- 24 Eylül 2016
- 124
- 1.924
- 63
- 32
Ayy ayni benim gibisin arkadasim anlattiklarini okuyunca resmen benim yasadiklarimi yasayanlarda varmis dedim fakat kimsede dusunce yok oglen gelirler gece yatana kadarAçikcasi bende eşimde misafir gelmesini seviyoruz ..ama bebek olduğundan beri bu durum beni çok zorluyor,ödüm kopuyor akşam misafir gelicek diye
.. ev temizliğinden değil cok şükür o konuda hiç sıkıntı çekmem hep hazirlikliyımıdır. ama bebeğimin uyku saatleri var ve uymassam çok huysuzlanıyor günlerce sürüyor tekrar düzen almasi.
Beni emerek uyur yanında yatmam gerekir akşam uykusu 10 da . ama insanlar okadar malesef dusuncesizki bebek varmı yokmu anlamiyor bide üsten geç saatlere kadar oturuyorlar.. Benim gunduz vakti gelin dememe rağmen . ..
Misafir bizde bebeğim kolumda uyuyup uyanıyor geç oldu epey . yerine yatırıncada ağladı çünkü benimle uyur. misafirin söylediği şey hiç durmuyor hep böylemi. yahu geç saate kadar bebekli insanda oturulurmu?
Burdan sesleniyorum bebekli kişilere giderseniz 3 saatten fazla ve habersiz gitmeyin.
Size gelirsek misafir almayacaksaniz sizde gitmeyin çok ayıp bişey .