• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve yardımcı almayı düşünüyorum fakat

• Konu Sahibi Konu Sahibi suz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

suz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
363
4
66
Hatay
Kızlar merhaba.bu açtığım ilk konu fakat eski uyelerdenim.benim şöyle bir sorunum var.3 aylık hamileyim fakat migde bulantilarimdan doğru dürüst evi temizleyemiyorum.bu sebeple evin günlük işlerini yapacak bir hanım düşünüyorum.haftanın 3 gunu öğleden sonra gelecek toz alıp yerleri supurup silecek 3 güne bir ütü yapıp 15 güne bir de camları ve kapıları silicek.yalnız oturduğumuz daire çok büyük.aylık maaş vermeyi düşünüyorum.sizce bu maaş ne kadar olmalı.çok verip aptal yerine düşmeyi istemiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.

seninle aynı durumdayım..yarın tüm evi temizleticem..duvar ,halı,koltuk silinmeyecek ve mutfak dolaplarının içini silmeyecek bitek..100 lira vericem..
ama evim büyük değil..

Son düzenleme:
Badezuzum canım teşekkür ederim yazdığın icin.gerçekten ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.

Benim yasadıgım şehirde suan ki yardımcı fiyatlari tüm gün 70ile 80 arası yarım günde 35 tl ile 40 tl arası dır

Yaşadığınız yerdeki ğiyasa piyatları nedir bilmiyorum ama ben günlük 110 veriyorum , haftada 1 geliyor.
Aylık daha hesaplı oluyor tabi.
Yarım günden hesaplayın, haftada 1,5 gün eder.
Benim verdiğimden düşünürsek 500 , ekstrasıyla 650 civarı ama buradaki fiyatla.

Son düzenleme:
haftada 3 yarım gün için yol dahil 350tl veriyorum. Evimde çook büyük.

Ablamda hamile,evini o da yardımcıya temizletiyor.
Günlük 80 tl alıyor yardımcısı,tüm her yeri silip süpürüyor temizliyor. Ablamın evi de oldukça büyük.

aylık veriyorsanız bence çok uygun.ben günlük 90 tl veriyorum.tabi haftada üç gün gelince ev zaten temizdir.

evet tabii 350tl aylık veriyorum.
Tabii haftada bir yapılan iş ile haftada 3 farklı olur ev haliylen çok pislenmiyor
ama kızım var 4 yaşında haliylen dağılıyor

canım valla ben aylık 500 veriyorum evimde 2 katlı yardımcım haftada 2 defa geliyor

550 600 tl uygun bence 1 de gelip 5 de çıkabilir haftada 3 gün bu birazda semte göre değişiyor yol parasını heasba katarsak

Yan komsum aylık 650verıyor aylık gunlukler ıse sırketse120falan alıyor tam gun normaldede90a gelıyorlar tam gun

Bende sonunda buldum yardimci 100 tl ye gelecek ayda iki kere. Ikna edersem yarim gun her hafta istiyorum. Yarim gun gelmek istemiyor.

Kızlar merhaba.bu açtığım ilk konu fakat eski uyelerdenim.benim şöyle bir sorunum var.3 aylık hamileyim fakat migde bulantilarimdan doğru dürüst evi temizleyemiyorum.bu sebeple evin günlük işlerini yapacak bir hanım düşünüyorum.haftanın 3 gunu öğleden sonra gelecek toz alıp yerleri supurup silecek 3 güne bir ütü yapıp 15 güne bir de camları ve kapıları silicek.yalnız oturduğumuz daire çok büyük.aylık maaş vermeyi düşünüyorum.sizce bu maaş ne kadar olmalı.çok verip aptal yerine düşmeyi istemiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.

kaldığım ev çok büyük değil
abla haftada 3 gün geliyor, sağolsun cam kapı da yapıyor 2 kez
600 tl ye anlaşmıştık

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çok teşekkür ederim .sanırım 500 600 civarı bir fiyat vericem.bir kac kişiyle görüştüm şimdilik kafama yatan biri olmadi .haftaya 6 kişi daha görüşmeye gelecek.umarım uygun bir hanım bulabiliriz

Aslında fiyatlara bakınca mantıklı geliyor haftada 3 yarım gün almak.
Ben haftada 1 alıyorum 450 ye geliyor.
En azından her daim eli evin üstünde olur.
Ama güvenilir birini bulmak çık zor.
Haftaya 6 kişi gelecek demişsiniz şirketten mi çağırıyorsunuz ?

bana haftada 2 gün geliyor (pazartesi-cuma) tüm ev düzenimi sağlayarak bana da 1-2 tencere yemek bırakıyor :) ayda bir kerede derin temizlik yapıyor ben 300 TL veriyorum.

Hepiniz hamilemisiniz?
Degilseniz, neden kendiniz yapmıyorsunuz? :26:
Ayda hemen hemen 300 eu..
Cok para ya:27:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X