- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emredersiniz , bana inanmayan lar Yaradan aynısını yaşatsın182 yi arayın annenize telefonu verin
Size psikiyatri randevusu alsın
Yorum yapmak için yorum yapmayınız lütfenY
Emredersiniz , bana inanmayan lar Yaradan aynısını yaşatsın
Taşınma imkanım olsa ; (((
nasıl bir cesaret tüpü açıp gitmek şikyet edin mümkünse taşının böyle insanlar ile bir arada yaşaığınız sürce can güvenliğinizde yok
Y
Y
.burada kaç üye demiş ki polisi çağırın parmak izi bulurlar siz hiç o yorumları kaale almadan pencereye bir şey taktırma derdindesiniz bence ya sizin açığa çıkmasından korktuğunuz bir şey var polisi istemiyorsunuz ya da böyle bir olay yokEvet müstakil zil nasıl taktırcam pencereye ve demir
önceki konularına baktım üvey annen varmış hep beraber mi yaşıyorsunuzAllah tan kapıyı kapatmıştım mutfağın annem kapı açık yatar ben görmesem kapıda açık olsa Allah korusun ; ((
Yorum yapmak için yorum yapmayınız lütfen
Niye yaşasın?Y
Size mesajTaşınma imkanım olsa ; (((
Sizin başınıza gelsin inşallah ben bunları zaten yaşıyoruminşallah burda açtığın konularda yaşadığını yazdığın şeylerin hepsi aynen başına gelir.
ne eksik ne fazla,
bak beddua bile değil bu.
Ah bu kaderin seninle derdi ne hakket?
Ne çektin be yavrum.
Hayır ama evler cok yakınönceki konularına baktım üvey annen varmış hep beraber mi yaşıyorsunuz
Ben doktora gitmek istesem giderim zaten inanmayabilirsiniz ama en azından gercek olabileceğini düşününNiye yaşasın?
Size niye inanmadigimizi neden sorgulamıyorsunuz?
Ben sizin yazdıklarınıza cevap verdim kendi yorumuma değilKendi yorumuna bile düşmansın
O senin bana cevabındı
Gerçek olabileceğini duşunduk.Ben doktora gitmek istesem giderim zaten inanmayabilirsiniz ama en azından gercek olabileceğini düşünün