eveeettt hepimize ders olsun...

zeynep69

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
154
20
318
Kastamonu
daha önceki konularımı bilenler biliyor..sorumsuz,ilgisiz,maddi,manevi her konuda bencil alkol alan boşanmaya kesin karar verdiğim bir insandı.hatırlarmısınız bilmiyorum..ramazan onun için son şanstı..ve neler oldu bakın;
ramazan ayının başında kayınvalidemlerin biraz uzağında bir eve taşındık..eşim ramazan boyunca iyiydi ama benim asıl beklediğim ramazan sonrasıydı..içmedi..içecek diyordum ama içmedi..maaş kartlarını bana verdi ve benden harçlık almaya başladı.:1:.akşamları işten çıkınca bir saat abisinin babasının yanına uğrayıp eve geldi.evde çocuklarla vakit geçirmeye başladı..düzelmez dedim düzeldi.arkadaş çevresinden uzaklaştı..aradıklarında evdeyim gelemem diyor..herkesin nutku tutuldu ama düzeldi..'taşındığımızda şunu duydum dudaklarından'Ben kendimi o evde hala annemin çocuğu gibi hissediyordum,burada çocuklarımın babası olduğumu anladım dedi' ve kayınvalidemin yakınında oturmak onu ne kadar farklı hissettiriyormuş anladım..ben sadece kaynana gelin problemlerimiz olduğunu düşünürken meğer en kötüsü eşimin kendini baba olarak değil evlat olarak görmesiymiş.mutluyuz çok şükür kaynanamlara iki haftada bir gidiyorum..genellikle haftasonlarıda çalışıyorum.
gittiğimde de misafir oalrak ağırlanıyor,kapılara kadar yolcu ediliyorum..arada evinizi ayırdınız diye laf sokulmaya çalışılıyor gülüp geçiyorummm...
şimdi lütfen her kaynana kötü müdür işte nişanlım birlikte oturmak isti.yor arzı başlıklar açmadan önce birkez daha düşünün...bana çoook büyük bir ders oldu...bir daha saray verseler kaynanamın yakınında oturmam...sizde oturmayınnn...:20::20::20::20::20::20::20::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah değişmez de hep böyle gider...Allah herkesin evine huzur versinnn...:16::16::16::16:

önce ki konularını bilmiyorum ama çok sevindim senin adına

geç olsada eşin anlamış bazı şeyleri inşallah böyle devam eder :nazar:

Oh be şöyle güzel bir konu okudum bugün bugün kk'da. Çok çok sevindim sizin ve çocuklarınız için. Allah hep böyle huzurla ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin. :)

Çok sevindim sizin adınıza. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

İnş. eşin hep böyle iyi bir baba ve hep iyi bir eş olur.

Maşşallah kardeşim maşallah. Kalbin ne temizmiş bunca çabadan sonra isteğin olmuş. Darısı isteyenlerin başınnaa...Allah size mutluluk huzur sağlık şans versin..

