- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
Aynen öyle yapıyolar haklısınArtık iyilik yapmaya korkar olduk.
Seni tebrik ederim duyarlı olmussun.
Çevredekiler vah vah derler sadece.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapıyolar haklısınArtık iyilik yapmaya korkar olduk.
Seni tebrik ederim duyarlı olmussun.
Çevredekiler vah vah derler sadece.
Bende ifadeyle ilgili diye düşünüyorum ama böyle hep 3 4 saat gecikiyorlar mı acaba ? Gelecez deyip gelmeyeceklermi ki bilemedim kac saat oldu![]()
eşim var canım , haklısın neler duyuyoruzYine de yanlız falansan açma kapıyı ya
Neler duyuyoruz![]()
Saatler oldu canım ya daha ne zaman gelecekler migrenim tuttu uyuyamıyorum gelecekler diyeYa ifadeden önemli bir şey olsa bulunduğun adrese baskın yaparlardı . Yoğunlukları geçince eve geleceklerini , onlar gelmeden evden ayrılmaman gerektiğini belirtmek için aramışlar ama senin memur açıklayamamış sanki .
eger bi aciliyet yoksa bu saatten sonra asla gelmezler ifade icin yarin ararlar ama mutlaka esinde yaninda olsunSaatler oldu canım ya daha ne zaman gelecekler migrenim tuttu uyuyamıyorum gelecekler diye
eşim var canım , haklısın neler duyuyoruz![]()
Saatler oldu canım ya daha ne zaman gelecekler migrenim tuttu uyuyamıyorum gelecekler diye
Yarın ararlarsa gitmem artık önemli birşey yok demekki yoksa şimdiye coktan gelirlerdi dosyayı kapatmak icin imza felan atmam gerekiyordur bilmiyorum artık zaten yarın işim var gidememdeeger bi aciliyet yoksa bu saatten sonra asla gelmezler ifade icin yarin ararlar ama mutlaka esinde yaninda olsun
Beni aradıklarında saat 6 7 civarıydı sanmıyorum ya bu ihtimal beni bulmamıstır heralde bu kadarda şanssız değilimdir heraldeGece gece ne işi var polisin sizin evinizde oda ilginç yani..
Hırsızlar 155 ten arayabiliyormuş.. kaç kere gördüm haberlerde.. ne bileyim inanamıyorum ki ben hiç :-(
Zaten bu saatte gelirlerse zahmet etmeyin siz geçin yatın ben devriye atarım diyeceğimBence vur kafayı uyu. Bu saatten sonra neyin yazılı ifadesi ... zaten resmi ekip gelir ifade almaya . eee onlarda bu saatte gelmez yarın hallederler .
Yalnız senin atarlı memura takmış gibi hissettim bir an kendimi![]()
![]()
Aynen yaa vallahi böyle olunca bir daha denk gelsem karısmam ne kadar basım ağrıdı deyip uzaklasacagım ( asla böyle biri olamayacagım ama ) herkes bir bir böyle uzaklasacak bu konulardan haklısınız. Tesekkür ederim :)Hayır anlamadığım yazılı ifade alacaklarsa bunu neden telefonda söylemiyor ki? İnsanı strese sokuyolar. Sonra insan böyle bir olay gördü mu Amaan hiç bulasmayayim diyo urkuyo.
Ayrıca sizi tebrik ederim. Seyirci kalmamissiniz.
aslinda ihbar edenin kimlig aciklanmaz ciddi biseyde yoksa cagrilmaz insallah kotu bise yoktur isin icinde esiniz ne diyo pekiYarın ararlarsa gitmem artık önemli birşey yok demekki yoksa şimdiye coktan gelirlerdi dosyayı kapatmak icin imza felan atmam gerekiyordur bilmiyorum artık zaten yarın işim var gidememde
Bana gelene kadar o sokaktaki esnafa sorsalar ekip oraya gitmemişmi acaba strese sokuyolar insanı ifade değilse ne diye düşünüp duruyorumBenzer bir olay benimde basima geldi. Polis ihbar dogrulugunu teyit icin geldi eve kapidan konustuk onlara da anlattim gittiler
Senin bu vicdanın merhametin ne olacak hersey seni buluyor bundan sonra bir olay olsa seni arayacagım sen yoksan yalandır o haber diyoraslinda ihbar edenin kimlig aciklanmaz ciddi biseyde yoksa cagrilmaz insallah kotu bise yoktur isin icinde esiniz ne diyo peki
:) ya ama simdide insan korkuyo yarin kapi calsa korkarsiniz yani ben korkardim polisde adami bilgilendirmicekse bu millet nabsin bakip gecerler oyle isteSenin bu vicdanın merhametin ne olacak hersey seni buluyor bundan sonra bir olay olsa seni arayacagım sen yoksan yalandır o haber diyor![]()