Off klozette kıl nedir ya. Nasıl şeyler hayal ettiniz bilmiyorum ama normal insanlar gibi tuvaletten sonra sifon çektiğimiz için hayatımda hiç klozetin içi pis olmadı. Yani temizlenmiş ile temizlenmemiş arasında hiç fark yok. Pis dememin sebebi çamaşır suyu dökmeden mikroplar ölmez diyeydi. Eşimin kılı dökülüyor mu bilmiyorum ama ben hiç görmedim belki alıyordur. Lavaboda da sümüğün ne işi var?
Yani ben kendi evime dağınık diyorum ama lavabosunda sümük barındıran kadın bana laf ediyor

arkadaşlar iyi misiniz siz ya. Lavabo ve banyoya pis dememin tek sebebi mikro canlılardı hani çamaşır suyu olmadan ölmez diye. Yoksa NORMAL MEDENİ BİR İNSAN OLARAK LAVABOYU KULLANINCA OLDUĞU GİBİ BIRAKMIYORUZ.
Kedim çok tüy döküyor bu benim elimde olan bir şey değil, günlük tararım ama dökülür. Kaldı ki kedimden iğrenmiyorum, dökülen tüylerini bile seviyorum.
Ben zannediyorum ki herkes benim gibi o yüzden gelen kadın beni kınar. Sümüklü lavabo kıllı klozeti olan kadınlar varmış ben onların yanında zaten kadın teşekkür eder bana ahaha