- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Aynı ilçedeyiz sadece sokaklar farklı. Hatta kardesimin anaokulu kaydı istediğimiz okulda cıkmıstı oraya gitti. Ama 1.sınıf nedense bize uzak olan okula cıktıVermek istediğiniz okulun ilcesine ikamet taşımanız gerek.Yoksa sistemden adrese gore hangi okul ise orası çıkıyor
Onu bende anlamıyorum. Anaokulu istediğimiz okula cıkmıstı oraya gitti. 1.sınıfta uzağa cıktıEve uzak okula Nasıl kayıt oldu
Adrese dayalı kayıt sistemindeki okul hangisi
Ben annemin karsı sokagında oturuyorum benim adresle olur o zaman oturdugum apartmandaki cocuklar hep bize yakın okula gidiyorVermek istedgnz okula yakın bi akrabanz komsunz varsa öğrenciyi o evde misafir gostereblrsnz kaymakamlktan yapılıyor sanrm.
Ben annemin karsı sokagında oturuyorum benim adresle olur o zaman oturdugum apartmandaki cocuklar hep bize yakın okula gidiyor
Onlarda kardesimin kaydının cıktıgı okula gidiyorAnnenizin apartmandaki çocuklar nereye gidiyor
Yani bir sokakla mahallede okul değişiyor da
Genelde bu değişiklikleri ikinci dönem başında yapıyor aileler
Bizim otyrdugumuz semtte cok okul var ama bize en uzak okul cıktı. Servise de annem güvenip veremiyor okul da ıssız yerde tekstil atölyeleri var etrafında serseriler var otobana yakın napcaz bilmiyorumBizim sitedeki çocuklar anaokuluna çok daha gözde bir semtteki okuka gittiler uzak esasen
Ama ilkokul köy okuluna çıkıyor ki yürüme mesafesi değil
Yürüme mesafesindeki okul öbür mahallenin görünüyor
Bu yıl okula başlayacaklar o uzak anaokuluna gittiler yıl içinde de adresleri diğer mahalleye aldılar ki yakın okula gidebilsinler yoksa köy okuluna gidecekler
Köy okulu da çok küçük ve Büyükşehir'in göbeğinde bir sürü öğretmeni yok
Para sıkıntı değil keske olsa bugun halledecektik kayıtlar temmuz 20sinden sonra baslayacakmusArkadaşım baya uzak bir okula kayıt yaptırdı okul yönetimi ile görüşerek ve biraz para bırakarak ki iki farklı belediyeye bağlı semt bahsettiğim. Okul yönetimi ile konuşun,muhtemelen para isterler ve kontenjan varsa alırlar.
Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur. 20 temmuz ise o gün gidip konuşun derim.Para sıkıntı değil keske olsa bugun halledecektik kayıtlar temmuz 20sinden sonra baslayacakmus
Para sıkıntı değil keske olsa bugun halledecektik kayıtlar temmuz 20sinden sonra baslayacakmus
Evet olur sizde misafr gosterinBen annemin karsı sokagında oturuyorum benim adresle olur o zaman oturdugum apartmandaki cocuklar hep bize yakın okula gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?