Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

Bende ifadeyle ilgili diye düşünüyorum ama böyle hep 3 4 saat gecikiyorlar mı acaba ? Gelecez deyip gelmeyeceklermi ki bilemedim kac saat oldu :KK43:

Ya ifadeden önemli bir şey olsa bulunduğun adrese baskın yaparlardı . Yoğunlukları geçince eve geleceklerini , onlar gelmeden evden ayrılmaman gerektiğini belirtmek için aramışlar ama senin memur açıklayamamış sanki .

Ya ifadeden önemli bir şey olsa bulunduğun adrese baskın yaparlardı . Yoğunlukları geçince eve geleceklerini , onlar gelmeden evden ayrılmaman gerektiğini belirtmek için aramışlar ama senin memur açıklayamamış sanki .
Saatler oldu canım ya daha ne zaman gelecekler migrenim tuttu uyuyamıyorum gelecekler diye

Saatler oldu canım ya daha ne zaman gelecekler migrenim tuttu uyuyamıyorum gelecekler diye

Bence vur kafayı uyu :uykucu: . Bu saatten sonra neyin yazılı ifadesi ... zaten resmi ekip gelir ifade almaya . eee onlarda bu saatte gelmez yarın hallederler .

Yalnız senin atarlı memura takmış gibi hissettim bir an kendimi :D :D

Hayır anlamadığım yazılı ifade alacaklarsa bunu neden telefonda söylemiyor ki? İnsanı strese sokuyolar. Sonra insan böyle bir olay gördü mu Amaan hiç bulasmayayim diyo urkuyo.
Ayrıca sizi tebrik ederim. Seyirci kalmamissiniz.

eger bi aciliyet yoksa bu saatten sonra asla gelmezler ifade icin yarin ararlar ama mutlaka esinde yaninda olsun
Yarın ararlarsa gitmem artık önemli birşey yok demekki yoksa şimdiye coktan gelirlerdi dosyayı kapatmak icin imza felan atmam gerekiyordur bilmiyorum artık zaten yarın işim var gidememde

Gece gece ne işi var polisin sizin evinizde oda ilginç yani..
Hırsızlar 155 ten arayabiliyormuş.. kaç kere gördüm haberlerde.. ne bileyim inanamıyorum ki ben hiç :-(
Beni aradıklarında saat 6 7 civarıydı sanmıyorum ya bu ihtimal beni bulmamıstır heralde bu kadarda şanssız değilimdir heralde :(

Bence vur kafayı uyu :uykucu: . Bu saatten sonra neyin yazılı ifadesi ... zaten resmi ekip gelir ifade almaya . eee onlarda bu saatte gelmez yarın hallederler .

Yalnız senin atarlı memura takmış gibi hissettim bir an kendimi :KK70: :KK70:
Zaten bu saatte gelirlerse zahmet etmeyin siz geçin yatın ben devriye atarım diyeceğim :halay:atarlı memura bende taktım sürekli taklitini yapıyorum :21:

Hayır anlamadığım yazılı ifade alacaklarsa bunu neden telefonda söylemiyor ki? İnsanı strese sokuyolar. Sonra insan böyle bir olay gördü mu Amaan hiç bulasmayayim diyo urkuyo.
Ayrıca sizi tebrik ederim. Seyirci kalmamissiniz.
Aynen yaa vallahi böyle olunca bir daha denk gelsem karısmam ne kadar basım ağrıdı deyip uzaklasacagım ( asla böyle biri olamayacagım ama ) herkes bir bir böyle uzaklasacak bu konulardan haklısınız. Tesekkür ederim :)

Yarın ararlarsa gitmem artık önemli birşey yok demekki yoksa şimdiye coktan gelirlerdi dosyayı kapatmak icin imza felan atmam gerekiyordur bilmiyorum artık zaten yarın işim var gidememde
aslinda ihbar edenin kimlig aciklanmaz ciddi biseyde yoksa cagrilmaz insallah kotu bise yoktur isin icinde esiniz ne diyo peki

Keske yatip uyyacam ben geliyosa gelsinler deseydiniz:KK11:hayret bise telf demedimi memur bu saatten sonra gelinmez sabah gelirler diye.
Gece onemli bisey yoksa ifade icin kapimi calinir.

Belki gizli tanıklık yapmanız için diyorum ama yine de saçma geliyor .

Siz kesinlikle 155 i arayın bu olayı anlatın arayan polis mi hem bunu öğrenin hemde karakola gelip bilgi vericem diyin .

Belki o tartışma cinayete kadar gitti savcı falan gelecektir diye ihtimal kurdum ama size bunu soylerlerdi . .
Veya adam yakalandı kızın başına kötü bir şey geldi bu yüzden teşhis etmeniz de istenecek olabilir . .. bilemedim . 155 i arayın . .

Back
X