- 8 Temmuz 2016
- 34
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi simgenur_00
-
uzattım vallaSac okdr hizli uzarmi gercekten ya?instagramda fln goruyodum inanmazdim
Yilan yagini nerden aldin? Ben ogrenmek isterim detaylarini :)))Detay isterseniz uzun uzun yazarım kızlar
aktarda bulunuyor canım. iki yağ içinde geçerli diyelimki yılan yağını sürdün sürdükten 1 saat sonra yıkıyosun ama önce şampuan sür su deymeden önce çünkü çıkmıyor öbür türlü ve kesinlikle bu saç uzatma süresince saçına fön makinesidir düzleştiricidir saçı kıracak şeylerden kaçın veee kuru bir şekilde saçını sakın tarama hep ıslat taramadan önce.Bu arada saçı sürekli tararsan uzuyor diye duydum.Kardeşime kuzenlerime bile tarattırıyorum aradaYilan yagini nerden aldin? Ben ogrenmek isterim detaylarini :)))
Evet canım yılan yağı ve hindistan cevizi yağı aktarda bulabilirsin.benim programım şu pazartesi çarşamba cuma yılan yağı salı perşembe cumartesi hindistan cevizi yağı pazar ise boş.. her iki yağ içinde geçerli duş almadan 1 saat önce saç dibinden tut ucuna kadar masaj yapa yapa yedirilecek duşa girdiğinde saçına su değmemeli ilk şampuan sür sonra suyu aç yoksa yağlar saçında kalır :))) daha fazla merak ettiğin şey varsa yazayım canımmAy Nasıl heveslendim ha bende alayım yılan yapı ve hindistan cevizi yağı mı dedin? Ay bi daha yazar mısın çok heveslendim heyecan yaptım
Evet canım yılan yağı ve hindistan cevizi yağı aktarda bulabilirsin.benim programım şu pazartesi çarşamba cuma yılan yağı salı perşembe cumartesi hindistan cevizi yağı pazar ise boş.. her iki yağ içinde geçerli duş almadan 1 saat önce saç dibinden tut ucuna kadar masaj yapa yapa yedirilecek duşa girdiğinde saçına su değmemeli ilk şampuan sür sonra suyu aç yoksa yağlar saçında kalır :))) daha fazla merak ettiğin şey varsa yazayım canımm
o zaman sen dediklerimi uygulama :)))2 haftada 7 santim bana pek inandırıcı gelmedi nedense ayda 4 5 santim için insanlar kırk takla atıyor.
Ayrıca hindistan cevizi yağı (soğuk preslenmişten bahsediyorum) her gün saça sürülecek birşey değil hafta 1 en fazla 2 yapılır
hadi bakalımBugün alıyorum canımm inşallah bende de işe yarar çok sıkıldım böyle yavaş uzamasından
Gerek yok canım benim saçlarım çok hızlı uzuyor zaten ama dediğim gibi bazı yağları öyle her gün kullanamazsınız kızlar saçlarınızı yormayıno zaman sen dediklerimi uygulama :)))
peki herkes ne istiyorsa yapsın ben sadece tavsiyede bulundum yaptıklarımı ve sonuçlarını yazdımGerek yok canım benim saçlarım çok hızlı uzuyor zaten ama dediğim gibi bazı yağları öyle her gün kullanamazsınız kızlar saçlarınızı yormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?