Saç Uzatma Yöntemleri Eveeet saç uzatmak isteyenler buyrun ^^ 2 haftada 7 cm uzadı :)) ;))

simgenur_00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
34
10
3
32
Eveet kızlar yaklaşık 2 hafta önce kırıklarımın hepsini aldırdım ne kadar varsa gitsin dedim yaklaşık 7 cm gitti.Belime kadar uzatmak istiyorum saçımı ve saçlar kesilince bi bunalıma girdim ne kadar güzelleşse de kırıklar alınınca neyse..evde hindistan cevizi yağı ve yılan yağı vardı haftada 3 gün yılan yağı 3 gün de hindistan cevizi yağı uyguladım.Şu an size saçlarımın parlaklığını yumuşaklığını anlatamam o kadar sağıklı ve hızlı uzuyor ki 2 haftada 7 cm geri geldi hedef belime kadar ^^

Yilan yagini nerden aldin? Ben ogrenmek isterim detaylarini :)))
aktarda bulunuyor canım. iki yağ içinde geçerli diyelimki yılan yağını sürdün sürdükten 1 saat sonra yıkıyosun ama önce şampuan sür su deymeden önce çünkü çıkmıyor öbür türlü ve kesinlikle bu saç uzatma süresince saçına fön makinesidir düzleştiricidir saçı kıracak şeylerden kaçın veee kuru bir şekilde saçını sakın tarama hep ıslat taramadan önce.Bu arada saçı sürekli tararsan uzuyor diye duydum.Kardeşime kuzenlerime bile tarattırıyorum arada

Ay Nasıl heveslendim ha bende alayım yılan yapı ve hindistan cevizi yağı mı dedin? Ay bi daha yazar mısın çok heveslendim heyecan yaptım

Ay Nasıl heveslendim ha bende alayım yılan yapı ve hindistan cevizi yağı mı dedin? Ay bi daha yazar mısın çok heveslendim heyecan yaptım
Evet canım yılan yağı ve hindistan cevizi yağı aktarda bulabilirsin.benim programım şu pazartesi çarşamba cuma yılan yağı salı perşembe cumartesi hindistan cevizi yağı pazar ise boş.. her iki yağ içinde geçerli duş almadan 1 saat önce saç dibinden tut ucuna kadar masaj yapa yapa yedirilecek duşa girdiğinde saçına su değmemeli ilk şampuan sür sonra suyu aç yoksa yağlar saçında kalır :))) daha fazla merak ettiğin şey varsa yazayım canımm

Bugün alıyorum canımm inşallah bende de işe yarar çok sıkıldım böyle yavaş uzamasından

2 haftada 7 santim bana pek inandırıcı gelmedi nedense ayda 4 5 santim için insanlar kırk takla atıyor.
Ayrıca hindistan cevizi yağı (soğuk preslenmişten bahsediyorum) her gün saça sürülecek birşey değil hafta 1 en fazla 2 yapılır

o zaman sen dediklerimi uygulama :)))

kizlar Allah aşkına yapmayın etmeyin iyi misiniz siz ya ?
haftada 6gun yağ sac gozenegini öyle bi tıkar ki hem saç derinizden hem saçınız dan olursunuz.
sac uzatma kuru bile haftada 1 yapılıyor.haftada 1yapılmasına rağmen 2,3hafta ara veriyor insanlar sac yorulmasin sac derisi nefes alsın diye !!!!
bu kadar cehaletle başlamayin ise
o yağ göreneklerinizi öyle bi tikar ki .
saçınız hava alamayınca dökülür sac deriniz medikal sorun oluşturur
öyle nemli ortamlar mantarin arayıp da bulamadığı cevher..
onu geçtim diyelim hergün şampuan kullanmak nedir ? azıcık da değil yağı çıkaracak kadar !!! uzmanlar haftada 2 yıkamaya standart derken hemde..
o sürede o kadar sürede uzaması da ayrı bi şişirme

canım bende yılan yağı sürdüm ama uzama olmadı o kadar sen hangi marka aldın ? fotoğraflarını çeker misin kullandığın ürünlerin, her gün saçları yıkamak zararlı ama söyliyimyıpratır çnceden bende senin gibi her gün yapardım. yılan yağı küçük şişede hemen bitiyo ve pahalı

Boşa heveslenmeyin kızlar bu imkansız. Hem İnsanıgenetik yapısı ve saçın hem fiziksel hemde kimyasal yapısı buna müsait değil. Yaptıysanız ispat edin.

Arkadaşlar saçsız kalmak istiyorsanız her gün yağları kullanın bu kadar saç yorulmaz zaten kafa derimizin yağı yeterince iyi dışardan bakım tabiki yapılmalı ama sınırlı haftada 1 gibi
Her gün duş alırım hergün saçıma sampuan sürmem çünkü iyi değil lütfen biraz bilinçli olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…