Eve gitmemek icin bahaneye ihtiyacım var 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimkiler anlamıyor ya maalesef. Evde kücük cocuk yok ve dubleks fiziksel olarak ders calismama engel olacak bir sey yok. Otobüs tutuyor diyorum (gercekrende tutuyor 2 gün kendime gelemiyorum ) burda dinlenirsin diyorlar sizinle ayni ortamda bulunmak istemiyorum beni darlıyorsunuz da denmiyor :kızgın:
Otobüsle yolculuk yapamam çok tehlikeli de virüs bulaşabilir de ..Ben böyle bir durumda olsam gerçekten binmezdim otobüse. Hem bana hem size tehlike derdim .

yasınız cok kusuk heralde konunuzdan bunu anladım
oraya gıdersem arkadaslarımla bulusamam cafe kapalı, annem cok tıtız temızlık yapmak zorunda kalırım bu yuzden ıstemıyorum falan...
ortalarda dolanmayı dusunuyormussunuz bırde
ayrıca aılenız sıze ınanmadıgı ıcın ısrarla cagırıyordur, dershane kapalı ama deneme sınavı ıcın toplanıyorsunuz oyle mı ? :KK70:

dogrudan fazla uzaklastıgınız ıcın aslında pek goremıyorsunuz
suan zaten baska yere gıtmenız dogru degıl
ıstedıklerı kadar cagırsınlar cıkamam dıyeceksınız
oraya gıdersem hapıs hayatı arkadaslarımla gorusemem dıyorsunuz ama zaten burda da gorusemezsınız gorusmemelısınız

Yasi kucuk degil konu sahibinin. 24 yasinda. Ilk ben de kucuk sandim 17 18, 24u gorunce de durumuna cok sasirdim. Yani 24 yasinda ailesine sozunu dinletemiyor. Genc bir kadinin bu hallerde olmasi, bahane aramasi uzucu..

İlk tatil edilen okul dersaneyken, Tv'de bile tatil oldugu söylemişken hala dersaneye gittiğine inanıyorlarsa kandirman kolay olur, merak etme.
Bence panik ol, 'dershanede bir kizin ailesinde çıkmış , nenesi falan çok kötüymus. Kız hastanede. Hepimizi yollladilar,dersaneyi kapattılar. Kendinizi karantinya alın,bir sorun hissederseniz hastaneye gitmeyip alo 184u arayın diye tembihlediler' diyebilirsin.

Hayret ediyorum konu dışı, dedigimden , sordugumdan cok farklı cevaplar alıyorum. Soru soruyorum elestirilmeye baslanıyor. En mükemmel sizsinuz en cok siz biliyorsunuz coronadan en cok siz endiseleniyorsunuz ikna oldum ben. Sorumu cevaplayanlara tesekkür ederim. Mune Mune konuyu kapatir misin

Bazı katı aileleri biliyorum. Camdan nefes aldirmiyorlar.

Ancak siz ailenizden 8 saatlik uzaklıkta , dershaneye gidebiliyorsunuz. Demek ki o kadar katı değil.

Otobüsle gitmek çok riskli , hem sizin için hem hepimiz için bu yüzden bunu açıkça söyleyebilirsiniz. Soylemelisiniz.

Eğer riskli olmasaydı aile yanına gitmek iyidir bu dönemde derdim. Ne kadar sürecek bilemiyoruz.

Hayret ediyorum konu dışı, dedigimden , sordugumdan cok farklı cevaplar alıyorum. Soru soruyorum elestirilmeye baslanıyor. En mükemmel sizsinuz en cok siz biliyorsunuz coronadan en cok siz endiseleniyorsunuz ikna oldum ben. Sorumu cevaplayanlara tesekkür ederim. Mune Mune konuyu kapatir misin

Canim bence abini devreye sok. Ben otobuse binip sonra da aileme bulastiracagim diye korkuyorum lutfen sen konus endiseliyim viruste seyahat etmeyin diye uyariyorlar sence ne yapayim ailemle sen konusur musun de. Seni dinlemezler ama abini dinleyebilirler gibi geldi klasik ataerkil ailelerimiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X