Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Kendime göre sebeplerim; Bebek varken (bebek yokken de kimseyi çağırdığım yoktu gerçi, anca Ramazan'da iftara. Bu sene hamileyim diye o da olmadı) Nasıl hazırlık yapıcam yine evi bir temizlenmem gerekcek, alışveriş de yapmam lazım, sonra pis olcak bir daha toplayıp temizlemem lazım... En zoru hazırlık yapması....
Yurt dışından tr ye yerleşen çok yakın bir akrabam var. Onları çağırmam lazım ama üşeniyorum valla... Ne demişlerse annem de babaannem de x leri bir gün evine çağır dedi. Ama ben hala çağırmadım....
Kuzenim evlendi onu da almam Lazım ama ona da yok...
Ben gidiyorum millete ama kimseyi çağırdığım yok...
Bu durumu Nasıl yıkıcım bilmiyorum. Ben mi çok tembelim?? Aynı sorunu yaşayan var mı? Siz Nasıl yapıyorsunuz? Aşıyım artık şu durumu yaaa
HahahaMillete gitmeseydin en azindan dikkat cekmezdin![]()
yurt disinda olunca sokakda turk gorunce hazine bulmus gibi oluyorsun hele bide çok kisi tanimiyorsan nnBende misafir çağırmak istiyorum aslında ama pek öyle ev oturmasına gelecek tipler yok çevremde. hepsi gezme delisi.bazıları da çok meşgul iş güç çoluk çocuk derdindeler..
Misafire hasret kaldım sokaktan geçeni kolundan tutup eve getirip zorla türk çayı iciresim var.(yurt dışındayım elin yabancısı türk çayını bilmez)
Birgun bir arkadaş gelmişti bende karnı yarık yapmıştım yemekte..haha kadın beni aşçı sandı. ne bilsin türk mutfağı çok zengin![]()