Eve Tv almakla hata yaptıgımı en baştan beri biliyordum zaten ..

Millet kocasına sevgilisine bilmem nesine sahip çıkamıyo suçu televizyona atıyo :)

Birde ben bu diziyi istemiyorum ama yayından kalkmıyo diyen benciller var. Hayır yani medya sektörü bireye özel çalışmıyor . İzleyen izler "ben istemiyorum kalksın " demek ne yahu ?

ben etmiştim o lafı okusaydın ne amaçla yazdığımı da anlardın
ben artık kardeşlerin aynı adama ya da kadına aşık olduğu ve bunun çok normal gösterildiği ve sürekli şiddetin kol gezdiği dizilerden bıktım
çoğu da çocukların uyanık olduğu ailecek izlenen dizilerde var maalesef

asıl bencil sensin o zaman sırf izlemek toplum üzerindeki etkisini düşünmüyosun. medya kişiye özel çalışmıyo olabilir ama bu toplum yararını hiçe saymak anlamına gelmemeli birtakım denetleyici ve düzenleyici kuruluşlar boşuna mı var.
bunlar bi iki tane olsa anlicam özellikle yaprak dökümünden sonra çıkan dizilerin %90ında bu tema var
bu ahlak dışı olaylar insanlara normal gelmeye başladı artık bu kadar göze sokulduğu için
sen görüşünü bildirirsen ben de bildiririm
dizilerde sürekli bu temanın işlenmesinden rahatsız oluyorum
dzilerin toplum üzerindeki etkilerini düşündüğüm için bencil olarak adlandırılacaksam evet bencilim

Toplum olarak bizlere verilen bilinçaltı mesajların farkında bile degiliz ki herkes teknoloji devri demiş.

Cudana yorumum sana ,,, bizlerde biliyoruz o verilen mesajları özellikle çizgifilmlerde :34::34:
Fikrin nedir o zaman ne yapsın konu sahibi.
A desek olmuyo B desek olmuyo o zaman çıkarsın evden.
Bundan başka alternatif nedir ?

Herkes kendince yorumunu yapıyor.Çok rahatsızca evde bulundurmasın tv.

İzlemeyecek, ya da kanal degiştirecek başka çaresi yok ki,
ama benim demek istediğim de açık olan kanalda illa da çırılçıplak kadın olmasına gerek yok,
zaten bir şekilde beyine gizli sinyaller gönderiliyor birileri tarafından...

arkadaşım ben zaten tv çıplaklık demedim ki bir önceki arkadasın yorumuna yazdım demiş ya konu sahini çıplaklıgı istemor.
bende evde olmasın tv demiyorum ama ne desek olmuyo o zaman atsın evden yorum yazanlara bozuluyor ya ..
daha önceki yorumlarımı okumadın herhalde :34:
e tamam işte tv de görmese dışarda var her yerde var bunlardan kaçış yok diyorum farklı şeyden bahsetmiyorum..
yorumumu alıntılamdan önce inşallah önceki yazdıklarımı görmüşsünüdür.
sanki ben aksi birşeyi savunmusum gibi davranıyorsunuz.sonuç olarak tv siz ev olmaz diyorum. bana göre. gerektiği miktarda gerektiği yerde izledikçe hiçbir sorun yok :34:

konu sahibiyle dalga geçilmiş resmen bırakında bozulsun
tüm msjları okudum ama kimin ne yazdığını ezberleyemedim..siz benim yorumu alıntılayınca bende cevap verdim..
gerektiği miktar nedir onuda anlamadım bir filmde ''izleyenler kapayın gözleri sevişicez''denmiyor ki
başkalarını bilmem ama bizde aile büyükleri olunca ''tv kapatalım demiyoruz o kenarda açık durur hep e açık oluncada izlenir
neyse fikrimi her msj da ayrı anlatmayayım yeterince yazdım:31:

Ek olarak;
Konu sahibine neden bu kadar tepki verildiğini anlamlandıramadım ben,
basit bir kışkançlık degil bu.

Toplum olarak bizlere verilen bilinçaltı mesajların farkında bile degiliz ki herkes teknoloji devri demiş.

Evet teknoloji devrindeyiz, fakat adamlar öyle bir teknoloji kullanıyor ki kadın cinsel obje olmaktan kurtulamıyor.

En başta çocuklardan başlayarak yapıyorlar bunu.
Eklediğim afişlere dikkatli bakın.
İlk bakışta aslanın yüzünü oluşturmuş gibi dursa da arkası dönük sırtı açık iç çamaşırlı bir kadın var.

Diğer afişte aynı şekilde ve daha nice çizgi filmlerde.

İlla görsel olarak çırılçıplak olmasına gerek yok yani...
bence hala anlamadılar:50:
googlea subliminal mesaj yazsalar yeter

Birbirinizi yeterince rencide ettiyseniz konuyu kapatıyorum...

Back
X