Cascade_
Kızlar o olaydan sonra barıştık, aramız düzeldi.bu haftasonu tatile iki günlüğüne bi yerlere gidelim dedik.herşey iyi hoştu eşimin yemekte alkol almak istemesiyle yine aramız bozuldu.bu konu benim hassas noktam istemiyorum.
ilk günün akşamı karışmadım iki bardak içti balıkla ikinci gün plajda bi tane bira istedi suratım asıldı çünkü ilk gün yarın hiç içmicem demişti sözünde durmadı.
ben sıcak bakmıyorum bu konuya çünkü hiç alkol almıyorum inancımdan ötürü.onun da almasını istemiyorum ama bana o kadar kırıcı konuştu ki beni darlıyosun beni bunaltıyosun köle gibi oldum spora gidemiyorum ben alkolik değilim normalde zaten içmiyorum tatillerde kırk yılda bi keyif için alkol alamıyorum ben böyle hayal etmemiştm diye.sen bu kadar inançlıysan neden açıksın o zaman dedi ama bunları o kadar kinli ve öfkeli söyledi ki çok kırıldım. bütün yol ağladım.dün işten gelince özür diledi kaç defa ama kırgınlığım geçmedi alkol yüzünden bana böyle kötü davranıyosa beni çok seviyo mu artık bundan emin değilim.karışmıcam artık spora da git istediğin kdar da iç günah senin günahın dedim.benimle olduğu için şükretceğine köle oldum diyebildi ya bana ne hali varsa görsün