Eve Gündüzlü çalışan sorunsalı

İngilizce biliyorlar, eğitimliler, kibarlar. Özellikleri bulunmaz degil ama markalaşmışlar.
dolarla maaş aldıkları için, saçma sapan piyasası
İngilizce bilmeleri çok iyi ama ben de araştırmıştım Filipinli İngilizcesi sıkıntı yaratıyormuş değişik Bi aksanları var hintliler gibi.

Tek merak ettiğim neden daha önce başka birinin evinde calismis olsun istemedniz
Bulunduğum çevrede bu tarz bakıcı çalıştıran insanlar belli ve o evlerde çalışan biri benim evimde olsun istemedim. Başka evdeki bişeyin benim evime taşınmaması,benim eviminde başka yerlere taşınma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Özellikle işim gereği biraz hassas bir konu bu. İstanbul kadar yaygın bir durum değil bulunduğum yerde,sebep bu aslında.

Bencede önemli.bir nokta. Daha önceden Evime gelen bir hnmı bir komşum istedi. Kadının evinde çok yorulmuş sürekliiiii anlatmaya çalıştı. resmen irite oldum ve benim evimi de başkalarına anlattığını düşünerek güvenim bitti. Herkesin ayrı olması ve yardımcıların birbirlerini tanımaması çok iyi.

Anladım aklıma geldi dedikodu tabi ama sonra çalışmasına engel olamayacagniz icin sizin evden tasinmasinin önüne geçemezsiniz diye düşündüm.

Filipinliler cidden bu isin ustasi. Bildiğim 5 ulkede de Filipinliler acik ara ondeler. Amcamin kızı herhangi bir ajansa bagli olmayan birini buldu. Ajansla anlaşmıştı ama yardimci arkadas evin kurallarinin disina cıktı farkli birini gonderelim dediler ama ablam istemedi. Sonra is ilani verdi basvuranlar arasindan sectigi abla cok iyi sagolsun. Cocuklara bakmakla kalmiyor ablama da her konuda yardimci oluyor 3 yıldır hala devam ayni kişiyle.

Anladım aklıma geldi dedikodu tabi ama sonra çalışmasına engel olamayacagniz icin sizin evden tasinmasinin önüne geçemezsiniz diye düşündüm.
Bazı firmalar bu anlamda çok güvenilir,bizde İstsnbul firması tercih ettik. İnce eleyip sık dokuyarak uzun süre çalışacağımız bir yardımcı bulduk. Olurda yollarımız ayrılırsa çevremde birilerinin evinde görmeyeceğimden neredeyse emin gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…