eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

canim ben de yurtdisindayim 20 euro Saat ücretidir.
tüm gün kesinlikle olamaz
burada öyleymiş.ama bir süpürge bir vileda bitti gitti gibi.yüzeysel yani.
duyduklarım bunlar gözümle görmedim tabiki:)
bu is olmadı sanırım.ama bir daha böyle bir fırsat bulursam daha detaylı arastiririm.
teşekkür ederim cevabınız için:)

merhaba herkese
hayırlı akşamlar sevgiler saygılarEn Büyük KK
ben ilk defa temizliğe gideceğim.
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
saçma gelebilir derdim ama lütfen kirmayin beni:oops:
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
tekrardan çok teşekkürler herkese..

bizim eve gelen yardimci bayan da keske sizin nezaketinizde olsa. yerdeki tartiyi ocagin uzerine, terligi yastigin uzerine koyacak kadar suursuz.
siz en basta bu tur sart surt konusunda bilincli olun en buyuk arti puan olur.
ben yurt disinda yasadigim icin turkiyedeki fiyatlar konusunda fikrim yok, arkadaslar bilgilendirmislerdir saniyorum.
rast gelsin.

bizim eve gelen yardimci bayan da keske sizin nezaketinizde olsa. yerdeki tartiyi ocagin uzerine, terligi yastigin uzerine koyacak kadar suursuz.
siz en basta bu tur sart surt konusunda bilincli olun en buyuk arti puan olur.
ben yurt disinda yasadigim icin turkiyedeki fiyatlar konusunda fikrim yok, arkadaslar bilgilendirmislerdir saniyorum.
rast gelsin.
çok teşekkür ederim.sizin nezaketiniz:KK200:
fena olmuş yaptıkları:olamaz:
normalde evde böyle şeylere dikkat etmeyen biri dahi olsa
yaptığı işte çok daha düşünceli olmalı insan.
insan verdiği paranın karşılığını , hakedildigini görmek ister.
işini düzgün yaparsa aldığı parayı hakeder.
devamı gelir.
yani iki tarafında memnuniyeti önemli.
her işte öyle tabiki:)

çok teşekkür ederim o sizin kibarliginiz.
ev sahibide acemi sanırım:))oda bana soruyor.
ben çamaşır suyu felan alır koyarım dedi.ihtiyaç olanı sen al ben öderim sonra dedi.
tuvalet banyoda ne gibi şeyler kullanmaliyim bilemedim.mesela yerler viledayla mi silinecek.kadından vile da mi isteyeceğim.bana kalsa kovayla bezle silerim daha temiz olur.
yazdikca batiyorum galiba:))
şimdiden kolay gelsin
yerler vileda ile silinsin istemem ben, elle silinmesi gereklidir
temizliğ oda oda yapın
önce camlardan başlayın
sonra oda oda temızleyın , en on koridor sonra da banyoyu temızlersınız

merhaba herkese
hayırlı akşamlar sevgiler saygılarEn Büyük KK
ben ilk defa temizliğe gideceğim.
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
saçma gelebilir derdim ama lütfen kirmayin beni:oops:
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
tekrardan çok teşekkürler herkese..

Keşke herkes sizin gibi olsa. Hakka hukuka bu kadar dikkat edip, hassas davranmanız ne güzel kutlarım sizi.
Boş evi temizlemek daha kolaydır, camlar için pamuksuz fiber bezler iz bırakmıyor. Yerler içinse sirke, elle sildiğiniz suya birkaç damla koyduğunuzda parlaklık yaratır daha temiz yapar. Banyo ve mutfak için ise aspirin öneririm size.
Kolay gelsin şimdiden.

Keşke herkes sizin gibi olsa. Hakka hukuka bu kadar dikkat edip, hassas davranmanız ne güzel kutlarım sizi.
Boş evi temizlemek daha kolaydır, camlar için pamuksuz fiber bezler iz bırakmıyor. Yerler içinse sirke, elle sildiğiniz suya birkaç damla koyduğunuzda parlaklık yaratır daha temiz yapar. Banyo ve mutfak için ise aspirin öneririm size.
Kolay gelsin şimdiden.
çok teşekkür ederim.
:KK200:
evet keşke herkes için önemli olsa hak hukuk, hayat çok daha kolay olurdu bir çoğumuz için.
yazdikllarinizi evimde uygulaycagim artık:)

Çok kibarsınız, keşke sizin gibi biriyle çalışabilseydim.
Ev sahibi malzemeleri size sormadıysa kullanılmasını istediklerini almıştır. Almadıysa da gittiğinizde söylersiniz.
Fiyat Ankara'da tam gün 120 civarı.
ben de ankaradayım ama 150 ye geliyor kadın. çevremdekilerin de öyle

cayimin sekeri cayimin sekeri sizi tebrik ederim,keşke herkes böyle ince düşünse. Geçen sene hamileyken mutfağım için çağırdım birini keşke görsen ay bu ne ya ne zor bi mutfak canım çıktı bidi bidi. Sinir etti beni. Patronu aradi sonra memnun kaldinizmi diye sırf işinden olmasın diye evet dedim ki fırınımı kirli birakmişti.
İnsan ne yapıyorsa yapsın elinden gelenin en iyisini yapmalı ha illaki kusur olur o ayri.

