• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Gizlice Giren Komşu

Y
Emredersiniz , bana inanmayan lar Yaradan aynısını yaşatsın

Bakın biz değil anneniz de inanmamış

Siz de inanmamışsınız hatta

Zira gece evime biri girecek tüpü açacak ben o mahalleyi çığlığımla yıkar tüm karakolu o sokağa dizerdim

Siz sadece onlar yaptı deyip susuyorsunuz

Bu davranışlarınız normal değil ama doktordan randevu da almıyorsunuz zira siz bunları normal kabul ediyorsunuz o nedenle anneniz randevu alsın dedim

Evet müstakil zil nasıl taktırcam pencereye ve demir
.burada kaç üye demiş ki polisi çağırın parmak izi bulurlar siz hiç o yorumları kaale almadan pencereye bir şey taktırma derdindesiniz bence ya sizin açığa çıkmasından korktuğunuz bir şey var polisi istemiyorsunuz ya da böyle bir olay yok

Diger konularina da baktim.Bi degisiksiniz yani cok mantikli cumleler ve olaylar yok.Rica ediyorum bi dr a gidin surekli sizi takip eden dinleyen size dusman olan insanlardan bahsediyorsunuz..size gore gercek ama bence degil.Sizin dr a gitmeniz lazim sizi incitmek istemem ama bi hastaliginiz var gibi gorunuyor.Allah yardimciniz olsun

Ben doktora gitmek istesem giderim zaten inanmayabilirsiniz ama en azından gercek olabileceğini düşünün
Gerçek olabileceğini duşunduk.
Polis dedik ama aramadınız.
Bu da bizi gerçek olmayacağı ihtimaline yöneltti. Cidden neden aramiyorsunuz?

Back
X