Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

ekimkahvesen

All is well
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
332
349
18
iyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ? :KK17:

iyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ? :KK17:
olay yerini belirmek için mi adres istediler acaba

Keşke adresinizi vermeseydiniz. Arayanın polis olduğundan emin misiniz???
155 i arayıp bilgi alıp, arayanın polis oşduğumu teyit edin bemce ilk olarak, yada en yakın karakola gidin.
155 arayıp olayın doğruluğunu öğrendim ekip gönderdik dediler doğruymus yani

iyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmcedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ? :KK17:
Neden bilmem ama hic endise etmeyin. hic bisey olmaz. sizin gibi insanlarin yüzünü Allah yere egdirmesin. o kız sizin kiziniz vs de olabilirdi. vicdanınız rahattir simdi. ifadeniz alınırsa gizli kalmasını isteyin.

Olay yeri evimin orda olmadı ki acık adres verdim zaten o caddenin adını sanını bilmem ordaki birilerinden öğrenip verdim bende
yani bilemedim açıkçada söylemişsiniz karışmak istemiyorum diye.keşke vermeseydiniz adınızı adresinizi.insan iyilik yapmayada korkar oldu.normale bakarsan korkulacak bişey yok ama dolandırıcılar yüzünden bu haldeyiz

Arayan polisse numarayi bilirse adresi adinizi da bilmez miydi bu kadar istihbaratimiz yok mu yahu ben de iskillendim simdi o adam olmasin arayan
Valla bende anlamadım yani bana akşama kadar telefonunuzu aradık ama ulaşamadık dediler bende telefonum sürekli acıktı dedim , arayan numara 155di zaten

Kiza bisey olsa bunu telf derlerdi heralde kiz olu bulundu ifadeniz lazim yada kiz kacirilmis detayli ifade icin diyecem de telf niye soylemediler ki.
Nolcak sanki telf bilgi verseler .
Sanki ciddi bisey var gibi geldi bana.

Neden bilmem ama hic endise etmeyin. hic bisey olmaz. sizin gibi insanlarin yüzünü Allah yere egdirmesin. o kız sizin kiziniz vs de olabilirdi. vicdanınız rahattir simdi. ifadeniz alınırsa gizli kalmasını isteyin.
Amin cümlemizin ki eğilmesin inşallah canım , öyle diyim bari şimdi psikopat bi cocuktu belliydi birde bana musallat olmasın iyilik yap denize at demişlerde iyilik yaptım üstüme kaldı olmasın sanki bu söz buraya uymadı ama neyse :)

155 arayıp olayın doğruluğunu öğrendim ekip gönderdik dediler doğruymus yani
En azından arayanlar gerçekten polismiş , bir an endişelendim .
Ekip neden gönderiyorlar sormadınız mı ? Acaba kıza bir şey mi oldu ? İnşallah basit bir prosedürden ibarettir .

Arayanın polis olduğunu öğrenmişsiniz o zaman korkulacak bişey kalmamış. Siz en doğrusunu yspmışsınız. Milletçe çok duyarsız olduk zaten, sizin gibi insanlar lazım.
Gmrdüğünüz kıza bi zarar gelmemiştir inşallah.

Ama arayip ihbarda bulunmaniz iyi bisey.
Sakin olun korkmayin sonucta sizlik bisey yokki.belki detayli bilgi icindir.
Adresinizi ismini merak etmeyin paylasmazlar.
Bide yalan ihbar felan olsa bile esnaf vardi diyonuz kamera felan mutlaka cikar.

Back
X