Doğuma Hazırlık eveeeeet ikinci oğluma isim kızlar:)))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi bedef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.ve ikinciye oğlum olacak.bende isim konusunda karar veremiyorum.ama 2012 model isim istemiyorum.sadece kulağa hoş gelsin ve güzel anlamı olsun.evet fikirleriniz bekliyorum.

Yekta ; tek,eşsiz

Kıvanç; sevinç ,coşku

Tunca: tunç gibi ,meriç nehrinin bir kolu

Koral; yiğit koruyucu

Yalın ;sade ,gösterişsiz

Altan; Hakanlara verilen san

Işık

Tunç

Melih :güzel ,şirin

Aral : takımada ,sıradağlar

Kerem; cömertlik ,soyluluk ,büyüklük

Olcay :şanslı ,talihli

Mercan

Balkan ;sarp ve ormanlık sıradağlar

Eralp ;yiğit

Ali

Bulut

Deha

Son düzenleme:
benim bi oğlum olursa ya ahmet inanç yada ahmet aras koymayı isterim eskiden emiri çok severdim ama çok moda umut isminide çok beğenirim

Karan: Kahraman yürekli anlamı
ayrıca Kerem

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için.devamını bekliyorum.
kolay söylensin bağırsın isim diyo.ilk oğluma eeeyyyymeeeen demek kolay geliyo seslenirken.buda öyle kolay olsun diyo.mesela ''Ğ'' li isim istemiyoruz.yiğit,çağlar insanın dili dolanıyo.

erkekmiymisssss hayirli olssunnnnnn

eymen cok guzel bnim oglum ola idi omer asaf olcakti :)) yahut omer farukk

evet canımm fotoğrafta sende görmüştün.şimdi harıl harıl isim arayışına girdik ömer asaf çok uyumlu gerçekten.ama amcasının adı ömer:1: diğer adıda faruk.yani ömer faruk zaten var ailede benim dayımın adıda ömer.böyle mubarek isimler koymayı çok istiyorum.fakat daha kulağa değişik gelen bi isim denk gelmedi.eymen ismini çok beğenmiştim hem sahabe adı hemde anlamı çok güzel.şimdi başka bunun gibi içime sinen bi isim bulamıyorum önerin için teşekkür yinede

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin :16:
Biz eşimle aylarca karar veremedik, bende 2012 isimlerinden istemedim,
Enes, Kaan, Yusuf, Yasin, Emir, Mert bunlar vardı listede.
En sonunda Enes ve Kaan arasında kaldık, çekiliş yaptık Kaan çıktı :nazar: :16:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin :16:
Biz eşimle aylarca karar veremedik, bende 2012 isimlerinden istemedim,
Enes, Kaan, Yusuf, Yasin, Emir, Mert bunlar vardı listede.
En sonunda Enes ve Kaan arasında kaldık, çekiliş yaptık Kaan çıktı :nazar: :16:

evet canım insan karar veremiyo.bizde heralde bi kaç tane bulup çekiliş yapacağız.ama işte o isimleri bulmak mesele önce çekiliş için isim bulmak lazım.kaan çok güzel bi isim.adıyla yaşasan bebeğin.sağlıkla

emir güzel bi isim ama emir arkadaşım var.yeni bi isim değil aslında aklımda çok isim var ama işte çevremde olunca koymayı pek istemiyorum.öff ne zor yaa gerçi daha zamanım var ama şimdiden bu kadar kararsız kalırsam doğuma yakın ne yaparım bilmem.

eray.arman.eren.demir.eymen.yaman.doruk.ege.poyraz .yağız.kutsal.görkem.egemen.danyal.kerem.tuğrul.buğra.ali yuşa.ege yuşa.barkın.tibet.aras.

Kenan, kerem, furkan, taha, arda, sinan, yusuf, eymen

Bunlar güzel bence

Ali:)
hem telafuzu kolay hem her çağa uygun hem de çok güzel bence..
eymenle uyumlu olsun diye efe yada ege de güzel..

ben de aynı dertten muzdaribim :(((Ali Yasir, Ahmet Aras, Emir, Sarp, Baturalp, Beyazıt, Fırat vs... arasında kaldık eşim babasının ismi olan Ahmet i istiyo yanına ne istersen ekle diyo. bende evlenmeden önce Ahmet koyucam diyodum ama çocuğa dedenin isminin konmasına feci karşı olduğum için evlendikten sonra vazgeçmiştim:)))

napıcam bilmiyorum. kimse zorlamıyo beni ama ince bi psikolojik baskı da yok değil yani:) insan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş ya, ben çok gülerdim dedesinin ismini koyanlara. yapmayaydım keşke:((((

ben de aynı dertten muzdaribim :(((Ali Yasir, Ahmet Aras, Emir, Sarp, Baturalp, Beyazıt, Fırat vs... arasında kaldık eşim babasının ismi olan Ahmet i istiyo yanına ne istersen ekle diyo. bende evlenmeden önce Ahmet koyucam diyodum ama çocuğa dedenin isminin konmasına feci karşı olduğum için evlendikten sonra vazgeçmiştim:)))

napıcam bilmiyorum. kimse zorlamıyo beni ama ince bi psikolojik baskı da yok değil yani:) insan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş ya, ben çok gülerdim dedesinin ismini koyanlara. yapmayaydım keşke:((((

Back
X