cayimin sekeri cayimin sekeri sizi tebrik ederim,keşke herkes böyle ince düşünse. Geçen sene hamileyken mutfağım için çağırdım birini keşke görsen ay bu ne ya ne zor bi mutfak canım çıktı bidi bidi. Sinir etti beni. Patronu aradi sonra memnun kaldinizmi diye sırf işinden olmasın diye evet dedim ki fırınımı kirli birakmişti.
İnsan ne yapıyorsa yapsın elinden gelenin en iyisini yapmalı ha illaki kusur olur o ayri.
çok teşekkür ederim.:KK200:
haklısınız.bütün mesele bu elinden geleni yapmak.
bazen elimizden geleni yapmak için bile fırsatımız olmuyor.olanlar değerlendirmeli bence.:)

Tebrik ederim sizi keşke herkes her işinde böyle sizin gibi düşünüp güzelce işini yapsa. Geçenlerde boş evime temizlikçi aldığımda gelen kadın bolca arap sabunu istedi benden. Cam, kapı ve pimapenler rezalet haldetken açıldılar pırıl pırıl oldular. Özellikle pimapen ve kapı için arap sabunu hem işinizi kolaylaştırır hem de güzel sonuç alırsınız. Şimdiden kolay gelsin. Önünüze daha güzel kapılar açılsın inş.

bu is olmadı sanırım.ama bir daha böyle bir fırsat bulursam daha detaylı arastiririm.

Valla bize abd de temizlikçi geldi. 2.5 saatine 50 dolar. Geldi evi süpürmek yok zaten elinde fis fis yerlere püskürtü Vildan ile süpürür gibi sildi. Bu arada ayakkabıları ayağında. Sildigi yerlere basiyor gexiyor falan. bulaşıkları yıkadı yalap sap, güya banyoyu temizledi aynayı bile sıkmıyor. Camları silmesi ekstra 13 dolar zaten onun disini kesinlikle silmiyor, içeriden sildi. Bir daha çağırmadım tabi.

Sen yurt dışında isen türk birilerine temizliğe gidersen daha iyi olur. Yabancılar ile temizlik anlayışımiz çok farklı. Zaten türk de istediği gibi birini bulamıyordur. Günlük 20 euro çok az bu arada.

Valla bize abd de temizlikçi geldi. 2.5 saatine 50 dolar. Geldi evi süpürmek yok zaten elinde fis fis yerlere püskürtü Vildan ile süpürür gibi sildi. Bu arada ayakkabıları ayağında. Sildigi yerlere basiyor gexiyor falan. bulaşıkları yıkadı yalap sap, güya banyoyu temizledi aynayı bile sıkmıyor. Camları silmesi ekstra 13 dolar zaten onun disini kesinlikle silmiyor, içeriden sildi. Bir daha çağırmadım tabi.
orası daha iyiymiş:))
haklısınız ama çevre edinmek için çevre lazım.
bir seferlik bir durumdu yinede heyecan yaptım düzgün yapayım diye.olmadı zaten.
dünden beri geri dönmedi ev sahibi.
kısmet artık.
evet 20 euro yurt dışında 20 lira gibi harcaniyor.çok kıymeti yok.
ama en azından bir pazar harçlığı çıkar.
herşeyin hayırlısı.belki başka bir yerden bir is çıkar.
su an örgü yapıyorum mesela.
onlari satmaya çalışıyorum.
teşekkür ederim yazdiklariniz için:KK200:

Tebrik ederim sizi keşke herkes her işinde böyle sizin gibi düşünüp güzelce işini yapsa. Geçenlerde boş evime temizlikçi aldığımda gelen kadın bolca arap sabunu istedi benden. Cam, kapı ve pimapenler rezalet haldetken açıldılar pırıl pırıl oldular. Özellikle pimapen ve kapı için arap sabunu hem işinizi kolaylaştırır hem de güzel sonuç alırsınız. Şimdiden kolay gelsin. Önünüze daha güzel kapılar açılsın inş.
çok teşekkürler.
inşallah.
Allah herkese hayırlı kapılar açsın.
:KK36:

Cok hossunuz ya. Nasil da ozene bezene guzel guzel anlatmissiniz. Hislerimde yanilmamisim sizinle ilgili.
Bos evmis daha kolay olur isiniz. Ama 80 lira az. Yarim gune sigdirmaya calisin derim. En onemli yerler banyo mutfak tuvalet olur. En cok vaktinizi de onlar alir. Arkadaslar zaten her seyi yazmis, eger tam gun calisacaksaniz yemek ayarlamalilar size. Ya ucretini odemeliler ek olarak ya da yemek getirmeliler bu is boyle oluyor.
Kolay gelsin. Darisi is begenmeyenlere. Yuksek mevkiilerde calisip da normal insani hor gorenlere

Cok hossunuz ya. Nasil da ozene bezene guzel guzel anlatmissiniz. Hislerimde yanilmamisim sizinle ilgili.
Bos evmis daha kolay olur isiniz. Ama 80 lira az. Yarim gune sigdirmaya calisin derim. En onemli yerler banyo mutfak tuvalet olur. En cok vaktinizi de onlar alir. Arkadaslar zaten her seyi yazmis, eger tam gun calisacaksaniz yemek ayarlamalilar size. Ya ucretini odemeliler ek olarak ya da yemek getirmeliler bu is boyle oluyor.
Kolay gelsin. Darisi is begenmeyenlere. Yuksek mevkiilerde calisip da normal insani hor gorenlere
yaa gerçekten çok çok teşekkür ederim:KK200::KK200:
tanımadan görmeden bile böyle bir intiba bırakmak ne mutlu.
su an tek kazancim bu oldu:))
ama işten daha değerli oldu benim için.:KK19:
ev sahibi aramadı.
sanırım başka birini buldu.:110:
hayırlısı..
başka ve davami olan is imkanları çıkar inşallah karşıma.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
tekrar tekrar teşekkürler..

Back
X