Biraz cimriyşm galiba o konuda paraya kıyamıyorum. Evim 2+1 çok büyük değil. Aslında temiz de şuan. Yemeği hiç catering den söylemedim. Ya çağırsam kahvaltıya da olur aslında o daha kolayEvi temizlemek için bir yardımcı gelsin temizliği o yapsın siz de mutfak işlerini yapın. Çok abartmadan sade bir menü oluşturabilirsiniz. Ya da temizliğe kadın alın yemekleri de catering firmaları oluyor onlardan destek alın bir gün sonra teslim ediyorlar genellikle siparişleri.
İkisi de heralde yaaaSen gidiyosun ama çagrmıyosun tembellikmi cimrilikmi bilemedim
Biraz cimriyşm galiba o konuda paraya kıyamıyorum. Evim 2+1 çok büyük değil. Aslında temiz de şuan. Yemeği hiç catering den söylemedim. Ya çağırsam kahvaltıya da olur aslında o daha kolay
Ya gitmeyince de laf ediyorlar. O da ayrı bişeyO zaman çocuğu bahane edip gitmeyin davet edenlere. Ayıp çünkü böyle gidip gidip almamak.
BencedeO zaman çocuğu bahane edip gitmeyin davet edenlere. Ayıp çünkü böyle gidip gidip almamak.
Ne evi kaldırması ayol. Yıkanmış bulaşığı kaldırmayı bile sevmiyorumÇok temiz olmaya çalışmayın basit temizlik yeter siz hergün yaşarken ne kadar temizse o kadar
Misafir gidince bulaşık çıkar eğer misafirin arkasından tüm evi tekrar kaldıranlardansanız o alışkanlığı bırakın
Bebek var ev yemeği yapan yerlerden sarma vs alın pastaneden poğaça pasta kek işte ne isterseniz
Yanına da çay meşrubat tamam
Derseniz ki hazır alamam bütçem yok anlarım
Bebek uyuyunca kek çırpın atın fırına o pişerken de serin yufkaları tepsiye oldu börek
Islat bulguru iki yeşillik oldu kısır
Turşu vs de varsa onu da çıkar
Yeşil mercimek haşla maydanoz doğra baharat yağ limon oldu salata fasülye nohut da olur aynen
İkiz Bebek mi???! Yoksa ikinci hamileliğim ikiz mi olcak, Allah mı söylettioluyo bazen öyle isteksizlik ama bi gelip gittikten sonra da amaaan bunun için mi bunca zaman ertelemişim diyorsun.
ikiz bebeklerin varken kimse senin temizliğini incelemez özellikle şu anında gelen gelsin ki hak versinler sana nasıl koşturduğunu görüp o dilden dile de dolaşır yeos misafir çağıramıyo haklı kadın çocuklara mı bize mi koşsun bilemedi gibi...
Ne evi kaldırması ayol. Yıkanmış bulaşığı kaldırmayı bile sevmiyorum
Ne pratik kadınsın sen öyle maşallah darısı başıma
Temizlikçi çağır. Yemekleri hazır al. Birde günlük garson tut. Bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?