- Konu Sahibi Ihlamur_sokak
-
O fiyata ben Filipinli olurumişimede cocuğa da bakarım
Ne Ayrıcalıkları varmış onu anlamadım? 8 kolu 4 bacağı mı varmış?Bize fiyat bilgisi verdiklerinde ayni şeyi esimle biz de düşündük
İngilizce biliyorlar, eğitimliler, kibarlar. Özellikleri bulunmaz degil ama markalaşmışlar.Ne Ayrıcalıkları varmış onu anlamadım? 8 kolu 4 bacağı mı varmış?
Filipinler e gidesim geldi direk. Orda insan çok mutlu olur.İngilizce biliyorlar, eğitimliler, kibarlar. Özellikleri bulunmaz degil ama markalaşmışlar.
dolarla maaş aldıkları için, saçma sapan piyasası
Amann Suriyeli bakıcı hayal edemiyorum.Eskiden iyi bakicilar ruslar olurdu diye hatirliyorum..Dolar artip onlar zenginlestikce bize gurculer, kirgizlar falan kaldi..Yakinda suriyeli bakici aramaya baslariz heralde
Tek merak ettiğim neden daha önce başka birinin evinde calismis olsun istemednizİmkanınız varsa kesinlikle filipinli derim. İstanbul’da bu anlamda çok iyi firmalar var. Ben başka bir şehirdeyim. Daha önce bulunduğum şehirde başka birinin evinde çalışmış olsun istemedim. İngilizce biliyorlar,kibar ve güleryüzlüler.. haftada bir gün izinli,yokluğunu epey hissettiriyor :)
Çevreden temiz bir türk hanım bul temizliğe ve yemeğe yardım etsin
Yarım gün de oyun ablası al üniversiteli kaliteli zaman geçirsin. Çok çok daha ucuza gelir
Ben yardımcılarımı s.....com a ilan vererek buluyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hele ki siz de evdesiniz. Yakın çevre ve referans şartı koyun çok fazla kişi dönecektir, sevgilerOyun ablası gercekten cok mantıklı oluyor. Internette bir uygulamadan cevremizde olan oyun ablarini bulduk, bir iki tanesi ile tanistik ve bir araya geldik. Onlar oyun onarken tanımak amaclı ben de onlarla vakit geçirdim ilk seferlerde ve iyi de oldu. Hem inların bütcelerine katkı sağlıyor hem oğlum yönlendirmeli oyunlar oynayabiliyor ben de o arada bir nefes almış olabiliyorum.
Ama maalesef cevreden henüz ev icin yardımcı bulamadim. Günlük bayan gonderen yerler var onda da sabah 09.oo akşam 17.oo deniyor kadinın gelmesi 10 cıkana kadar elinde telefon işler de yetişmiyor haliyle:) Ben cevreyi biraz daha arastırayım
Ben yardımcılarımı s.....com a ilan vererek buluyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hele ki siz de evdesiniz. Yakın çevre ve referans şartı koyun çok fazla kişi dönecektir, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?