Allah razı olsun arkadaşlar..Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin...Her türlü derdi arkasında bırakıyor da insan bir sağlık ve ev içindeki huzursuzluğu bırakamıyor...ve katılıyorum 'ne kadar uzak o kadar yakın'mış..şimdi birde şu var..kimi kaynan uzakta olsa peşini bırakmaz arar rahatsız eder...şu an bana sorsanız kaynanam iyi bir insan..hiç arayıp da illa gelin işte ne yapıyorsunuz falan demedi...ama yanyana olunca olmuyor..çünkü kırk yaşımıza da gelsek annelerimizin gözünde çocuklarıyız...ve müdahele etmeden duramıyorlarrr..2+2=4
annenin etkisinden çıkınca erkeklerinde kafası daha iyi çalışıyor..mesela geçen bayramm..benim kızkardeşim istanbulda çalışıyor..annem tek bayram çıkaracaktı ve şehirdışındaki akrabalarımız hep gelmişti..çok kalabalık olacaktı yani..kaynanamla annemin arasında bir sokak var..kaynanamın misafiri standarttır..her abyram ilk gün görümcemin kayınpederi ve kaynı gelir ailesiyle.2 eltim iki görümcem ve eltimin kızı misafiri ağırlarız.sonra kaynanmlar köye gider..eşime dedim ki 'bak canım her bayram senin ailenle bayram çıkarıyoruz..ki bundan da şikayetçi değilim...ama bu bayram benim annem tek başına ve gerçekten çok kalabalık olacak...sizin misafiriniz az ve zaten benim haricimde beş kişi daha var..zorlanmadan ağırlarlar.bu bayram ailene el öpmeye gidelim.sonra ben annemlere gitmek istiyorum dedim'durdu sustu ve tamam dedi..
ama eski evde olsaydı annesinin edeceği kinayeleri düşündüğünden izin vermezdi.çünkü değil bayramda sonrsındada biraz dilini çekerdik..ne oldu anneme gittim..belki peşimden konuşmuştur da uzak olunca kulağım duymadı ....bu ve bunun gibi birçok örnek var...
iyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler...Rabbim hepinizin derdine deva versin inşallahhh..:nazar::nazar:

daha önceki konularımı bilenler biliyor..sorumsuz,ilgisiz,maddi,manevi her konuda bencil alkol alan boşanmaya kesin karar verdiğim bir insandı.hatırlarmısınız bilmiyorum..ramazan onun için son şanstı..ve neler oldu bakın;
ramazan ayının başında kayınvalidemlerin biraz uzağında bir eve taşındık..eşim ramazan boyunca iyiydi ama benim asıl beklediğim ramazan sonrasıydı..içmedi..içecek diyordum ama içmedi..maaş kartlarını bana verdi ve benden harçlık almaya başladı.:1:.akşamları işten çıkınca bir saat abisinin babasının yanına uğrayıp eve geldi.evde çocuklarla vakit geçirmeye başladı..düzelmez dedim düzeldi.arkadaş çevresinden uzaklaştı..aradıklarında evdeyim gelemem diyor..herkesin nutku tutuldu ama düzeldi..'taşındığımızda şunu duydum dudaklarından'Ben kendimi o evde hala annemin çocuğu gibi hissediyordum,burada çocuklarımın babası olduğumu anladım dedi' ve kayınvalidemin yakınında oturmak onu ne kadar farklı hissettiriyormuş anladım..ben sadece kaynana gelin problemlerimiz olduğunu düşünürken meğer en kötüsü eşimin kendini baba olarak değil evlat olarak görmesiymiş.mutluyuz çok şükür kaynanamlara iki haftada bir gidiyorum..genellikle haftasonlarıda çalışıyorum.
gittiğimde de misafir oalrak ağırlanıyor,kapılara kadar yolcu ediliyorum..arada evinizi ayırdınız diye laf sokulmaya çalışılıyor gülüp geçiyorummm...
şimdi lütfen her kaynana kötü müdür işte nişanlım birlikte oturmak isti.yor arzı başlıklar açmadan önce birkez daha düşünün...bana çoook büyük bir ders oldu...bir daha saray verseler kaynanamın yakınında oturmam...sizde oturmayınnn...:20::20::20::20::20::20::20::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah değişmez de hep böyle gider...Allah herkesin evine huzur versinnn...:16::16::16::16:

Mutlaka sizin için her açıdan güzeldir.Ama işaretlediğim yerler bana göre
epey üzücü bir durum.Kendini evin çocuğu gibi görmekten baba gibi görememiş.
Sonuç olarak geldiğiniz durum çok sevindirici.Daim olması dileğiyle..

eşiniz anne, eş ve aile kavramlarının farkına varmış:46: önemli olanda bu zaten
allah bir ömür boyu mutluluk versin. umarım evliliğiniz hep böyle güzel şekilde devam eder.

Back
X