- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi ekimkahvesen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gudubet fikirbelkide adli tiptan sonuc bekliyolardir bana bu gudubet fikirler nerden geliyosa
belkide adli tiptan sonuc bekliyolardir bana bu gudubet fikirler nerden geliyosa
belkide adli tiptan sonuc bekliyolardir bana bu gudubet fikirler nerden geliyosa
Bizim merakımız kadar ilgili olmamıslarki gelmediler hala21 sayfanın hepsini okudum merakla iki gündür :) hala gelmediler mi?
Gudubetvallahi gamli baykus gibiyim herkes bisey yoktur falan yazmis ben kendi kendume kesin ölmüstür diyorum artik pek bi cezasida yok kadina şiddetin oyuzden sanirim nickimi gudubet diyemi deissem :)
Ben sinirlenmiyeyim kim sinirlensin delim neyim olmadan nasıl ceza almam acaba ?Bende madurum çatladım burda![]()
Ben imza nedir bilmem deyip kapatırımHala gelen giden yok sanirim demekki kiza birsey olmamis en azindan guzel haber
Cagri kapatmak icinde 1 ay sonra ararlar artik aaa unuttuk biz sizden imza neyin alacaktik diye :)
Allah sendende razı olsun canım , teşekkür ederim inşallah dua ediyordur bugün kayınvalidem bana SEN NEDEN KARISIYOSUNKİ BELKİ EVLİLERDİ BELKİ ONLARIN ANLAŞMASI ÖYLEYDİ DEDİ ŞOK OLDUM CAHİLLE BİR OLUNMAZ DEDİM SUSTUM AYNISI BENİM BASIMA GELSE OĞLUNUDA POLİSE ŞİKAYET EDERİM DEDİM NIÇ NIÇ NIÇ BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLEMİYDİ BEN KAPIYI AĞZIM KAPALI AÇMAMISIM DİYE YEDİĞİM TOKALA BAYILDIĞIM OLDU NE POLİSİ AKSAM KOYNUNA GİRDİM DEDİ NE DİYEBİLİRSİN Kİ ? Ah ahhSen doğru olanı ihbar etmişsin Allah senden razı olsun canım amin herkes senin gibi duyarlı olabilse korkulacak durum yok hatta sevin senin sayende 1insanın hayatı kurtulmak üzeredir kimbilir
Allah sendende razı olsun canım , teşekkür ederim inşallah dua ediyordur bugün kayınvalidem bana SEN NEDEN KARISIYOSUNKİ BELKİ EVLİLERDİ BELKİ ONLARIN ANLAŞMASI ÖYLEYDİ DEDİ ŞOK OLDUM CAHİLLE BİR OLUNMAZ DEDİM SUSTUM AYNISI BENİM BASIMA GELSE OĞLUNUDA POLİSE ŞİKAYET EDERİM DEDİM NIÇ NIÇ NIÇ BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLEMİYDİ BEN KAPIYI AĞZIM KAPALI AÇMAMISIM DİYE YEDİĞİM TOKALA BAYILDIĞIM OLDU NE POLİSİ AKSAM KOYNUNA GİRDİM DEDİ NE DİYEBİLİRSİN Kİ ? Ah ahh
O ll.Abdulhamit donemindeydi artik Cumhuruyete gectik deseydinAllah sendende razı olsun canım , teşekkür ederim inşallah dua ediyordur bugün kayınvalidem bana SEN NEDEN KARISIYOSUNKİ BELKİ EVLİLERDİ BELKİ ONLARIN ANLAŞMASI ÖYLEYDİ DEDİ ŞOK OLDUM CAHİLLE BİR OLUNMAZ DEDİM SUSTUM AYNISI BENİM BASIMA GELSE OĞLUNUDA POLİSE ŞİKAYET EDERİM DEDİM NIÇ NIÇ NIÇ BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLEMİYDİ BEN KAPIYI AĞZIM KAPALI AÇMAMISIM DİYE YEDİĞİM TOKALA BAYILDIĞIM OLDU NE POLİSİ AKSAM KOYNUNA GİRDİM DEDİ NE DİYEBİLİRSİN Kİ ? Ah ahh
Hahaahahhahahaaha favorilerime ekleyeceğim bu cevabıO ll.Abdulhamit donemindeydi artik Cumhuruyete gectik deseydin![]()