibi yani birazda onların istediklerini yap bakalım bu yaptıkların sonucu ne olacak dene derim

hem eşin seni almaya gelmedi hem kayınvalidenler hakaret etti niye döndün ki...:26:zorla olmuş gerçekten

esiniz sizi arayip sormamis kac gundur.. Ne diye onun anne babasiyla eve geri dondunuz?
bence bir eve donus olacaksa,esinle beraber herseyi konusup halledip oyle donmen gerekirdi...

ha konustunuz baktiniz olmuyor,donmezdin ayrilirdin,olur biterdi..
simdi ne olacak,daha sonra evi tekrar mi terk edeceksin..

bence birseyler eksik olunca, anlasamadiginiz konular iyice cozume ulasmadikca yurumez bu evlilik...

çok katı kurallarınız var eğer sizin dediğiniz türde şeyler yapılırsa 10 kere bile evlenip boşansan ayni şeyleri her zaman yaşarsın

Back
X