Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

Enyakın karakola gidin zaten ihbar edenin adresi direk gorunuyor diye biliyorum .155den
Ya adıma felan ulasamadılar sanırım halbuki hattımda kendi üzerime bilmiyorum ki karakola gitmeyede eşim sanırım izin vermez bak görüyosun işte nolacak senin bu vicdanın diyip duruyor :( bekliyoruz hala :/

Ama arayip ihbarda bulunmaniz iyi bisey.
Sakin olun korkmayin sonucta sizlik bisey yokki.belki detayli bilgi icindir.
Adresinizi ismini merak etmeyin paylasmazlar.
Bide yalan ihbar felan olsa bile esnaf vardi diyonuz kamera felan mutlaka cikar.
Banka adı vermiyim o bankanın oradaydı o kamera görmeseydi bi kafe vardı mutlaka onun kamerası vardır yahu kamerada yoksa esnaf cardı diyecemde noluyor bırak kızı diyen bir baba yürekli adam yoktu olaya karısacaklarını sanmıyorum

Arayanın polis olduğunu öğrenmişsiniz o zaman korkulacak bişey kalmamış. Siz en doğrusunu yspmışsınız. Milletçe çok duyarsız olduk zaten, sizin gibi insanlar lazım.
Gmrdüğünüz kıza bi zarar gelmemiştir inşallah.
İnşallah bu kızlar erkeklerin esiri olup nasıl böyle kör oluyorlar anlamıyorum . Cok kızıyorum henüz bir anne değilim ama bir evladım olursa nasıl büyüyecek diye endişeliyim artık..

En azından arayanlar gerçekten polismiş , bir an endişelendim .
Ekip neden gönderiyorlar sormadınız mı ? Acaba kıza bir şey mi oldu ? İnşallah basit bir prosedürden ibarettir .
Hic bir bilgi vermediler sadece ifade vereceksiniz demedikki dediler anlamadım bir acıklama yapsalar bende endişelenmeyecektim ama cımbızla laf aldım ağızlarından resmen

Banka adı vermiyim o bankanın oradaydı o kamera görmeseydi bi kafe vardı mutlaka onun kamerası vardır yahu kamerada yoksa esnaf cardı diyecemde noluyor bırak kızı diyen bir baba yürekli adam yoktu olaya karısacaklarını sanmıyorum
O an tek basina bisey yapman mumkun olmayabilirdi cunku kimse gik dememis.
Ama sen yurekli davranip polise ihbar etmissin.
İste herkes senin gibi olsa .
Millet bi kavga olsa durup izliyo bide.
Gecen kari koca kavga ediyomuz kadin araya girmis tek basina bide ustune dayak yemis .polisler diyoki sen niye karisiyon kari koca kavgasina.

Böyle bi olayı benim babam yaşamıştı, kızı biri zorla sürükleyerek koru gibi biyere götürmeye çalışıyomuş babamda hemen polisi aramış, bulmuşlar hemen kızı. Ve eve gitme gibi bir durumları olmadı polislerin o yüzden şaşırdım yani ama korkmayın bencede sizlik bir durum yok sonuçta böyle duyarlı olmak lazım.

O an tek basina bisey yapman mumkun olmayabilirdi cunku kimse gik dememis.
Ama sen yurekli davranip polise ihbar etmissin.
İste herkes senin gibi olsa .
Millet bi kavga olsa durup izliyo bide.
Gecen kari koca kavga ediyomuz kadin araya girmis tek basina bide ustune dayak yemis .polisler diyoki sen niye karisiyon kari koca kavgasina.
Hey gidi ülkem heeeyyyy Bunlar daha hic bişey daha neler göreceğiz bilmiyorum gelecekten endişeliyimm

Böyle bi olayı benim babam yaşamıştı, kızı biri zorla sürükleyerek koru gibi biyere götürmeye çalışıyomuş babamda hemen polisi aramış, bulmuşlar hemen kızı. Ve eve gitme gibi bir durumları olmadı polislerin o yüzden şaşırdım yani ama korkmayın bencede sizlik bir durum yok sonuçta böyle duyarlı olmak lazım.
Birde dedikoducu komsular var eve neden polis geldi aa ne oldu ki borcumu varmıs kocası olayamı karısmıs ? Vah vah diye söylenip duracaklar zaten en son beni polisler dedikoducu komsularım yüzünden alacaklar :)

iyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ? :KK17:
Ama neden ifade vermek istemiyorsunuz ki vereceksiniz ki bi ise yarayacak bi fark olacak bi dahakine kimseden cekinmeden yapamayacak ayni seyleri

Birde dedikoducu komsular var eve neden polis geldi aa ne oldu ki borcumu varmıs kocası olayamı karısmıs ? Vah vah diye söylenip duracaklar zaten en son beni polisler dedikoducu komsularım yüzünden alacaklar :)
:)
Evet heryerde var o komşular, bu yüzden çağırsalarmış keske yazılı ifade herneyse onun için

Ama neden ifade vermek istemiyorsunuz ki vereceksiniz ki bi ise yarayacak bi fark olacak bi dahakine kimseden cekinmeden yapamayacak ayni seyleri
Zaten ben telefonda herseyi anlattım , karsı tarafla yüz göz olmak herhangi bir durumda mahkeme olayına felan girmek şahitlik yapmak istemiyorum. Malum herkesten korkmak lazım

Back
X