Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

Ihbarinizi değerlendirmek için gelecekler hepsi bu. Tutanaklara geçsin, işte gittik ifade aldık, ihmal yok diye.
Bu şekilde düşünüyorum.
Bir şey olmuşsa bu saate kadar olmuştur zaten.
Basit bir kavgadir inşaallah.

Ihbarinizi değerlendirmek için gelecekler hepsi bu. Tutanaklara geçsin, işte gittik ifade aldık, ihmal yok diye.
Bu şekilde düşünüyorum.
Bir şey olmuşsa bu saate kadar olmuştur zaten.
Basit bir kavgadir inşaallah.
Kız iyi olsunda gerisi teferuat veririm ifade imza her neyse yeterki kız iyi olsun

İşte bütün ihtimalleri zorladim ama yine anlam veremedim .
Ben daha önce bir cinayete tanık olup ihbar ettim . yazılı ifade aldılar . Başkomiser bilmem ne hepsine tek tek gezdirdiler beni . ama resmi olarak adım geçmesin dedim sizin gibi. hani dedim sizin ki ee öyle bir şey mi olacak acaba..
Neyse demin bir arkadas demiş yazılı ifade almaya geliyorlar diye. Eşi polismis ona danıştı sanırım . .
Öyle bir devirdeyiz ki insan polis bile arasa tereddüt yaşıyor .
Geçmiş olsun diyorum . .

Cinayet e mi tanık oldunuz

Çok ürkütücü

Bu saatten sonra gelmezler zaten. Hayırlı geceler :)

Korkmanizi gerecektirecek bir durum yok ortada.. belkide bir hayat kurtardiniz.. ihbar etmeniz iyi olmus..

iyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ? :KK17:
Ya kesinlikle bildiğini söylediysen bile bunu söyleyipçekilmemelisin ifadeni ver kimliğinin gizli tutulmasını iste hayat bu hayat kıza ne oldu merak etmedinmi hem böyle şüpeler olmaz aklında vicdanında rahatlar elinden geleni yaptığın için bi dert gelmez başına korkma

kiza bisey olduysa gorgu tanigi olan bir tek siz varsiniz suan kayitlarda yalan ihbar derlersede esnaf size destek cikar ama muhtemelen kiza bisey oldu

adresinize gelip olayın tam olarak nerde oldugunu sorup o bölgedeki kamera yoksa esnaftan güvenlik kamerası görüntüsü falan almak için istemiş olabilirler, siz sadece bildiri yaptınız olaya müdahil olmadınız zaten rahat olun sıkıntı olacagını sanmam

Ya kesinlikle bildiğini söylediysen bile bunu söyleyipçekilmemelisin ifadeni ver kimliğinin gizli tutulmasını iste hayat bu hayat kıza ne oldu merak etmedinmi hem böyle şüpeler olmaz aklında vicdanında rahatlar elinden geleni yaptığın için bi dert gelmez başına korkma
Ben zaten ifade veririm vermek istemememin sebebi oradaki esnaflar benden öncesine şahit onların ifadesi daha iyi olur gidip sorsalar diye ama zaten yapılması gerekni yaparım artık bir kere aradık umarım kıza birşey olmamıştır belkide kız suan bana sayıp sövüyodur bilemiyorum :)

Back
X